Професионални серии за коса - 24

• 46 999
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • Перник
Благодаря ти Cat deluxe  Hug все пак и аз реших да поръчам и двата  Peace Чакай да те попитам след като го ползваш...този със зеления чай пише да се напръска обилно....и след това сушиш,интересно ми е след обилно впръскване без изплакване после как се усеща косата?

# 406
  • Пловдив
malvinka, много е леко спрейчето, изобщо не утежнява или омазнява косата ако това са ти опасенията. Просто по-плътна коса, което според мен идва от това, че порьозите участъци по косъма се запълват от кератина. Аз освен че суша със сешоар, след това минавам и с пресата, защото съм фенка на правата коса. На моята коса й харесва спрея, но доста я третирам с честа смяна на цветове и яка топлинна обработка. Не знам на една по-нетретирана коса обаче как би се отразил
Надявам се и на теб да ти допадне  Hug

# 407
  • Перник
 Hug По начина,по който го описваш мисля,че ще си допаднем,защото и моята коса е доста третирана,обезцветяване,корени с блондор на 3 седмици,сешоар,от време на време пресичка...с нетърпение ще чакам да го пробвам,а имаш ли впечатления за спрея за блясък с масла и терапевтичния спрей за блясък  newsm78 Дали разликата име  голяма или мога да мина само с единия  newsm78

# 408
  • Пловдив
Другата седмица ще си поръчам ултрасоник пресата  Heart Eyes След толкова четене за нея няма как да не се навия  Mr. Green Питанката ми е следната.. тъй като ползвам сега реконструктура на Чи, нали не е проблем да го ползвам на всяко къпане? Другото което е.. подстригах се малко над раменете, на първото къпане застана идеално и бях мн радостна, но все още има неща за оправяне Confused Леко хвърчаща е, косъмът ми е леко изтънял и още си усещам сухотата в косата Confused Честичко я мия заради работата, от което взе и по-честичко да ми се омазнява  Crossing Arms Та.. препоръка за шампоан и маска, която да ползвам с ултрасоника ? В момента се къпя с Vichy против косопад, не смея да го махам още, въпреки че положението е мноого по-добре от преди, но поне да го редувам и с друг шампоан. Чудя се за тази маска http://www.feelunique.com/p/milkshake-Active-Milk-Mask-200ml   ...   Thinking 

# 409
Cat_deluxe,а освен това спрейче с кератина и зеления чай слагаш ли друг продукт за топлинна защита или само той е напълно достатъчен? Blush Rolling Eyes
Питам,защото аз също много си тормозя косата с пресата и сешоарa,а освен това я и изрусявам. Peace

# 410
  • Пловдив
Момичета имате ли наблюдение върху продуктите на Джон Фреда?  newsm78

# 411
  • Пловдив
Hug По начина,по който го описваш мисля,че ще си допаднем,защото и моята коса е доста третирана,обезцветяване,корени с блондор на 3 седмици,сешоар,от време на време пресичка...с нетърпение ще чакам да го пробвам,а имаш ли впечатления за спрея за блясък с масла и терапевтичния спрей за блясък  newsm78 Дали разликата име  голяма или мога да мина само с единия  newsm78
За съжаление тези два продукта все още не съм ги ползвла, но ако трябва да избирам бих се спряла на терапевтичния спрей. Другия не знам дали няма да утежнява с тези масла. Тези oil sheen продукти съм останала с впечатлението че ги ползват основно мацки с афро коса, която е екстремно суха и с дебел косъм. Може би за гъста и плътна коса е добър избор newsm78 Надявам се скоро някой да сподели впечатления Peace
Cat_deluxe,а освен това спрейче с кератина и зеления чай слагаш ли друг продукт за топлинна защита или само той е напълно достатъчен? Blush Rolling Eyes
Питам,защото аз също много си тормозя косата с пресата и сешоарa,а освен това я и изрусявам. Peace

Sassie, слагам и ето това, което според описанието предпазва при топлинна обработка http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-ap … -ml-424-3405.html плюс коприна chi или силкър Una и суша. После директно минавам с пресата. Понякога преди пресата слагам малко от едно термозащитно спрейче на Алфапарф - двуфазен защитен лосион. Но не го пръскам директно кичур по кичур, а си пръсвам на дланите и нанасям както примерно кристали, зашото иначе много се намокря косата и освен че съска имам чувството и че не ми се изправя толкова добре.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 13:02 от Cat_deluxe

# 412
Аз до събота ще имам пресата на Гама,че стана някакво объркване

# 413
Sassie, слагам и ето това, което според описанието предпазва при топлинна обработка http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-ap … -ml-424-3405.html плюс коприна chi или силкър Una и суша. После директно минавам с пресата. Понякога преди пресата слагам малко от едно термозащитно спрейче на Алфапарф - двуфазен защитен лосион. Но не го пръскам директно кичур по кичур, а си пръсвам на дланите и нанасям както примерно кристали, зашото иначе много се намокря косата и освен че съска имам чувството и че не ми се изправя толкова добре.

Благодаря ти за бързия отговор!  bouquet
Аз коприната и без това ще я поръчвам,по препоръка на момичета тук,но ще взема тогава да си поръчам и този кератинов спрей + http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-ap … -ml-424-3405.html   Hug

# 414
и аз имам въпрос4е..поръ4ах протеина в 2 стъпки и другия реконструктор обикновения,не със зелен 4аи,та искам да питам този протеинов реконструктор е с измиване и след него мога ли да ползвам маска или балсам или само тои е достатъ4ен???????????

# 415
пардон ..става въпрос за кератиновия 2 минутен реконструктор

# 416
Алена, кутията ти е пълна Simple Smile изпратих ги  Hug

# 417
  • в 1001-та нощ
мерси   bouquet като ми дойдат на веднъж 10 ЛС и   #Crazy Mr. Green   bouquet

# 418
  • Пловдив
пардон ..става въпрос за кератиновия 2 минутен реконструктор
Няма нужда от маска след него, нанасяш за 2-3 минути, ако е много увредена косата може и малко повечко да постоиш с найлонова шапка и изплакваш Peace

# 419
Аз до събота ще имам пресата на Гама,че стана някакво объркване
Не, знам какви са отзивите но лично аз не съм доволна от тази марка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт