Та коя частна в София препоръчвате ?

Имат меню за алергични деца,т.е. в това меню месото е пуешко,патешко,пилешко,заешко,/което мен напълно ме устройва
/ десертите ги правят с Фризопеп /но не всеки ден са с млеко/ -ако те устройва ги даваш,ако не си му приготвяш ти нещо на детето /поне аз така правя,когато видя например че десерта е направен от компот/,супичките са безмлечни /аз например допълнително в някои настъргвам сирене или си слагам по 1 лъжица кисело мляко и така/. Като цяло съм доволна
Избирателно все още ги давам някои неща,т.к. не с всичко съм захранила.Освен това прясно мляко смятам да давам след годинката, а и ние всъщност още нямаме десет навършени месеци. Надявам се да съм ти била полезна

бързо да се оправяте
, хем ми е смешна, хем ми е гадно

много му се кефя ,даже го записах.
Абе изобщо "Й"(икраткото)му се отдава. 
), ба-ба-ба (демек бати). Тананика си - когато му пее някой, той хваща мелодията много точно и си мънка под нос. "Цвили". За други неща не съм го уловила все още да ги назовава с думи, но сочи, когато иска нещо или го питам къде е нещо си.
и той ще почне да джуголи,пак да видиш и на два езика може да набутва
Аз затова попитах,защото Таня доста късно започна да повтаря думи.И като ми се наложи да вляза в болница(беше на 1г.10мес.)за четири дена,като се върнах чак кратки изречения правеше ,това под грижите на ММ и брат ми.Тези думи които повтаря ги ползваме по няколко стотин пъти на ден,особено- чорапи и бавно.