И аз се зачудих как така Ния стои сама в банята.Моята Калина лятото, във вода до дупето, за части от секундата се набълбука с вода, хем аз стоях точно до нея.
Миме, и вие преживяване сте имали... добре че всичко е завършило благополучно!
?
) и си се полива ли, полива
.
Ако,трябва да се стигне до посочения адрес има маршрутки от гарата до Младост, те са много по-бързи и удобни. В обедната почивка, ще ти извадя номерата на маршрутките и автобусите и ще ти ги пратя на ЛС. Но, пак казвам, ако Вие сте решили да се прибирате и да ходите до посочения адрес, аз съм на разположение.

Подхлъзвала се е няколко пъти, но като цяло е супер внимателна и почти никога не пада.
, че ще дойде и едва ли не ще го застреля с пистолета.) Отделно тя за хапчета и сиропи умира, пие ги колкото и да не са вкусни. Решението е всичко да се крие на високо и под ключ, но ето на. Излишно е да обяснявам какво се случи на баба и, че е толкова невнимателна. Толкова и се карах, като се прибрах набързо да събера багажа, че после цяла нощ я мислих да не и е прилошало пък от притеснение, не е първа младост. То е ясно, че не е нарочно, на другия ден го осъзнах, но в първия момент можех да убия човек

, но Дани трябва да стане поне на 3г., за да се установи това със сигурност. Голяма гадост
! Иначе детето си изглежда много добре-весела е, играе си, хапва си. Педи ме попита дали кашля и много се учуди като му казах, че кашля само след сън и изключително рядко я чувам през деня....Изписа й Вентолин и Солволан
Не се притеснявай излишно. 

А бе то ние сами се убиваме по пътищата ... ,темата е необятна