Професионални серии за коса - 24

• 47 000
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Какво ще кажете за продуктите на Paul Mitchell? Не са ли добри?  Rolling Eyes

Много бих искала да чуя мнения за някой от тези продукти,ако някой случайно ги е ползвал. Peace

http://www.lookfantastic.com/paul-mitchell-super-charged-moistur … zer/10305423.html

http://www.lookfantastic.com/paul-mitchell-color-protect-reconst … ent/10304697.html

http://www.lookfantastic.com/paul-mitchell-awapuhi-moisture-mist/10303802.html

Прочетох мненията в сайта,но все пак ще ми е хубаво да чуя и от вас отзиви.  bouquet

# 286
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a ,Feeling ако  трябва да махна  или прибавя  нещо  към  поръчката  ми търпя  критики, че  виждате  какви  ги върша  ooooh!

с Feeling очевидно сме на различни мнения, така, че ще трябва ти да си избереш, аз направих своето предложение вече и тези последните мога само да ги коментирам

първият сет - според мен не е подходящ за фина коса - имам предвид шампоана и балсама, но като се има предвид, че са малки количества - вземи ги, примерно да ги ползваш веднъж месечно, за еластисайсер - мисля, че ще ти е добре, вече съм писала преди - но обикновения - не екстремния

изобщо - на всички прохождащи, макар а желаят мигновени чудеса - препоръчват да не започват с екстени серии  Peace

шампоанът - форс вектор - мисля, че е крайно неудачен за коса, като твоята  - оплита кофти  Peace - ако търсиш протеинов шампоан - по-добре на Керастаз

Л2 - да  Peace

коприната - не зная - дали няма да ти е тежка - не зная как оформяш косата и вторият риск е количеството - д ане прекалиш - им анужд анаистина от много малко - разтрито между дланите и масажираш нежно само краищата и малко нагоре

ако прекалиш - шапоана и балсама моисчър екстрийм, както и коприната - ще ти отнемат обем

вита цимент - да, преди него може еластисайзер или след него - хидратиращия балсам или коприна накрая  Peaceслед него

# 287
  • в 1001-та нощ
Какво ще кажете за продуктите на Paul Mitchell? Не са ли добри?  Rolling Eyes

....

добри са, за тези конкретно - не мога да коментирам  Peace

# 288
a.l.e.n.a,благодаря ти за отговора!  bouquet
На мен по описанието много добре ми звучат,но...освен да пробвам някой от тях.
А ти от кои си доволна? Ако може да попитам и не е нахално. Blush

# 289
Аз съм с тънка коса и мога да кажа, че екстремната версия на Еластисайзъра е по- добра.   Peace
Пробвала съм и обикновеният, но според мен той е подходящ за коса, която не е много третирана и увредена.  Peace Ефектът след него не е същия като след Екстремния.
И защо да не е удачно да се ползва Екстремната версия? Вкарваме в косъма си различни концентрати, ампули и т.н. Защо го правим? Да караме на маски тогава. Всички знаем, че маска и концентрат не оставят еднакво усещане.  Peace

# 290
  • в 1001-та нощ

аз ползвам един текстуриращ спрей, но фризьорката ми ползва продуктите от много време и е въ възторг, имма й доверие в това отношение  Peace

# 291

аз ползвам един текстуриращ спрей, но фризьорката ми ползва продуктите от много време и е въ възторг, имма й доверие в това отношение  Peace

Значи смело ще поръчвам!  bouquet

# 292
  • в 1001-та нощ
Аз съм с тънка коса и мога да кажа, че екстремната версия на Еластисайзъра е по- добра.   Peace
Пробвала съм и обикновеният, но според мен той е подходящ за коса, която не е много третирана и увредена.  Peace Ефектът след него не е същия като след Екстремния.
И защо да не е удачно да се ползва Екстремната версия? Вкарваме в косъма си различни концентрати, ампули и т.н. Защо го правим? Да караме на маски тогава. Всички знаем, че маска и концентрат не оставят еднакво усещане.  Peace

ами тя не се боядисва, или поне така сподели, ако това имаш предвид  Peace

никъде не съм писала никой да не ползва Екстремния, писах, че според мен за нея е подходящ обикновения - като за фина и нетретирана коса, все пак това е моето мнение, тя да прави каквото си иска

обикновения еластисайзер + фиберсщтик терапията - според мен е достатъчно за нея - на първи етап  Peace

и да се затрупа с продукти - чудо няма да стане, иска се време и грижи, постоянство  Peace а косата се промня, както и нуждите й - затова по-добре стъпка по-стъпка и с рбиране, а не нахалос  Peace

# 293
  • в 1001-та нощ
...
Значи смело ще поръчвам!  bouquet

успех и да споделиш после  Hug само гледай да са съобразени с нуждите на косата ти  Peace че всеки неподходящ продукт, колкото и да е хубав по принцип - за твоята коса - не е  Peace

# 294
a.l.e.n.a ,Feeling ако  трябва да махна  или прибавя  нещо  към  поръчката  ми търпя  критики, че  виждате  какви  ги върша  ooooh!

с Feeling очевидно сме на различни мнения, така, че ще трябва ти да си избереш, аз направих своето предложение вече и тези последните мога само да ги коментирам

първият сет - според мен не е подходящ за фина коса - имам предвид шампоана и балсама, но като се има предвид, че са малки количества - вземи ги, примерно да ги ползваш веднъж месечно, за еластисайсер - мисля, че ще ти е добре, вече съм писала преди - но обикновения - не екстремния

изобщо - на всички прохождащи, макар а желаят мигновени чудеса - препоръчват да не започват с екстени серии  Peace

шампоанът - форс вектор - мисля, че е крайно неудачен за коса, като твоята  - оплита кофти  Peace - ако търсиш протеинов шампоан - по-добре на Керастаз

Л2 - да  Peace

коприната - не зная - дали няма да ти е тежка - не зная как оформяш косата и вторият риск е количеството - д ане прекалиш - им анужд анаистина от много малко - разтрито между дланите и масажираш нежно само краищата и малко нагоре

ако прекалиш - шапоана и балсама моисчър екстрийм, както и коприната - ще ти отнемат обем

вита цимент - да, преди него може еластисайзер или след него - хидратиращия балсам или коприна накрая  Peaceслед него

Аз споделих виждането, си, старая се да съм обективна, но не претендирам, че съм права.   Peace   Косата ти, gicka, е много различна от моята, та ако на мен комплектът на Кингсли не ми е "тежък", то при теб може да не е така.   Peace 

Hug

# 295
успех и да споделиш после  Hug само гледай да са съобразени с нуждите на косата ти  Peace че всеки неподходящ продукт, колкото и да е хубав по принцип - за твоята коса - не е  Peace

Разбира се! Wink 

# 296
шампоанът - форс вектор - мисля, че е крайно неудачен за коса, като твоята  - оплита кофти  Peace - ако търсиш протеинов шампоан - по-добре на Керастаз

Шампоанът Force Vector не съм го ползвала точно защото бяхте споделили, че оплитал косата. От него нямам лични впечатления, но от шампоаните на Kerastase имам.  Simple Smile
На мен шампоаните от серията Resistance също ми оплитат косата и не ми се отразяват добре. Действаха ми изсушаващо и косата ми беше доста оплетена след тях.

Някой пробва ли Bain Force Architecte и би ли го сравнил с Bain de Force?

# 297
# 298
Аз много се радвам, когато за едно и също нещо се чуват различни мнения ! Така имаш различни гледни точки и съответно различни възможни решения ! Винаги има какво да се научи от алена и фийлинг, те са ползвали мноооого неща !  bouquet
Аз съм с тънка и нетретирана коса и на мен ми действа по-добре екстриймната версия на
Еластисайзъра, ползвала съм и двете (по-два пъти от мостричките за да съм сигурна преди да си взема голямата на екстриймната )
В темата е всеобщо одобрението на фиберсютика на Лореал, а аз не видях кой знае какъв ефект ( направих го в салон !) Но вчера ходих до рибата да си взема противокосопадния лосион на Лакме и се почерпих и със Интрасилан ампулата на Редкен. mamaden (ако не се лъжа), не беше възхитена от нея, обаче нещо ме човъркаше.... Crazy та комбинирах с шампоан и маска Дийп кеар на Лакме и ..... за мен това е много по добро от фиберсютика !
Но алена е права - трябва комплексна грижа и стратегия !

# 299
pipi554, това доказва, че при всеки резултатите са различни.

Общи условия

Активация на акаунт