Любители на кучета-24

• 39 179
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Със сухата храна за кучета от дребни породи на Хилс. Гранулите са дребнички, но са твърди и ги дъвче.
Отделно - даваме й Денталните пръчки, но ефектът е кратък.
Зъбките й са здрави и белички - млечни предимно, постоянните тепърва никнат.

# 76
  • София
Странно, наистина... Защо не пробвате да смените храната? Моите юнаци в момента са на Arden Grange, периодично ги проверявам, не намирисват... Да не би някоя от съставките да предизвиква тоя миризлив ефект?  Thinking

# 77
Ще опитам с друга храна следващия път, тази и без това не е много като количество. То и преди си намирисваше, обаче сега вече  Sick
Дали има вариант да е наследставно?   newsm78  В момента ми хрумна това предположение. Майка й и сестра й имат същия проблем.

# 78
  • София
При нас тези Дентални пръчки нещо не се харесват особено. Аз й взимам тубуси и зелените кокали с магданоз

Feeling, стискай палци да е от двойните зъбки или храната, другите варианти са по-страшнички: възпаление и оголване на венците, рани в устната кухина, гастрит, бъбреци, черен дроб, диабет

Чакайте сега да ви се оплача. Вчера бяхме в клиниката, отново пуснаха ни тест за гъбички, изолираха в нормални количества, значи може ваксината и да ни е подействала поне малко  Peace Обаче се оказа, че имаме себорея  Cry, та сега се опитваме да оправим нея. Ама ние сме виновни до някаква степен (освен че е предразположена) - откакто е студено пускаме печка, Джесика (разбира се!) застава пред нея и доста си е изсушила кожата. Сега се мажем с едни масла, за да омекне и да се подхрани, след 1 седмица сме на контролен преглед. Временно ни дадоха храна за алергични кучета. Освен това сме затлъстели малко (качила е 100 грама  Mr. Green), та сме и на намалени дажби  ooooh!

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 09:58 от -=Деси=-

# 79
Съжалявам, че използвам темата за такова запитване. Ако не му е мястото тук извинявайте ,  е го изтрия, но ако все пак някой може да помогне моля!
Откраднато е в София от цигани едно любимои много мило и добро куче  Sad
Кучето е разкошен ретривър, жълто-бял на около 2 години. Има чип, ваксини , документи , кастрирано е.
На 3 ноември четирима цигани са го откраднали при разходка , след като са видяли че не хапе и че го разхожа сама жена   Sad Циганите са от люлинските, каруцата с която са били е видяна няколко пъти от тогава там.
До кога  ще си крадат всичко, което могат ???!!!
Търсил ли е някой ефективно куче ? Разлепени са обяви, полицията е информирана .
Има ли агенция (детективска) или човек, на който може да се плати за да намери кучето?
Може ли някой да даде информация и съвет? Да помогне? Благодаря!

# 80
много неприатна случка.дано се намери кученцето  Praynig , аз тези цигани само  #2gunfire ги оправя.УЖАС!!! дано някои ти помогне със съват,защото аз нямам никаква идея,но ще е полезно да се знае към кого можем да се обърнем за съдействие в тази ситуация. newsm78 може би агенцията за защита на животните ...

# 81
Нали има чип кучето, това не може ли да помогне с нещо?!
Да ви кажа откровено, аз бих се разходила в циганския катун с някой/някои по едрички младежи, просто на разходка... ей така
Дано се открие дзвера.!  Praynig
А детективска агенция защо пък да не свърши работа... щом си плащаш ще се намери!

# 82
  • София
Изключително неприятна случка!  #Cussing out

Аз ще се оглеждам за животинката, но, честно казано, ще ме е страх да се намеся Cry
Щом полицията е информирана, има шанс, също така жената може да се разходи с някой полицай до Филиповци и да огледа. Стискам палци  Praynig

Чипът би могъл да помогне, ако системата работи, но тя засега не действа  #Cussing out. По идея, след като се провери с машинката, би трябвало да се изписва не номерът на чипа, както е сега, а името на собственика на животното. Само дето тези данни не са въведени, а и не се знае кога ще стане

# 83
Някой ползвал ли е детективска агенция? Има ли някой препоръки ?
Жената не може да се разхожда из катуна. Но ако има сериозна фирма на която да се плати и да и се опишат циганите, да и се каже коя им е каруцата може и да успеят да го намерят . Не знам дали има такива, които биха се разправяли с цигани. ОСвен ако циганите не са го препродали вече .

Благодаря за подкрепата! Дано нмикой нищо лошо да не му направи.

Номера на чипа го знаем! Кучето е минавало пред доста граници и чипа е отчитан. Дано поне някоя система работи!

# 84
  • Варна
jabata_ , имала съм подобен случай. Намерихме кучето по обявите за продажба. Платихме 50!!! лева само и го взехме. Но брахме голям страх, защото се страхувахме, че ще ни проследят и пак ще вземат кучето. Беше голдън ретривър. Следете обявите и то тези без снимка. В нашия случай дори беше сбъркана породата и обявата беше за лабрадор.

Късмет и дано влезеш скоро с добри новини.

# 85
oбявите къде? в интернета ли? или има и по вестниците?

# 86
  • Варна
oбявите къде? в интернета ли? или има и по вестниците?

Във Варна - вестник Позвънете и интернет.

# 87
благодаря за информацията и за пожеланията. ще направим каквото можем!

# 88
  • София
Пуснете обява и в http://www.bezdom.info/

# 89
  • Пловдив
  jabata_  възможно ли е да е това куче:
http://forum.dog.bg/topic/44570-%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d … 1%84%d0%b8%d1%8f/

Общи условия

Активация на акаунт