Професионални серии за коса - 24

• 46 996
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
 MissNellie благодаря ти  bouquet
Притеснявах се дали имат и силикони да не ми запушат порите на скалпа,но щом на теория може ще опитам и на практика Simple Smile Hug

# 481
chukun4e  писах, че въпреки че не се рекламират, са насочени Афоджи към афро-ам. и затова са толкова силни. Могат и успешно да се ползват от европеидни коси, но с уговорката че са силни и трябва да се внимава.  Не случайно имат и продукт специално за релаксвана коса, което само те го правят. Продава се само в Салли'с бюти съпплай в Щатите. Не знам дали си наясно какви марки зареждат там, но хем се брендират като бюти съпплай насочен към салоните и съответно със специализирания асортимент като за салони, но пък няма нужда от лиценз за пазаруване. Афоджии се нареждат като нисък /заради цената/ клас про продукт като цена и асортимент, въпреки че официално не знам точно как се водят и не съм срещала салони, които работят с тях, но продуктите им са много тясно специализирани и терапевтични, което за мен ги поставя в тази категория.
Какви по-точно впечатления те интересуват? Конкретен продукт?  
Впечатленията на момичетата във форума Simple Smile Как им е подействало на тях.  Ето тук може да видите за много продукти отзиви от северно- американки :

http://www.makeupalley.com/product/

Аз винаги като искам нещо да си купя, тук получавам доста голяма представа за дадения продукт.

# 482
MissNellie,a.l.e.n.a   bouquetМного благодаря за съветите..Ще започна с хидратиране тогава Simple Smile

# 483
MissNellie, как мислиш, има ли смисъл в това да пробвам АpHogee като се има предвид какъв шок преживях с Joico?
Аз ги гледах продуктите и освен шампоана, балсама и спрея за блясък като че ли не открива нищо за мен и леко ме е страх да пробвам  Blush

# 484
MissNellie ,  Hug  Heart Eyes Hug ... удоволствие е за мен да чета постовете ти ...винаги много компетентна, точно обоснована и ценна информация   bouquet

# 485
Здравейте, някой има ли отзиви за Pureology http://www.feelunique.com/hair/hair-care-shampoo?s=&bf=332 шампоаните са им без SLS  и като цяло чета че са много висок клас пък и цената е съизмерима с тези които обсъждате. Моля за мнение много ми се иска да си купя нещо от тях. Моята коса е тънка  с нормално омазняване и склонност да се сплесква

Аз съм много доволна от Pureology, ползвала съм серията за обем неколкократно, в момента пак я употребявам. Това е една от любимите ми марки - косата изглежда жива, лъскава и обемна.

Преди малко си поръчах еднократната доза протеин плюс балсам на ApHogee.
Но нещо и мен ме хвана страх. Пише (не го бях забелязала при първия прочит), че не е подходящ продукт за здрава коса; че е за силно увредена. А моята си е нормална. Дали мога в такъв случай да го ползвам?

# 486
балеринка а, има един силикон в състава, но доста надолу и е само един, в повечето шампоани има повече. Не е  страшно да се слагат силикони на скалпа, въпроса е просто да се отмиват.

B & C
НЕ! Как въобще ти мина тази мисъл? Твоята коса е много чувствителна към протеините...Но така, похвали някой нещо, юрнат се всички да купуват, до месец 80% от темата ще са се напротеинчили и ще питат за маслени маски че им е суха косата  Mr. Green

dachita споделям чувствата за твоите постове също!

Аглая Епанчина ми можеш. Или ще ти поуплътни косъма и ако не го правиш прекалено често, ще ти хареса, или ще ти дойде вповече и ще ходиш известно време като разплетена кошница докато се поотмие. ХУбавото на протеина е, че поне ако се прекали се отмива сравнително бързо и се оправя косата.

# 487
Аглая Епанчина ми можеш. Или ще ти поуплътни косъма и ако не го правиш прекалено често, ще ти хареса, или ще ти дойде вповече и ще ходиш известно време като разплетена кошница докато се поотмие. ХУбавото на протеина е, че поне ако се прекали се отмива сравнително бързо и се оправя косата.
MissNellie, благодаря!   bouquet
Вярно, нещо всички се втурнахме към този протеин....  Simple Smile

# 488
Права е Мис Нели, аз и за това не се юрнах да ги купувам, защото не мисля че имам нужда чак от толкова силна терапия. Но пък спрейчето със зелен чай ме съблазнява и четох ревю-та че не е чак толкова силно. Сигурно по-натам ще го пробвам. Whistling

Благодаря на всички за полезната информация тук. Последно време не ви тормозя много, защото се намерихме с моята любов Lait Vital и си живеем щастливо. Heart Eyes Сега си пръскам парите за декоративна козметика. Joy Но ви чета да знаете. А за Коледа може и аз да си подаря така ваша преса, замислила съм се.
 Hug Hug  bouquet  bouquet

# 489
  • Варна
MissNellie благодаря ти за търпението Hug
Сега поне ще си го мацна това масълце без да се притеснявам и без това ползвам дълбоко почистващ шампоан от време на време.
Ние тук ,като малките деца нападнахме щанда за бонбони hahaha Joy

# 490
...Но така, похвали някой нещо, юрнат се всички да купуват, до месец 80% от темата ще са се напротеинчили и ще питат за маслени маски че им е суха косата  Mr. Green

И при мен се прокрадна тази мисъл.   Mr. Green
Все пак трябва да се ръководим от нуждите на косата, а не от поредния продукт, дошъл на мода.   Peace
На мен лично, добра доза протеин + хууубаво хидратиране след това, ми действат отлично.   Peace

# 491
chukun4e, аз споделих на предната страница опита си с протеина на Афоджи. Днес го ползвах и веднага писах в темата.  Peace Все пак съвсем скоро заредиха продуктите им в Рибката. Няма как толкова бързо да има коментари.
Пак казвам- при мен няма втвърдяване, има леко уплътняване. Косата ми не се изсуши, не е твърда и остра, не е трудна за оформяне, а стана малко по- жилава, но е далеч от плътен косъм.  Peace

Аз се юрнах към протеина, защото знам, че при мен има слаб ефект.  Peace И този път с протеина на Афоджи пак се потвърди същото.  Peace Аз съм с руска жилка, взела съм тънкия, слаб косъм на руснаците. Протеините ми понасят.  Laughing

Наистина е хубаво човек да помисли преди да се "зариби" по вълната в темата.  Hug

Еластисайзър съм ползвала само преди миене. След миене и само с изплакване не съм правила, не смятам и да експериментирам.  Peace

MissNellie , ароматът наистина ми хареса. Малко се почудих дори дали става дума за едно и също нещо в първия момент.  Laughing
Предположих, че малко съм нагрявала аз. Следващият път повече. Благодаря! Hug

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 23:56 от Анч

# 492
Ве4е съвсем се обърка и аз...тц еееххх зна4и..при мен притисненията идват от там,4е косата ми е много заплитаща се в краищата ина4е на горе в никакъв слу4аи не е суха,в момента съм с Беин сатен 2 и маскинтенс за тънка коса-от шампоана съм доволна ,но маската не ми харесва Close,та с този тънък ,но оплитащ се косъм ме  е стра да си помисля какъв ще е резултатът след протеина взела съм и него и 2 мин.спреи,тоест само поръ4ах,защото ще съм си в Бг ,след 14 дни ..как мислите да го слагам ли протеина????????? Shocked Shocked Shocked

# 493
Ве4е съвсем се обърка и аз...тц еееххх зна4и..при мен притисненията идват от там,4е косата ми е много заплитаща се в краищата ина4е на горе в никакъв слу4аи не е суха,в момента съм с Беин сатен 2 и маскинтенс за тънка коса-от шампоана съм доволна ,но маската не ми харесва Close,та с този тънък ,но оплитащ се косъм ме  е стра да си помисля какъв ще е резултатът след протеина взела съм и него и 2 мин.спреи,тоест само поръ4ах,защото ще съм си в Бг ,след 14 дни ..как мислите да го слагам ли протеина????????? Shocked Shocked Shocked

Добре, де, помисли.   Peace  Какво би станало, ако на заплитаща се коса, сложиш втвърдяващ протеин? Изобщо не е добра идея. 
Пак казвам - водете се по нуждите на косата, а не по нашумелия продукт.   Peace

# 494
Никой не може да знае какво ще се получи при теб. В крайна сметка отдели един кичур и пробвай върху него.  Rolling Eyes

Feeling,   202uu

P.S. В очакване ли си на твоите неща утре?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт