Професионални серии за коса - 24

• 47 005
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
йееее, сега влязох в самата Риба и открих че вече предлагат малката опъквка на еластаизера от 75 мл.,  Party което е супер новина поне за мен. Може да е старо, аз сега го виждам  Blush

a.l.e.n.a не си ми разбрала въпроса. Имах предвид, че вече имам лилавата топка на тиги за обем, обаче не знам как да я използвам newsm78, за да има ефект, тъй като се изправям с преса а не със сешоар. HELP!

Feeling  Hug

# 151
Здравейте, искам да попитам какво ще ми препоръчате за моята коса. Четох доста из темите и за протеинови терапии и т.н., но не мога да преценя.
Косата ми е изрусена, всеки месец изрусявам само корен. Суха е и с дебел косъм. Доста са изтощени краищата и най-горния пласт, там е много сухо, въпреки кристалите( стои различно и на пипане).
Ще съм благодарна ако ми препоръчате някаква подходяща терапия.

# 152
Аз днес си правих пак Фиберсютик,направо този мирис ми действа опияняващо,както и самите продукти,и фризьорката такъв масаж ми направи,че направо не ми се ходеше на работа,направо ме е страх да си пипам косата  Peace , ще ставам фиберсютик-пристрастена  smile3508

# 153
ще ставам фиберсютик-пристрастена  smile3508
Подозирам,че вече си Mr. Green

# 154
ще ставам фиберсютик-пристрастена  smile3508
Подозирам,че вече си Mr. Green

Хихии да , признавам се за виновна  Blush

# 155
Renew C на суха или на мокра коса се нанася. Нали се правя на домашна фризьорка, та ще прощавате невежеството.  Praynig Днес ми пристигна и маската за обем на Лореал, ще я пробвам и ще споделя. Дано не ми е тежка. Simple Smile

# 156
Renew C на суха или на мокра коса се нанася. Нали се правя на домашна фризьорка, та ще прощавате невежеството.  Praynig Днес ми пристигна и маската за обем на Лореал, ще я пробвам и ще споделя. Дано не ми е тежка. Simple Smile
на леко подсушена коса , а коя е маската за обем,в зелената опаковка ли ?  newsm78

# 157
lepidopteria, може ли да те помоля щом пробваш продуктите,ако може да изкажеш впечатленията си от тях.  bouquet
Точно към тях съм се насочила и аз,но се притеснявам понеже ми е тънък косъмът и да не ми утежняват. Rolling Eyes

# 158
Точно зелената е. Пробвала ли си я?  Simple Smile А за реню - аз се обърках понеже е pre-shamooping и се питах да я намокря или директно мажа и после по инструкции да си я изкъпя.

# 159
  • в 1001-та нощ
Много искам да пробвам бустерите на Керастаз ,според вас прекалено ли е  на едно измиване да сложа Еластайзер илии реню ц и посел да солжа и бустерите? newsm78

няма да е много, дори много добре, но за бустерите - трябва да вземеш и концентрат  Hug

тества ли се - да прецениш кое е подходящо?

в началото винаги ползвах еластисайзер и фиберсютик заедно  Peace

# 160
  • в 1001-та нощ
Raulista още първия път видях въпроса, мисля, че това е трето задаване  newsm78 очевидно (аз) не исках да отговоря

прилага се минимално количество на измита и леко влажна коса и се стилизира, т.е сушиш и преса

дали и какъв обем ще постигнеш - зависи от теб самата  Peace

важнои е косата да не е мокра в никаъв случай и д ане прекалиш с количеството, прилжено - косата става изключително хлъзгава, не мазна, акос ложиш много - ще стане на клечки

при изсушаване със сешоар, косъмът става жилаво-плътен

с преса - не знам какво ще постигнеш, с преса - обемът идва от вдигането на косата, но предполагам ще се запази и доброто уплътняване

желая ти успех  Peace Hug

# 161
  • в 1001-та нощ

първо навлажняваш косата (без да я миеш с шампоан) - само с вода, после нанасяш ампулата и масажираш нежно косъма, а не скалпа  Peace и после отмиваш с вода и след тов ас шампоан  Peace

# 162

първо навлажняваш косата (без да я миеш с шампоан) - само с вода, после нанасяш ампулата и масажираш нежно косъма, а не скалпа  Peace и после отмиваш с вода и след тов ас шампоан  Peace
Хм  newsm78 на мен в салона ми казаха,че първо я измивам с шампоан,след това подсушавам с кърпа да не е много влажна,иначе ще се отмие , и след това нанасям Renew C,чакам , и след това само отмивам с вода.

# 163
Аз днес си правих пак Фиберсютик,направо този мирис ми действа опияняващо,както и самите продукти,и фризьорката такъв масаж ми направи,че направо не ми се ходеше на работа,направо ме е страх да си пипам косата  Peace , ще ставам фиберсютик-пристрастена  smile3508
Здравей, малката лисичка. Ти къде ходиш за Фиберсютик-а? Може да сме от едно и също място?  Grinning
И мислиш ли че е по-добре първо на фризьор да идеш за процедурата и да видиш как става, или направо да си пробвам у дома сама?  newsm78 Питам защото на мен ми казаха че Фиберсютик-а не е за домашна употреба? А виждам, че ти си правиш, та за това те питам. И ако не е тайна-какви пари ти взимат?
Приятна вечер   bouquet

# 164
Благодаря, утре ще пробвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт