БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 87

• 109 369
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
pepennewsm20

# 511
pepen, това е гобленът. Simple Smile Извинявам се, не се сетих да сложа снимка. Благодаря ти за отзивчивостта, дано се намери и с червените знаци. Всички, които намерих в нета, бяха черно - бели. Всъщност, моделът е на части, защото лицата и ръцете се шият едно към едно...
Пиши ми, ако откриеш нещо, моля те.
Отново благодаря.   bouquet

# 512
Огромно Благодаря на pepen за схемите  bouquet

# 513
Здравейте, мили момичета! Не съм много активна в шиенето, но от много време търся един модел, на дадения линк от мен е снимка 31, не знам защо се отваря снимка 32. Става дума за лейката с маргаритките. Моля, помагайте

http://pepina.snimka.bg/tapestries/gobleni.1846.400824.big
Здрасти,разгледах албума ти.Много ми хареса.Искам да те попитам от къде си си купила Роки пойнт (cross stitch). Има ли го в обичайните магазини?И сложен ли е за шиене ?

# 514
  • Плевен

pepen, това е гобленът. Simple Smile Извинявам се, не се сетих да сложа снимка. Благодаря ти за отзивчивостта, дано се намери и с червените знаци. Всички, които намерих в нета, бяха черно - бели. Всъщност, моделът е на части, защото лицата и ръцете се шият едно към едно...
Отново благодаря.   bouquet

Цяла плеяда от цветни картинки на мадоната Peace

http://www.google.bg/search?tbm=isch&hl=bg&source=hp& … 0l258l258l2-1l1l0

Тази схема устройва ли те  newsm78

Ето ти още една-схемата е в графика .Доста листове са за това си я изтегли от адреса който ти давам Peace

http://depositfiles.com/ru/files/36zm6sb16

Успех! Hug

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 11:27 от pepen

# 515
pepen, конците не са при мен в момента, за да видя отговарят ли знаците. Simple Smile
Утре ще ги взема от майка ми и ще сравня. Знам, че моделът е бил променен преди години.
Благодаря ти сърдечно, дано да е този.   bouquet
Гобленът е много хубав, но не е популярен, поне аз не познавам жена, която да го е шила. Simple Smile

П.П. Не мога да изтегля файла - "Такого файла не существует или он был удален из-за нарушения авторских прав".  Sad

# 516
Момичета,днес е Св. Екатерина. Честито на всички ,които имат празник. А въпросът ми е дали се  съобразявате с тези празници и не шиете на такъв ден?

# 517
  • Пловдив
Отново благодаря.   bouquet

Червените знаци ме навяват на мисълта, че търсиш Вилеров модел  newsm78
Нямам го, но правя подсказка за тези, който имат Вилерови схеми.........

# 518
  • Плевен

П.П. Не мога да изтегля файла - "Такого файла не существует или он был удален из-за нарушения авторских прав".  Sad

Не съм и погледнала че му е изтекъл срока  dohВ самия албум схемата е с малка резолюция ,но писах на момичето да възобнови файла PeaceЗа сега погледни ключа

# 519
Аз имам доста само кажи къде да ти ги пратя.
може ли и на мен - tarzan_ka@email.bg

А може ли и на мен да пратите схеми за коледни картички,моля  Praynig qnka_pavlova@abv.bg

# 520
Pepen къде в Плевен рамкират качествено и на нормални цени?Преди до нас имаше стъклари и ги носех там ,но вече ги няма, та за това да те питам.

# 521
Червените знаци ме навяват на мисълта, че търсиш Вилеров модел  newsm78
Нямам го, но правя подсказка за тези, който имат Вилерови схеми.........

Да, търся Вилеровия модел. Simple Smile Конците са си оригинални, само моделът сме загубили някъде...  Confused

pepen, благодаря ти. Simple Smile Утре ще взема конците и ще сверя знаците. Но не виждам червени да има, или аз нещо греша...  newsm78

my.baby1, аз си шия и на празници, само на Задушници - не. Това не е някаква работа, а се шие за удоволствие.

# 522
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз купих синя аида със сребърна нишка за бебока.  Wink
Почвам днес, да направя разметка с конеца.  Peace

# 523
Някоя от вас случайно да знае за Варненска фирма която изкупува ушите гоблени. Понеже майка ми се нуждае от пари и трябва да продаде част от неините.
Благодаря ви предварително

# 524
Искам да попитам" Молитвата за дома" може ли да се ушие на обикновена ленена панама с гобленов бод?Преди години на такава се шиеха карета с кръстат бод имам останала. Искам да ушия молитвата за подарък.Ако някой има някаква различно оформена молитва моля да ми я изпрати.

Общи условия

Активация на акаунт