10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • През девет земи в десета
Честит празник на именниците, много здраве и късмет!!!

Моят татко днес също има имен ден, да почерпя, да ми е жив и здрав Heart Eyes

# 481
  • Sofia
Честит Имен Ден !!!
Здраве, щастие, любов и  късмет!!!

# 482
  • София
Честит имен ден!
Много здраве, успехи, щастие и любов!

# 483
Честит Имен на всички празнуващи. Някой желаещ за кафепиене по някое време..........

# 484
  • София
Честит имен ден!
Дива, аз съм склонна за следобедно кафепиене. А и нали сме в един район. Оспамихме темата  Embarassed

# 485
  • София и там където не се пуши
Честит Имен на всички празнуващи. Някой желаещ за кафепиене по някое време..........
Кажи къде (ама май си знаем) и в колко

# 486
В колкото и където кажете. Аз съм ОК.

# 487
В колкото и където кажете. Аз съм ОК.

В 13 часа на нашето място и Лейди ще дойде, знам, че като чуете за нея идвате повече  Hug.

Каза за да не закъсняваме после много по тъмното.

# 488
Ок, там съм. На Неофит Рилски нали?

# 489
Ок, там съм. На Неофит Рилски нали?

Дааа, май много срещи си правиш и  забравяш.

За именниците
https://www.vbox7.com/play:700c349b

# 490
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
За всички, които празнуваха вчера или ще празнуват днес - много настроение и усмивки!   bouquet

# 491
  • София
Аааах, изпуснала съм Ви. Ма то така е, който не чете форума- губи, който чете - печели. Аз най-сетне съм отпуска една работна седмица. Още не го усещам осезателно, но се надявам утре вече да свикна да съм у дома.
Днес младежа се върна с 4 на класно по математика. Абсолютно не съм съгласна с тази оценка. Работата му е поне за 5. #Cussing out Не мога да я разбера тази госпожа. Но няма да се ядосвам.

# 492
  • През девет земи в десета
И аз ви изпуснах, но първо, че няма време да влизам през деня във форума, второ в неделя моя мъж се преби на една заледена площадка в една фирма, която ни е клиент. Резултата е 4 счупени ребра, едното от които е натрошено и разтегнат паренхим на белия дроб. В болница не пожела да лежи. Следим у дома за вътрешни кръвоизливи, тъй като все още има риск и се влачим всеки ден на контролен преглед.

Ани–нели, вашата и нашата госпожа по математика една и съща ли е? При нас го има същия проблем. Аз не мога да се оплача от качеството на преподаване. Но ми е странно, при условие, че детето разбира всичко, решава с лекота задачите, знае и повече от 5 не му пише. Примерно днес, изпитва го за 6, решава задачата на дъската вярно, но понеже написал дефиниционното множество,  а тя не искала така, трябвало е да приеме, че Х може да бъде всяко число и пак му написала 5. И дали знае или не, това няма да ѝ попречи да му напише 4 за срока, тъй като на най-първото контролоно има една 4-ка и сега три 5-ци. Ако не напише нещо подробно, пише 4-ка, примерно на първото контролно, а не защото задачите не са решени вярно, ако пък е много подробно както в случая, има 5, няма угодия. Но той казва, че тя е най-добрия преподавател и не иска да имат друг учител Whistling

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 21:51 от Пиги®

# 493
И моят мъж пъшка след падане. Видял си краката в небето  Joy . Вчера пък се набоде на пирон през обувката.

Моят син си е с ниско оценки по математика, ама вече не бил математик  Joy .

# 494
  • София
Пиги, много съжалявам за мъжа ти. Само не разбирам - защо да не лежи в болница няколко дни докато се стабилизира? Ей, това мъжете са опасно племе.  Mr. Green
Дороти, и твоят мъж , и той да не остане по-назад.
 Дано се оправят бързо и да не мрънкат много!  Hug
Дороти, твоят син в какво се е трансформирал на този етап, след като вече не е математик?  newsm78
Моят каза, че вече биологията не му била интересна, и че иска да се занимава с философия, но не разбирал особено древните философски текстове. Ако някой му ги обясни - бил много добър анализатор  Joy Joy Объркана пуберска работа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт