Професионални серии за коса - 24

• 46 998
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Cat deluxe Hug  bouquet  bouquetмерси за отговора ти!!!

# 421
  • blizo do moreto
       Здравейте , може ли да ми кажете дали фиберсютика и протеина на Aphogee са сходни като продукти и може ли да се използват и двата ,косицата ми е тънка и искам малко да я заздравя.

# 422
Оффффф много пишете. Ще си пусна за каквото дойдох и ще се върна да ви попрочета, та ако коментирам нещо, за което вече е писано многократно, заради това е  Mr. Green

Macadamia oil deep repair masque

Нали аргана вече се слага във всичко, тези пичове решили да си намерят ново чудодейно масло, за да лансират продукт. Забавното е, че в състава има масло от макадемия, но има и масло от арган  Laughing  Но най-много има рициново масло, на което аз между другото съм фен в продукти за коса, много евтина съставка, която винаги дава много сериозно омекотяване, но хич не става за нови интересни реклами ( и което не е популярно само по себе си толкова заради смрадта). Маската е с ясна насоченост - омекотяване. Освен няколкото масла има букет от други кондициониращи съставки също, няма много силикони, но маслата дават блясък. Като консистенция изключително гъста (което я прави малко по-икономична) и със силна, но приятна миризма. Нищо иновационно и невиждано досега - просто тежка маслена маска, но това, което прави го прави МНОГО добре - омекотяване и  хидтратация, без да отнема от обема. Вече имам втора кутия запас, много ми харесва на мен лично.  Heart Eyes

Macadamia oil Healing oil treatment

- като горната маска, нищо супер интересно или невиждано - маслено силиконов финиш. Много подобен на мароканското масло. Мекота и блясък, не толкова укротяване като ефект. Поради консистенцията си, като другите си събратя също може да се добавя в други маски, за добавена мекота. Също чудесен продукт.

Joico Moisture recovery shampoo

- много приятен шампоан, оставя косата почистена и силно хидратирана, без да я утежнява и сплесква. Бях възхитена, докато след около 2 седмици непрекъсната употреба дължините на косата, където слагам доста силиконови финиши се оказа леко 'омазани', защото силиконите не бяха почистени добре явно, докато с корените нямаше никакви проблеми. Ще продължа да го ползвам, задължително в ротация с друг шампоан.

Redken Real Control  Shampoo, Intense renewal super moisturizing masque, Crema Care leave in

- по описание серията би трябвало да е комбинация между другите им специализирани сериии - хем заздравява, хем омекотява, хем укротява косата. Шампоана е много силиконов, омазва и не оставя усещане за чиста коса. Маската като сила на действие ми се стори по-скоро балсам, омекотяването никакво го нямаше, укротяването средна работа (на моя тънък косъм при това), може би заздравява, не ползвах достатъчно дълго, за да мога да преценя. Крема е най-сполучливия продукт, но и той не  е нищо особено. Прибира косата, не отнема от обема, но няма кой знае какво омекотяване.  Отдаване не се бях разочаровала така от продукт, чак се замислих да не съм попаднала на фалшиви нещо.  Thinking

Nexxus humectress luxe leave-in-spray

- обещава да е силно хидратиращ и омекотяващ продукт без отмиване. Спрей, много лесен и приятен за употреба, със сравнително силна, леко цитрусова миризма. Хидратацията и омекотяване не ме впечатлиха, сега го ползвам на суха коса, ако  я усетя малко по-суха между миене. Може би за една не толкова жадна коса би бил перфектния лек спрей. Или за освежаване след някакви миризми също, пробвах след едно барбекю и се справи с опушеното, за няколко часа докато успея да я измия.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 19:17 от MissNellie

# 423
MissNellie , така и така си в темата, ще се радвам да припомниш вече по-подробно твоят опит (или на майка ти, ако не се лъжа) с протеина на Афоджии. Виждаш, че откакто го пуснаха в Рибката, този продукт е все по-актуален. Предварително ти благодаря!

# 424
Малко офф, но се чудех преди с какво мажех косата си и сега с това рициново масло ме подсети. MissNellie,  Hug

А по повод протеина, мен сега ме е страх, ако докосна косата си случайно какво ще стане.  #Crazy Малко е смешно, но навсякъде само това се подчертава.  Crazy

# 425
Ан4 то и аз от това се страхувам,когато се втърди на косата да не стане някоя беля.в 4ерните ми мисли си представям как се намазвам,издухвам със сешоара и без да искам пипам и косата ми се 4упи #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy..оооуууххх хаиде няма ли някои които ве4е го пробва този протеин в двете стъпки,4акам отзиви,но ако може подробно Laughing Laughing Mr. Green

# 426
Говорих с фризьорката ми вчера и тя каза,че е изключена възможността да имам пърхут от някои от продуктите,вие на какво мнение сте ?
Каза и да изчакам няколко дни да видим дали ще мине и ако не - да взема шампоан п/в пърхут на Лореал  newsm78

# 427
малката лисичка, я припомни какво си ползвала?  Rolling Eyes

shokoladena_bg, точно това си представям и аз.  Laughing Имам опит с Deep fuel на Redken, ползвала съм го, видях какво втвърдяване има, но тогава нямах никаквии страхове. Сега колкото повече чета за Афоджи, толкова повече ме хваща шубе. И информацията за лошата миризма ме тревожи. Макар, че и за Редкен четох, че мирише лошо, ама аз не усетих чак толкова дразнеща миризма.  Grinning
Утре като си взема нещата веднага ще пиша. Сега обаче се чудя кое да пробвам първо- протеина ли, реконструктора ли.  newsm78 Mr. Green

# 428
пресилено е това с докосването, споко!!!! аз като си суша косата със сешоара я докосвам съвсем неволно, но това не води до неприятни резултати, всъщност до никакви резултати не води:))))) идеята е да не се разресва, да не й се променя местоположението и тем подобни....едно нормално пипане по време на сушенето абсолютно нищо не може да предизвика!!!

# 429
  • в 1001-та нощ
Говорих с фризьорката ми вчера и тя каза,че е изключена възможността да имам пърхут от някои от продуктите,вие на какво мнение сте ?
Каза и да изчакам няколко дни да видим дали ще мине и ако не - да взема шампоан п/в пърхут на Лореал  newsm78
да, бе да, паднал е от Марс  Mr. Green а тя ка разбра  newsm78 тест ли ти направи или ти е прикачила нещо от недезинфекцирани инструменти  Thinking Naughty newsm78

що се отнася до продуктите е строго индивидуално  Naughty може да е реакция към по-интензивните грижи изведнъж, но и други варианти са възможно

сега как е положението  newsm78

# 430
Анч - имам термозащитата на форс вектора,еластисайзър,и Mythic Oil,а и Renew C + на Фито за косопад ампули ама само 2 са ползвани досега.

a.l.e.n.a Не знам ...това стана няколко дни след Фиберсютик,но след като се измих в къщи,а на предния Ф нямаше нищо,така че едва ли е от него,не не ми е правила тест newsm78

# 431
Малко по последните страници

Протеина на Афоджи смърди, да. Много смърди, а аз нямам много силно обоняние. Laughing Няма нужда да се ползва със техния балсам, но абсолютно задължително трябва да се последва с маска, силно омекотяваща.
Когато за първи път писах за него, бях го ползвала само веднъж и то не върху себе си, след приключенията ми с колористи си поиграх  с него, мога да добавя към първоначалния си опит: съгласна съм напълно с Фитблонд че трябва да се изсуши със сушоар, особено на по-дълга коса. Но без никакво разресване,  и на ниска степен за да не се ветреят много кичурите. Въобще като почне да засъхва минимум местене на кичурите, никакво разресване и размятане на коси. След измиване обикновено не изглежда много по-добре, след 2-3 още вече се усещане ефекта по-видимо. Другото вече съм го писала.
Редакция, докато писах публикувахте: Ще ме уморите момичета  Laughing Сега само да не сънува някой кошмари с чупеща се коса. Не е толкова страшно. Имайте предвид че предупрежденията винаги се пишат за възможно най-невнимателния човек.  Само с докосване случайно няма нищо да стане. Но ако например след като изсъхне някой реши да се среше едно хубаво и с хъс забие гребена, че нещо не върви гладко...или вече си е взел душ преди и иска да отмие на мивката, и  метне хубаво косата наобратно да я натика под чучура....Просто се въздържайте от много пипане и то по-агресивно и ще е ок.
Друго не знам какво да добавя по-конретно, питайте ако има. Следвайте инструкциите и ще е ок. Внимавайте да не предозирате, не се лакомете защото ще стане бързо. И омекотявайте, омекотявайте, омекотявайте.

Микса есенциални масла може да се ползва по много начини - като пре-шампу, като маска под душа, като финиш няколко капки разтъркани между пръстите, и като добавка към други маски и кремове без отмиване, за да ги обогати. За някой дами може да се наложат няколко теста докато установят най-удачния начин за употреба, защото са си масла и с тях лесно се прекалява. СЪщо препоръчвам първо тест за алергия, преди да се омаже цялата глава.

За Афоджи като цяло - специфични продукти на много достъпни цени. Хем се водят професионална, хем не са точно в смисъл че аз салон който работи с тях не знам. Нещо като нисък клас про предполагам.Асортимента е малък и сравнително тясно специализиран, целия е разработен покрай този прословут протеин. Хубави са им  нещата, особено пък сравнено с  цената.

Абе от златна рибка тук ли четат? Много изненадващо и в тон с темата си правят вноса  Laughing Ако е така, поздрави, супер се ориентирате за пулса на потребителя.

малката лисичка от продукти може да ти се изсуши скалпа и да се лющи. Пърхут по принцип се отнася за проблем причинен от гъбички.

# 432
Надявам се да нямам кошмари. Нещата ми пристигат утре. Аз съм със силно обоняние, много силно.  Laughing Ще е забавно.  Crazy Но нямам търпение да го пробвам. Мисля, че съм подходяща- тънък косъм, всекидневно миене+ сушене+ запечатване на връхчета с преса.  Embarassed

малката лисичка
, само ампулите против косопад се втриват в скалпа. Другите продукти са за дължините. С нещо си пресушила скалпа ми се струва.  Rolling Eyes

# 433
Не знам Анч дали да си взимам противопърхутен шампоан или да изчакам още ,днес не забелязвам снежинки  newsm78

# 434
  • Перник
Много благодаря за инфото MissNellie   bouquet
А сега да препоръчате хубава омекотяваща маска като за след този протеин   Praynig или балсама им е напълно достатъчен?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт