Професионални серии за коса - 24

• 47 005
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
Аз днес си правих пак Фиберсютик,направо този мирис ми действа опияняващо,както и самите продукти,и фризьорката такъв масаж ми направи,че направо не ми се ходеше на работа,направо ме е страх да си пипам косата  Peace , ще ставам фиберсютик-пристрастена  smile3508
Здравей, малката лисичка. Ти къде ходиш за Фиберсютик-а? Може да сме от едно и също място?  Grinning
И мислиш ли че е по-добре първо на фризьор да идеш за процедурата и да видиш как става, или направо да си пробвам у дома сама?  newsm78 Питам защото на мен ми казаха че Фиберсютик-а не е за домашна употреба? А виждам, че ти си правиш, та за това те питам. И ако не е тайна-какви пари ти взимат?
Приятна вечер   bouquet
Здравей,ами аз си взех преди няколко дни маската на Фиберсютик за домашно ползване и струваше 36 лв,тази за плътния косъм.
Аз съм от Кърджали.
Цялата процедура ми струва 25 лв , с всичко + изсушаване,преса даже и ме подстрига днес малко  Peace
Странно защо така са ти казали,мен ми дадоха да си купя маската,само ампулките трябва да си взимам,но мисля че не е проблем и вкъщи да се прави,днес отидох в салона, да затвърдя как го прави фризьорката ми,а и имах малко екстра кеш от шефа  Blush а и ми харесва тя как масажира скалпа и косата,та направо щях да си заспя.А ако в твоя салон не дават да си вземеш ампулката и маската за типа на косата ти,може да си я поръчаш от Рибката.
Ами да ти кажа не знам,може би първия път е добре да идеш да ти я направят в салон,тъкмо да видиш как се процедира,както при мен и след това ще ти е по-лесно  Peace
Желая ти успех  Hug

# 166
Аз днес си правих пак Фиберсютик,направо този мирис ми действа опияняващо,както и самите продукти,и фризьорката такъв масаж ми направи,че направо не ми се ходеше на работа,направо ме е страх да си пипам косата  Peace , ще ставам фиберсютик-пристрастена  smile3508
Здравей, малката лисичка. Ти къде ходиш за Фиберсютик-а? Може да сме от едно и също място?  Grinning
И мислиш ли че е по-добре първо на фризьор да идеш за процедурата и да видиш как става, или направо да си пробвам у дома сама?  newsm78 Питам защото на мен ми казаха че Фиберсютик-а не е за домашна употреба? А виждам, че ти си правиш, та за това те питам. И ако не е тайна-какви пари ти взимат?
Приятна вечер   bouquet
Здравей,ами аз си взех преди няколко дни маската на Фиберсютик за домашно ползване и струваше 36 лв,тази за плътния косъм.
Аз съм от Кърджали.
Цялата процедура ми струва 25 лв , с всичко + изсушаване,преса даже и ме подстрига днес малко  Peace
Странно защо така са ти казали,мен ми дадоха да си купя маската,само ампулките трябва да си взимам,но мисля че не е проблем и вкъщи да се прави,днес отидох в салона, да затвърдя как го прави фризьорката ми,а и имах малко екстра кеш от шефа  Blush а и ми харесва тя как масажира скалпа и косата,та направо щях да си заспя.А ако в твоя салон не дават да си вземеш ампулката и маската за типа на косата ти,може да си я поръчаш от Рибката.
Ами да ти кажа не знам,може би първия път е добре да идеш да ти я направят в салон,тъкмо да видиш как се процедира,както при мен и след това ще ти е по-лесно  Peace
Желая ти успех  Hug

Здравей,
Еми освен ди ми стискате палци като ида до салона, друго не остава.Дано ми стане ясно от 1-вият път.
Приятна вечер.  Hug

# 167
Raulista още първия път видях въпроса, мисля, че това е трето задаване  newsm78 очевидно (аз) не исках да отговоря

a.l.e.n.a в такъв случай аз не съм схванала намека. ooooh! Съжалявам за което и благодаря че все пак отговори. Hug

# 168
  • в 1001-та нощ
ами толквоа услпвия беше поставила, пък така да е, пък иначе да е, че предпочетох да се въздържа от коментар, защото , като не стане както си го представяш  #Crazy не искам да съм имала отношение  Hug

но не пречи  да пробваш и ще разбереш   bouquet

малката лисичка - ако искаш слушаш салона, ако искаш следиш писаното в темата - изборът е твой  Peace

# 169
Момичета, пробвах тестер на тази маска за коса- останах очарована, знаете ли къде във варна мога да я  намеря

# 170
  • в 1001-та нощ
все пропускам да споделя, че пробвах серията BLONDME на Шварцкопф и останах приято изненадана, бях с резерви, но косата остана много балансирана и не се измърси; все още има един особен блясък, като след преса или издухване с четка, а такива не ползвам

Hug

утре ще пробвам лакме - deep care, а после на голдуел - маската с арган, малко щ еми е свръх сигурно, ама  Blush

# 171
Иха!   Hug
Все доволни дами. Много се радвам на успехите ви!   Hug
При мен - утре планирам Еластисайзър + ултрасоник, после измиване с шампоан и маска Олео Релакс.  Пак съм в етап на "напояване".   Peace   Hug

# 172
Вчера слагах Еластисайзър Екстрийм.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бях забравила ефекта, моята коса също има нужда от "напояване".
Feeling, какво друго ползваш за тази цел?  Mr. Green

И аз чакам новите продукти в ЗР. Ще забавя малко поръчката на реконструктора. Ще погледна продуктите на Aphogee и ако не си харесам нещо, ще поръчвам реконструктор. Спрях се на Биосилк, харесва ми описанието, че възвръща еластичността на косата. Точно това ми трябва сега.  Rolling Eyes

# 173
Не,просто споделих какво са ми казали,та ще я правя както вие  Peace
а това някой ползвал ли е - http://zlatnaribka.com/filyr-za-poryozna-kosa-time-reset-porosit … -ml-215-3183.html           ?  newsm78

# 174
Вчера слагах Еластисайзър Екстрийм.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бях забравила ефекта, моята коса също има нужда от "напояване".
Feeling, какво друго ползваш за тази цел?  Mr. Green

И аз чакам новите продукти в ЗР. Ще забавя малко поръчката на реконструктора. Ще погледна продуктите на Aphogee и ако не си харесам нещо, ще поръчвам реконструктор. Спрях се на Биосилк, харесва ми описанието, че възвръща еластичността на косата. Точно това ми трябва сега.  Rolling Eyes

Анч    Hug
След Еластисайзъра и ултрасоник, серията Олео Релакс(често маската също с ултрасоник), след подсушаването този спрей без отмиване:
http://www.iherb.com/Giovanni-Vitapro-Fusion-Protective-Moisture … -150-ml/6891?at=0   , за финиш флуида Олео Релакс.  Така ми се напоява косата след тази процедура(пък и ако я повторя на следващото миене), че косъмът се отпуска и "сляга" надолу. Без хвърчене, без разпиляни връхчета,... разкош.   Heart Eyes 

Да уточня - споменавам "хвърчене" и "разпилени връхчета", защото много рядко се суша и още по-рядко ползвам преса.  Става въпрос за коса, която е оставена съвсем свободно да съхне.   Peace

Относно спрея на Джовани, писала съм и друг път защо избирам него в такива ситуации пред обичайния Л2 - по-тежък е, усещат му се маслата, но не прекалено. Чудесно попадение е.   Peace

Анч , аз също чакам да заредят Aphogee, за да си оформя една поръчка. Всъщност, се надявам да заредят протеина, за да го тествам:   http://www.aphogee.com/Two-Step-Treatment.aspx    Peace

# 175
В затна рибка,пускат ли промиции на Керастаз?

# 176
Момичета, пробвах тестер на тази маска за коса- останах очарована, знаете ли къде във варна мога да я  намеря
Аз имам серията и бях обещала да пиша впечатления.След ползване 2 пъти съм много доволна HugКосата ми за 2 седмици е боядисвана два пъти цялата с 40% и суперизсветляващи бои и веднъж само корен, да не говорим, че я мих за 3 дни 4 пъти, беше много зле, но сега е както преди тези издевателства.Шампоана измива добре, не ми прави косата на топка и да не мога да прекарам пръсти, с последния на Фито Цитрус имаше този ефект ConfusedМаската я слагам, затоплям със сешоар и обвита с фолио седя около 20мин. и периодично загрявам, после измивам и все едно държа сатен, толкова е хубава на допир, а аромата е страхотен Heart EyesПосле за финиш слагам маслото с Макадамия, много хубаво попива и не оставя чувство за мазна коса, оформям си прическата и накрая със мин. количество заглаждам.Доволна съм от продуктите Peace

Писала съм ти в темата за блондинките за две места за бои, та в едното което е салон има маската, шампоана и лечебното масло.Ти къде я тества?

# 177
elinor1985 , страхото "ревю" си направила  Hug  ... на коя фирма са продуктите и дали знаеш от къде може да се поръчат продуктите он-лайн ?

# 178
FeelingHug

Този протеин чакам и аз.  Mr. Green

# 179
elinor1985 , страхото "ревю" си направила  Hug  ... на коя фирма са продуктите и дали знаеш от къде може да се поръчат продуктите он-лайн ?
Марката е американска, ето това е посочено като сайтhttp://www.macadamiahair.com/ и на рекламната книжка която ми дадоха.На сайта има за поръчка, но не съм го разглеждала, а за български такъв не знам.Аз си ги взех от едно салонче във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт