Януарските деца, радват се на есента! (24)

• 30 769
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • В две тъмни очички
Благодаря за отговорите мацки!  Hug

# 541
Бубе, и аз благодаря   bouquet

Благодаря на всички момичета, които отговориха за витамините. Пепинка, при мен това с червеното вино не върви. Предпочитам силните напитки, как ми се жули водка с кола

Бързо оздравяване на Никол, Петър и всички болнички бебчета  Praynig

# 542
  • София
Тути   Hug

Еми, честито християнче!  Hug   bouquet

Бързо да се оправят всички болнички  Hug

Тонита страхотна си  Hug

Бенджи страхотен поздрав и на мен Аделе ми е любима  Peace

Бубе хвърли ме в размисли с това кърмене, кисело мляко и т.н. След като спрем да кърмим например след 6-8 месеца какво ли млечно хранене реално ще имат  newsm78 (освен киселото мляко, което Никол нещо не му се кефи)

# 543
  • ул. "Мечтание"
...какво ли млечно хранене реално ще имат  ...

Извара, сирене, кашкавал, прясно мляко, заквасена сметана. Не е като да няма избор!  Hug

# 544
  • София
...какво ли млечно хранене реално ще имат  ...

Извара, сирене, кашкавал, прясно мляко, заквасена сметана. Не е като да няма избор!  Hug

Ох то това ясно, но сигурно много ще ми липсва кърменето. Някак си се пристрастяваш  Rolling Eyes

# 545
Гутен вечер  Laughing

Днес получихме 3 списания от "Първите седем". 2 от тях бяха с Явор и Тея на корицата  Heart Eyes ,  а третата с общата корица, която е за печат. Трогнах се , много се радвам че ще ги имам за спомен  Heart Eyes

Дейзи- Въпроса за витамините ме вълнува и мен. След две последователни бременности и 10месеца кърмене се чувства адски отпаднала и уморена. Имам чувството, че са ми изпили силите  Laughing Когато ходим при лл все стигам само до проблемите на децата и забравям да питам за мен.

По тоя повод днес изядох една студена активия и така ме сряза стомаха,че не можах да се изправя, цял ден ме боли. Звънях на педи и каза да пия еспумизан и бускулизин и понеделник на ренген с кашичка  Tired Имам си гастрит от 12 годишна и да видим до къде съм я докарала...

vall_t Надявам се ТМ скоро да се оправи  Hug , тука покрай пазара карат много отнесено  Tired дано шофьорката си получи заслуженото.

mariyap Стискам палци да се справите лесно с приспиването. Пробвахте ли с музика?

dimara дано бързо да оздравее малкия  Hug

Бенджолина обожавам я тази песен, благодаря ти за поздрава.

kleche добре дошла в клуба на пристрастените  Hug

Тея яко я болят зъбите - явно ще чакаме нови попълнения. Вече 2 пъти и давам панадол днес  Tired

Честито на всички именници от вчера  Hug  bouquet От толкова проблеми забравих да честитя  Tired

# 546
Здравейте.
Не съм влизала отдавна .
Аз пръчки не давам, но солетки и бисквитки -да. Вики си обича. Солети на Хрус-хрус/Лилави/ Бисквти на Плазмон, Чичи Бебе, или закуска.
Плодове давам да си гризка. Ябълка, круша, банан. яде по един плод на ден. Но и в къщи и давамата хапваме плодове явно ще има на кого да прилича.
Аз съм малко притеснена за кърменето. Кърмех Вики преди заспиване, през нощта и сутрин. Но сега отказва вечер да сучи. Сочи си шишето с вода и не иска цица. Като цяла май сама си се отбива.

Болничиките да оздравяват бързо
Изчезвам , че малката  докато спи и аз да  опъна кръстта

Забравих да ви кажа че правихме прощъпулник на 06,11 и Вики хвана първо питката и си чопна от нея, после калкулатор, химикал и CD. Сега направо бяга из къщи. Добре поне че се пази и самичка

# 547
  • ул. "Мечтание"
Ох то това ясно, но сигурно много ще ми липсва кърменето. Някак си се пристрастяваш  Rolling Eyes

Е, няма за къде да бързаш с отбиването! Simple Smile  Hug Няма краен срок за тая работа!  Flutter Whistling Наслаждавай се и да не ти пука!  Mr. Green

Аз тая вечер яко съм захапала тубата. Тръгнах да търся един клип и отиде коня у ряката  Mr. Green Ся сигурно пак ще си легна по първи-втори петли. ooooh!

Айде и аз да ви поздравя с една много интересна песен! Mr. Green

Бебо, честити ви ходещи крачета!  Hug

# 548
  • София
kleche добре дошла в клуба на пристрастените  Hug

smile3521
Е, няма за къде да бързаш с отбиването! Simple Smile  Hug Няма краен срок за тая работа!  Flutter Whistling Наслаждавай се и да не ти пука!  Mr. Green
smile3503

# 549
  • Варна
Нощни поздравът е smile3521 newsm08
Ох аз да попитам нещо-вашите буболечки хапят ли ви?Викчето вече на 3-4 пъти ме захапа и направо щях да умра от острата болка SickЧела съм,че трябвало да се казва отчетливо НЕ,но Викчето не ми обръща особено внимание.Като изохкам пък по-силно(защото си ме боли),започва да плаче горкичкото-стряска се.Какво да правя и аз не знам.Само знам,че много боли!Усещам,че направо се стягам цялата,от страх да не ме ръбне пак.Като малко бобърче е.А иначе искам да си го кърмя още горкичкото,от Преско така съм ги намразила тези шишета,че направо ще се чуствам кофти,да му бутам пластамасите в устата SadБожке,май говоря като сектантка Laughing
Хайде лека и мека  sleepuu

# 550
  • ул. "Мечтание"
Божке,май говоря като сектантка Laughing

Ми добре дошла в сектата!   bouquet Flutter
Цитат
"- Аз съм Яна и ще кърмя сина си докато се ожени. След това го поема снахата!
- Добре дошла, Яна!"
(таен запис от сбирка на анонимните кърмохолички  Joy Joy Joy)

Изпростявам, не ми обръщайте внимание! Тая вечер нещо ме е емнала вълната...  Crazy Crazy Crazy

Искрен ме хапе от време на време. Отстранявам незабавно и се приключва с кърменето. Сякаш схвана идеята, че ако хапе няма цица. За сметка на това непрекъснато ми хапе ръцете и раменете. Веднъж пък увисна на ръката на брат си.  Whistling ooooh!

# 551
  • ул. "Мечтание"
Честно... направо съм на пода от смях! Умирам, да знаете!
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Култува тема! нЕма такива бисери просто! НЕ-МА! #Silly rotfImao

# 552
  • Пазарджик
А добро утро!
И понеже слънцето на вън липсва,ще го поднеса с кафето!

# 553
  • Пловдив
Добро утро!

За витамините - бях взела едни Pregnacare, реших че дебелея  Crazy от тях и ги спрях. Имам още една опаковка, трябва да ги изпия, че и моята умора е м повече.

gali&presi и Стаско ме хапеше - чак веднъж извиках от болка и той се уплаши Tired. Като ме ухапеше го дърпах, казвах му че така ме боли и ако продължава няма да има мляко. Колко е разбирал незнам но за 3-4 дни спря да хапе Peace.

Бебо, Вики ще става колежка  Laughing

# 554
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!  smile3507

Тути, мерси за кафенцето.

Общи условия

Активация на акаунт