БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 87

• 109 544
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • sf
ето и финала на толкова мечтания от мен, ама нещо не ме кефи много, ама както и да е

# 631
  • Варна
ето и финала на толкова мечтания от мен, ама нещо не ме кефи много, ама както и да е

Много е красив гоблена,Радвай му се,На мене много ми харесва,Поздравления за труда ти,polinabg много красив се получава,
iucka

Можеш да си го оформиш като картичка за подарък,

# 632
# 633
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър вечер, момичета.
Аз преди седмица и половина направих втора поръчка на 123 Stitch и нещо ми се бави поръчката, дали може да се проследи??? newsm78

Kordelia,доставката е до 14 работни дни така че има още време  Аз също чаках доставка от там която  получих  днес ( беше изпратена на 14-ти)
А, така ли... 14 дни  newsm78
Аз предната получих на 7 ден... Ама беше по малка, дано не са спрели за проверка...

# 634

Донсита, много е готин.  Wink Коледно плажен.  Mr. Green

# 635
Айде и аз да се разпиша- ние бяхме малко болни и си седяхме в къщи, та гобленът на мама си стои, но пък ето на сина

И тъй като свършихме панамата, а и бях обещала ТРАКТОР, вчера юначкото получи комплект на Anhor със зелен трактор (вълнени конци и пластмасова панама). Намирам го за много сполучлив, пък и детето му се израдва!
Успехи на всички ви!!!   bouquet

# 636
Показали сте страхотни красоти.

donsita като го гледа човек си представя,че е в Бризилия на плаж по коледа.

Някой може ли да ми обясни как да обърна РМ файл в нормален?Мойте хакери у дома не искат да помогнат.

# 637

Някой може ли да ми обясни как да обърна РМ файл в нормален?Мойте хакери у дома не искат да помогнат.

Аз също съм лаик, но доколкото знам най-малко трябва да имаш програмата РМ за да отвориш файла.

# 638
Мисля че не може... РМ да мине в нормален, аз дори за да принтирам на друг комп където няма РМ не мога.  Sad

# 639
При мен проблема също е в това,че като нося да ми принтират там нямат програмата и немогат да ми свършат работа.благодаря все пак за помощта.

# 640
Аз навремето си носех на флашката РМ,  Peace слагаха го докато принтя и после го махаха...  Peace

# 641
Това е идея ,аз пък мисля да занеса лаптопа на мъжа ми и да ми принтират.

# 642
Привет

Аз реших да довършвам стари неща , това ми е от две години започнато Blush

Донс , много е хубаво , какво не ти харесва newsm78

# 643
БРАВО ПАК СТЕ СЪТВОРИЛИ ГОЛЕМИ КРАСОТИ ,АЗ СИ СТОЯ НА МОЕТО "ЛЮБИМО КОТЕ "И НЕ МУ ВЪРВИ никакво време не ми остава....
спорен и лек ден...

# 644
  • Пловдив
За всички които се чудят как да принтират в PM. Сваляте си на компютъра виртуален PDF принтер. Давате Print на схемата с този принтер и ви изкарва файл в PDF формат. И така всеки компютър си има adobe reader и ще ви отвори PDF-a. Радвам се ако съм помогнала

Общи условия

Активация на акаунт