Професионални серии за коса - 24

• 45 272
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, това: http://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee- … -ml-424-3403.html  колко често се използва и подходящо ли е за уплътняване на косъма?

А колко често се използва 2 минутния реконструктор?

За реконструктора мнението ми е , че е подходящ за всякакви коси увредени от боядисване , термична обработка / сешоар , преса / , басеини или твърда вода и т.н. ...... един добре балансиран продукт / кератин,амино киселини,масла, силикон/ - на много добра цена.

За честотата на използване пише :"Препоръчва се реконструкторът да се ползва всяка седмица, докато косата не се "почувства" здрава." .... мисля ,че всеки ще прецени според нуждите на косата.

Аз на следващото миене използвах отново реконструктора и съм още по-доволна .... комбинирах отново с маслата, но този път сложих малко от тях в реконструктора , който нанесох.....след това с Изглаждащ подхранващ крем за изтощена коса Wella enrich ,  спрея за стилизиране и блясък ApHogee  и накрая само за връхчетата сложих / от любопитство / отново от маслата.

Алена , беше помолила за състава на есенциалните масла:
 INGREDIENTS: Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus  Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil , Isopropyl  Myristate, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl  Silanetriol , Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil , Mauritia Flexuosa Fruit Oil , Butyrospermum  Parkii (Sea Butter) , Panthenol, Tocopheryl  Acetate , Phytantriol , Lanolin Oil , Trimethylsiloxyamodimethicone, C11-15 Pareth-7 ,C12-16 Pareth-9 , Glycerin , Trideceth-12 , Propylparaben, BHT, Benzyl  Salicylate ,Butylphenyl   Methyl  Propional, Citronellol , Hexyl  Cinnamal , Hydroxyisohexyl  3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool , Fragrance (Parfum) , Red 17 (CI 26100) , Yellow 11(CI 47000) 

bubanka , аз съм фен на Yunsey , но точно този спрей не съм ползвала .... сподели впечатления, ако го вземеш.

# 661
Дачита, поздравления за споделената любов с Афоджии... моята коса също идеално се погажда със серията... но за разлика от теб вчера имах лек инцидент с маслата от серията. Значи, терапията си започнах с 2 мини опаковки на Еластисайзер екстрийм, които в пъти повече ми се понравиха от стандартния еластисайзер и косата ми определено усети ползата от тях. След това нанесох протеина (класическия) на Афоджии и за пръв път след измиването му усетих косата си здрава и жилава, но без да е суха, както е ставало друг път (позитивният ефект се дължи на комбинацията с еластисайзер екстрийм). И за да не е всичко идеално, реших вместо маска да ползвам маслата на Афоджии. До тук ОК, но явно не успях да ги отмия (сложих нормално количество и нанасях кичур по кичур)....косата си остана все така приятна на допир, хидратирана и подхранена, но след сушенето остана просто МАЗНА..и като казвам мазна, моля да ме разбирате буквално... Laughing Laughing Laughing Днес ходя с вързана коса и довечера ще измия наново косата, за да разкрия истинския благоприятен ефект от процедурата. Явно косата ми (тънка, изрусявана до бяло и пр.) не понася третиране с масла вместо маска. Занапред ще ползвам маслата (които сами по себе си са прекрасни) като продукт преди шампоана. За протокола - въпреки тъжно-смешната случка, косата ми е видимо възстановена - и малките опити за цъфтеж и накъсване ги няма! Интересно ми е Дачита да сподели как успя да отмие маслата без да остави мазен филм по косата си Hug....

И ще се радвам Алена да сподели впечатленията си от протеиновия шампоан на Афоджии, който планирам да е следващата ми покупка. Разбрах, че на Мис Нели не й е харесал в комбинация с протеина на Афоджии, но аз имам добри предчувствия.

# 662
  • в 1001-та нощ
ще споделя   bouquet само не знам кога ще е  Mr. Green

може довечера да взеам да го направя

за маслата пишеше, ако косата  е фина - може да се изплакне и с шампоан  Mr. Green а по съсатва виждам бая масла  Peace (истински  Mr. Green )

# 663
обмислях изплакване с шампоан, но ме беше страх да не отмия и ефекта от протеина Laughing...въпреки това довечера ще ми се наложи ново миене, слава богу по съкратената процедура:)))

# 664
  • в 1001-та нощ
ееее, ако така с едно отмиване изчезва  #Crazy какво правим изобщо  Hug ли след 2 дни ще я измиеш все пак  Hug  bouquet

аз има да правя бустер, милк шейк трапията и афоджий и ще видим с кое щше започна, а е хубаво да има паузи между тях  Mr. Green

и понеже всичко правя сутрин  newsm78 се чудя, сега няма да ставам в 5ч заради това  Mr. Green затова може да осатвя афоджий за уикенда; или пък да действам тази вечер  newsm78 ще видим  Peace

# 665
Feeling, добре ти са се получили нещата с реконструктора значи. Радвам се!  Mr. Green

Аз преди малко поръчах това http://zlatnaribka.com/rekonstruktor-s-keratin-i-zelen-chaji-aph … -ml-424-3400.html и това http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-ap … -ml-424-3405.html

Ще споделям като ги получа.  Hug

И да кажа, че ефектът след протеина и реконструктора определено идва с пълна сила след няколко измивания.  Heart Eyes

# 666
  • в 1001-та нощ
между другото, когато фризьорката ми промотираше милк шейк терпията - и тя това спомена  Peace че в началото косата е по-дървена, но ефектът идва след няколко измивания  Peace

при мен ефектът е моментален  Peace вероятно защото косата е много добре хидратирана  Peace

# 667
Момичета искам да ви помоля за съвет кой от двата вида еластисайзер е по-удачно да си взема? (Припомням - косата ми е сфин косъм, който боядисвам всеки месец в тъмно русо, имам руси кичури, мазен корен и сухи краища)   Thinking

# 668
Алена, каква е тази милк шейк терапия?Не съм я срещала в рибата  newsm78

# 669
Момичета искам да ви помоля за съвет кой от двата вида еластисайзер е по-удачно да си взема? (Припомням - косата ми е сфин косъм, който боядисвам всеки месец в тъмно русо, имам руси кичури, мазен корен и сухи краища)   Thinking
За мен екстрийм варианта е по- добър. Ползвала съм и двата, имам база за сравнение.
Алена ще те посъветва да вземеш обикновения. Ти решаваш.  Hug

# 670
  • в 1001-та нощ
а, който иска да взема, нали няма да третира моята коса  Joy hahaha

идеята ми е била - новобранците да не започват е ескстремни терапии (по принцип), особено, ако нямат опит и не умеят да усещат косата си

ако съм препоръчвала обикновения на начианещи - е било от такива съображения - на навлизат - стъпка по стъпка  Peace

catwomann  Mr. Green няма я в рибата и в България се предлага само в някои салони

много пъти ст=ъм споделяла за нея, ползвах я при фризьорката, прави се с активатор  Peace и ефектът за мен е вълшебен, накрая се наканих да я поръчам  Peace дори тук предложих, който желае да се включи, защото количествата са салонни  Mr. Green

съдържа протеин на прах, база, която се смесва с протеина и шампоан,който е за блясък и като олио

косата се измива с този шампоан (може би затова не става много дървена после), в менетален съд се смесват (за 1 доза) 15г протеин на прах и 40 мл база, косата се намазва, постоява и се минава с активатора, пак постоява и се отмива и после   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 671
Интересно ми е Дачита да сподели как успя да отмие маслата без да остави мазен филм по косата си Hug....

Laughing...само с вода Peace .... аз писах ,че изненадата ми бяха маслата - сякаш попиха в косата  Laughing Hug

Виждам няколко съществени разлики :
твоята коса е  тънка , моята - гъста , среден до плътен косъм ;ти - започваш с Еластисайзер екстрийм , аз - с боядисване на корени....моята коса има нужда от хидратация , твоята е предварително хидратирана  ...
Както Мис Нели писа , с маслата трябва да се внимава ....могат да се ползват по- много начини , но всеки трябва да намери своя.....съжалявам,че при тебе се е получило така. Hug 

Суши ли с четка и сешор и използва  ли нещо за стилизиране ?

Последния път даже ползвах маслата и като финиш , вместо кристали,коприна ...ами няма омазняване. Grinning

# 672
Алена останала съм с впечатление,че си ползвала и готови маски на Милк Шейк? Или се лъжа? Защо реши да вземеш от това,нали беше доволна от другите?

# 673
Никой не ми отговори, плс кажете че ми се иска да го направя още тази вечер

момичета може ли еластисайзера да се ползва по следния начин: първо шампоан за да измие всички силикони, пяни и прочие после еластисайзер стоя 15-20 мин и след това отново шампоан.

И още нещо взех си Pure resource на Loreal понеже предишната му версия ми идваше много добре и мисля първо с него да измия но ме притеснява да не отмия еластисайзера ако го ползвам преди и след. Косата ми е тънка с омазняване на корените и сухи краища.

# 674
  • в 1001-та нощ
Алена останала съм с впечатление,че си ползвала и готови маски на Милк Шейк? Или се лъжа? Защо реши да вземеш от това,нали беше доволна от другите?
никакъв друг продукт на милк шейк не съм ползвала - освен тази терапия от фризьорката и силиконовия финиш с арган, който е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

свързах се с вносителите тук - но не продават на ФЛ, може само, ако съм салон, а не съм  Close

и затова ги елиминирах и поръчах директно от сайт  Peace

Общи условия

Активация на акаунт