Януарските деца, радват се на есента! (24)

• 30 737
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Ползвате ли уред за готвене на пара? Много се чудя дали да не забърша ей този. Храната става ли вкусна на пара?
Хм, http://technomarket.bg/products/09040706/tefal-vs-4001 този има ваничка за ориз...
Готвя на пара и плодовите и зеленчуковите пюрета но използвам само решетка.не мога да си позвля такива скъпи играчки,които я използвам 2-3 пъти ,я не.Ако пък иска много задушено-удушено Mr. Green имам си Гювеч...и тенжера под налягане. Peace
Лелее,кога ви остава време и за клюкарника?

# 586
  • ул. "Мечтание"
Ползвате ли уред за готвене на пара? Много се чудя дали да не забърша ей този. Храната става ли вкусна на пара?
Хм, http://technomarket.bg/products/09040706/tefal-vs-4001 този има ваничка за ориз...

Готвя на пара, но ползвам решетка. По-практично ми е. Някои неща се различават на вкус в полза готвенето на пара. Запазват си по-добре соковете, аромата и външния вид. Предпочитам определено. Готвила съм не само плодове и зеленчуци, но и месо и риба на пара. Получава се чудесно!  Peace

tiptoe Опа! 

# 587
  • София
Бубе  Hug благодаря! За съжаление токущо повърна на фонтан и сега заспа. Съжалявам,че трябва да отбиеш Влади  и те разбирам! А тя с АД ли е? Изпуснала съм и се извинявам че питам. А при кой д-р ходихте и доволна ли си от него?

# 588
  • Велико Търново
Снуки, ходихте ли на лекар?

# 589
  • София
Добър ден!

Тонита страхотна си  Hug

Клече, поласкана съм!  Hug
Но не мога да вдяна на какво дължа твоя възторг!  Embarassed

За бързото включване за повръщането, люкарства и т.н.  Wink

Бубе  Hug

Тони аз ползвам уред за готвене на пара. Храната наистина става, като че ли по-вкусна, а и е по-полезна  Peace

Мажете ли децата след баня с нещо си? newsm78 В смисъл хидратиращо Thinking

# 590
  • София
Не сме ходили, от вчера следобед до днес вечерта беше спокойна, само сутринта имаше 1 път разстройство.
Клече, мажа с млякото на себамед.

# 591

Добро утро!

Да ви се оплача - след сондирането ни казаха, че трябва да пазим Сами от хрема, че е много опасно да не запуши канала отново. Десет месеца Самуил не се е разболявал и не е имал един сопол....е същата вечер в която се прибрахме от Плевен като тръгнаха едни....и вече 2 дена е с ужасна хрема.  #Cussing out Сега ще го водя при педката.

Бързо оздравяване на болни дечица.  Praynig

Нямах време да се посмея на постнатите линкове, ама ще попрочета после.

Бубе Hug
Аз също мислех да отбия Сами и да минем направо на кисело мляко.Мъчно ми е и на мен за кърменето, но поне с второто си дете го изживях този момент пълноценно. Дъщеря ми едвам я отказах от АМ на близо 3 години. ooooh!

Само да кажа за витамините - има сега едни нови - "живи"витамини на Витаслим - пия ги от половин месец.

Ох мрънка ми в ръцете, хубав ден мами!  bouquet

# 592
аз да се оплача, че съм болна и мноооого ме е страх да не се разболее и дара. то аз едва издържам с това стържещо гърло, болящи очи, хреме и т.н., а тя сигурно ще реве денонощно Sad
а като ме види с маска и веднага обръща устата Sad
да ги таковам и моловете, сигурна съм, че там някой ми метна бацилчето!

иначе и аз мажа с млякото на себамед, но хич не ме кефи как мирише и се чудех дали не е време да минаваме на олио или то е само за малки бебета?

бебеш, ето тази тема вече е смешна. много се забавлявам Simple Smile

# 593
  • София, Лагера
Ха добрутро, мацки!
Вие хубаво сте пописали уикенда  Wink Мен ме няма, че нали цялото домочадие у нас, да обръщам внимание  Wink
Отивам да ви чета... (дано успея, де) Laughing

# 594
  • София, Лагера
Аз както никога няма да взимам отношение по всички теми, защото вече не са актуални, пък и достатъчно отговори има. Wink

Млечно хранене Тервел ще има, докато живее в нашата къща  Laughing. Ние ядем много млечни, Крас не сяда на масата без сирене, съответно и Пресиян. Безалкохолните на голямото са или медовина, или мляко с мед или какао. Десертите - на основа на извара и/или заквасена сметана (тип чийзкейк). Това е положението, да са мислИли, като са се раждали при нас  Simple Smile

Кърмене: Аз вече не кърмя нощем  bowuu. Останаха сутрешното, вечерното и едно дневно кърмене. Не смятам да ги спирам засега. Все си мисля, че Тервел сам ще се отбие, както направи и Пресиян. Ако не стане това до април-май, ще му мисля тогава.

gali&presi, хапе, яко! Аз подскачам и нерядко извиквам, а той започва да реве. Ама след 10ия път и аз свикнах, и той  ooooh!. Не че свикнах на болката, но свикнах да не се стряскам. А той свикна да си му подвиквам  Mr. Green

Готвя на пара, но ползвам решетка  Peace

Не мажа с нищо след баня. Мажех само първите 1-2 месеца.

Темата за Милото не съм я чела, но наистина познавам жена, която глади чорапите на мъжа си. Но това е най-малкото... пък и като знаеш и други подробности, вече не е забавно, а си е за рев!
В клюкарника не влизам. Влизала съм преди, но нещо ми е много заядливо там.

Елч, бацил и в асансьора може да те намери  Wink

Болничките мами и бебчета да оздравяват!  Hug

# 595
Здравейте и от мен Hug
Ние вчера бяхме с каката на детски рожден ден Heart Eyes Изкарахме си добре,вечерта от превъзбуда не можа да заспи до никое време,в резултат - днес едвам стана за училище Whistling

Връщам се да ви чета Hug

# 596
  • София, Лагера
Мацки, да споделя. Днес въвеждам обикновена леща (червена съм въвела вече) и с това зеленчуците ги считам за въведени всички (25 вида). Само патладжана ще изчака, а бамя - когато намеря, марули - когато може да ги дъвче.

Така ще ми е спокойно да му давам всичко от нашата храна, което няма белтък.
Вчера бяхме в италиански р-т. Тервел яде от пицата на брат си и 2 вида талиатели. Толкова беше смешен - лапва макарончето, една немалка част от него увисва от устата му, а той я всмуква постепенно, дъвчейки без зъби  Laughing

Ети, супер, че си навита за СПА! Party Мацки, ако на някой друг му се идва, да свирка! Peace

Хубав ден на всички!  Hug

# 597
Елч, бацил и в асансьора може да те намери  Wink
абсолютен факт, но като се има предвид, че нямаме асансьор и за последните дни съм ходила само в събота, на най-голямата гъчканица в мола доста се ограничават местата за пипване на гадния вирус Simple Smile)

# 598
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!

Втора закуска за късноставащи!  Mr. Green (днес ми свършва бонуса "сутрешен гледач" не завиждайте  Naughty)

Снуки, разстройство се води, не вида на изхождането, а честотата. За мен в момента нямате разстройство.  Peace Надявам се скоро повръщанията да престанат напълно.  Hug

След баня не мажа с нищо. Мажа само при нужда с кокосово масло или с олио от малинови семки (това толкова яко мирише на малинки, ммммм).

# 599
  • София
Добро утро!

Аз също много отдавна не мажа Ади с нищо след баня.

Млечно хранене - Бобо до 3 годишен пи АМ 1-2 пъти на ден, отделно му давах и всякакви други млечни продукти. На Ади все още не знам дали ще й включа АМ, зависи кога ще се отбие и дали ще обича сирене, кисело мляко и извара. Прясно мляко почти не се пие вкъщи, купувам само ако Бобо се присети покрай рекламите на Нескуик.

Кърмене - основно нощем, но и през деня по 2-3 пъти си цоква, но определено кърменето намаля напоследък. По този повод и се оциклих преди 2 дена  Rolling Eyes. Добре ми дойде година и половина почивка (като изключим лохиите).

Вчера мъжът ми води Ади при свекървата и там успял да я захрани с белтък  Twisted Evil - запомнил, че съм й давала яйце и й дал да си хапне.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт