Професионални серии за коса - 24

• 46 996
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Feeling,благодаря ти за бързия и изчерпателен отговор! Hug
Само последно да питам,флуидът има ли термозащита?

# 556

Hug

Не, няма термозащита.    Peace

# 557

Hug

Не знам кои продукти имат и кои нямат термозащита, но аз съм го ползвала самостоятелно преди да си изсуша косата със сешоар и не мога да се оплача от резултата.  Flutter
Доколкото ми е известно в термозащитните продукти има голямо количество силикони, а този флуид е точно това: силикони + масла.

# 558
  • в 1001-та нощ
..

През какъв период от време правиш терапията? И още един въпрос- след шампоана, или след малсама слагаш Fiberceutic- а?

по правило веднъж месечно или след 10 измивания, но може и по-често според нуждите или по-рядко - преценяш според косата

след шампоана  Peace

# 559
  • Има много детски смях.
Благодаря, a.l.e.n.a  Hug и аз така мислех да процедирам.
Последно- след Fiberceutic- а слага ли се маска/ балсам?

# 560
  • в 1001-та нощ
слага се запечатка - и това е достатъчно - т.е. измиваш с шампоан, слагаш серума, после запечатката, стоиш (затопляш) и измиваш само с пода

после стилизираш  Peace

# 561

Hug

Не знам кои продукти имат и кои нямат термозащита, но аз съм го ползвала самостоятелно преди да си изсуша косата със сешоар и не мога да се оплача от резултата.  Flutter
Доколкото ми е известно в термозащитните продукти има голямо количество силикони, а този флуид е точно това: силикони + масла.

Е,аз и без това ще си взема отделно и продукт за термозащита,така че няма да е такъв проблем,ако няма. Peace

bouquet

Просто се позачудих м/у двата продукта,защото този е повече като количество,а и отдавна го заглеждам. Flutter

# 562
  • в 1001-та нощ
....
Fiberceutic-a на небоядисвана и не особено третирана с преса(само крайчетата изправям) може ли да се прилага Confused ...

може друг е въпросът колко осезаем ще бъде ефектът  Hug косата може да е порьозна поради пропуски в храаненето, метабиолитни причини, така, че - опитай и ако ти хареса - продължаваш - според нуждите  Peace

# 563
  • в 1001-та нощ
Sassie    newsm78ако вземеш флуида олео-релакс - драсни ми - на ЛС - евент. да ми пратиш малко за проба -ок 15 мл - колкото е една ампулка, а аз ще ти върна жеста с нещо друго или ще го платя - както се разберем  Peace

# 564

Hug

Е,аз и без това ще си взема отделно и продукт за термозащита,така че няма да е такъв проблем,ако няма. Peace

bouquet

Просто се позачудих м/у двата продукта,защото този е повече като количество,а и отдавна го заглеждам. Flutter

На кое се спря?   Flutter   Hug

a.l.e.n.a, ако Sassie не вземе флуида, аз също мога да ти пратя.    Hug

# 565
  • blizo do moreto
     След много четене реших , че започвам с  Fiberceutic .Само не ми стана ясно след ботокса веднага без да изплаквам нанасям запечатващата маска или аз нещо бъркам и може ли да ми препоръчата маска за ползване между терапиите, при положение че косата ми е тънка , с мазни корени и сухи краища и боядисвана с иноа.

# 566
Ами,май на флуида ще се спра.  Hug

a.l.e.n.a,нямаш никакъв проблем.  Wink Ще ти пиша на ЛС като го получа,за да се уточним. Peace

Тези дни сигурно ще го поръчам от lookfantastic,гледам,че там има някакво странно намаление.Каквото сложа в кошницата и автоматично го намаля. Laughing

# 567
    След много четене реших , че започвам с  Fiberceutic .Само не ми стана ясно след ботокса веднага без да изплаквам нанасям запечатващата маска или аз нещо бъркам и може ли да ми препоръчата маска за ползване между терапиите, при положение че косата ми е тънка , с мазни корени и сухи краища и боядисвана с иноа.

Точно така - след ампулата, веднага запечатката.   Hug
Можеш да ползваш и поддържащата маска за твоя тип коса:

http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-tynka-i-fina-kosa-loreal- … -ml-247-2434.html

Отделно, този шампоан много хубав и балансиращ - измива чудесно корените, същевременно подхранва и дължините:

http://zlatnaribka.com/shampoan-za-chuvstvitelen-skalp-za-kombin … -ml-414-3343.html

Финиш ползваш ли?  

# 568
  • blizo do moreto
 Благодаря за бързия отговор!    Сега ще поръчвам коприната на chi и реконструктора с кератин и зел. чай на aphogee .A дали ми трябва и термозащита?

# 569
Благодаря за бързия отговор!    Сега ще поръчвам коприната на chi и реконструктора с кератин и зел. чай на aphogee .A дали ми трябва и термозащита?

Ако обичайно сушиш косата, да, ще ти трябва.   Peace
Принципно коприната има термозащита.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт