Професионални серии за коса - 24

• 46 996
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, и аз поръчах протеина на Aphogee  Mr. Green Да не остана по-назад от вас, макар че не съм съвсем убедена колко ще ми е добре - косата ми не е третирана, но още се боря с накъсването, макар че нещата са много по-добре след като си правих 2 пъти фиберсютик, 2 пъти реню ц и веднъж копринения реконструктор на Джовани  Peace

Та както и да е, поръчах протеина, защото ми е крайно любопитно да го пробвам  Heart Eyes Ще дам отзиви, като пристигне.

Иначе съм се замислила за нещо за обем, че косата ми откакто е толкова дълга натежава и се сплесква в корените. *Bubble* мисля даде добри отзиви за волюм експанд, а и щом е на принципа на "остъргването" - може и да си го взема, но ще помисля и ще реша, а вие междувременно може да ми препоръчате шампоан за обем (колкото да не ми е залепена косата за скалпа, знам, че повече от това само с един шампоан едва ли може да се постигне  Peace)

а мацка ти в салон ли си правиш процедурите или ?

# 466
  • в 1001-та нощ
http://zlatnaribka.com/protein-v-dve-stypki-za-silno-iztoshtena- … -ml-424-3399.html

За този говоря. Peace

2-минутният не съм пробвала. Мисля да го направя следващата седмица.  Grinning

а кой реконструктор мирише на косос?  newsm78

# 467
а кой реконструктор мирише на косос?  newsm78
http://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee- … -ml-424-3403.html
Той е доста по- гъст всъщност. Малко на крем ми прилича.  Flutter

За следваща поръчка съм си набелязала вече това: http://zlatnaribka.com/rekonstruktor-s-keratin-i-zelen-chaji-aph … -ml-424-3400.html и това: http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-ap … -ml-424-3405.html , но трябва да се въздържам, че съм безработна от два месеца.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Cat_deluxeHug Наистина смятам да не прекалявам. Другата седмица ще пробвам и реконструктора, защото ми е любопитно какво действие има. Никога не съм ползвала такъв тип продукти. Благодаря, че спомена, че и той е силен продукт. Не знаех.  Hug
 Тя и MissNellie писа, че продуктите на Афоджи са с протеин и не бива да се улисваме.  Hug
Наистина съм доволна.  Peace Като пробвам реконструктора също ще пиша отзиви.  Hug

Ан4 ,колко време се суши със сешоара???Тоест колко минути след като нанесеш прротеина сушиш докато запо4не втърдяване?
Ооооо, съвсем бързо започва да се втвърдява.  Crazy Около7-10 мин сигурно се нагрявах, за по- сигурно. Аз като почнах да се суша се сетих, че не попитах колко време да нагрявам, ама вече се бях намазала. Може и малко да е, идея нямам.
Помагайте по този въпрос.  Hug

wackamotto, според мен е добра тази маска за след протеин.

# 468
Здравейте, някой има ли отзиви за Pureology http://www.feelunique.com/hair/hair-care-shampoo?s=&bf=332 шампоаните са им без SLS  и като цяло чета че са много висок клас пък и цената е съизмерима с тези които обсъждате. Моля за мнение много ми се иска да си купя нещо от тях. Моята коса е тънка  с нормално омазняване и склонност да се сплесква

# 469
Следя ви от скоро и все по-интересно става Simple Smile
От известно време имам намерение да ползвам професионални продукти, но силата на Интернет понякога е и с доста объркващ знак. В смисъл че май сама няма да мога да си избера Simple Smile
Наскоро се подстригах на каре почти и косата ми живна, отделно започнах маски с безцветна къна и индийски билки и това добави доста блясък, обем и здравина. Но немога преди всяко миене да съм намазана и да стоя час - два под шапка и да изключа шампоана изцяло. Искам да включа щадящи качествени продукти.
Сравнително тънка, фина коса. Липсва плътност. След баня обема е що годе добре, но бих искала още повече. Искам и защита от сешоар и оформящи продукти, които да позволяват да я изправям без преса /не ползвам такава, сешоар когато мога избягвам/ и да има обем в корените, да запазя хидратацията.
Насочих се към Лакме. Всичко от К.Стайл ми харесва  Crazy - харесва ми по описание шампоана за обем -боди мейкър /или нещо такова/, гела за приглаждане smooth и на Чи за термозащита. Видях и нови неща в рибката на аподжий. За обем в корените - идея си нямам какво би било добре без да утежнява, трябва ми и плътност, но не искам да предизвикам омазняване на косата от грешен подход с продукти. Принципно е нормална, понякога суха в краищата, но тънък и слаб косъм. Слава Богу все още не ми се вижда кожата на скалпа през косата  hahaha толкова писане, дано някой не е заспал докато ме чете и ме посъветва. доста сте вещи тук Simple Smile до скоро

# 470
Момичета,имам нужда от съвет  bouquet Косата ми е много гъста,малко суха в момента,третирана в близкото минало и много се чудя на протеинът на Афоджи Thinking Има ли смисъл според вас да го поръчвам при тези условия?  bouquet

# 471
  • в 1001-та нощ
първо дълбоко хидратирасне - поне 2 седмици и тогава  Peace

# 472
a.l.e.n.a  bouquet А би ли ми препоръчала продукт за дълбоко хидратиране? Извинявам се,за многото въпроси Peace

# 473
Искам да попитам - взех си маска на Lush, а на нея изришно пише да се използва на суха коса, нанася се, стой 20мин. и се измива с шампоан. Само, че на мен  не ми допада това- предпочитам използване като стандартна маска... Може ли да я използвам така?! newsm78 За първи път ползвам маска по този начин и не ми допада особено нанасянето на суха коса, аз я навлажних де... Имам чувството, че трябва да излея цялото количество, за да я омажа Confused. Нанасянето е по-трудно! Като за първи път сложих по-малко количество, резултатът не беше лош, но нищо по-специално. Другият път ще сложа повече!
Никой не отговори - май никой не е пробвал тази маска на  Lush newsm78.. тогава с еластисайзер пробвали ли сте.. то също се използва преди миене - след миене на косата пробвали ли сте и после само изплакване с вода?!

(п.с. маската на Lush е първият продукт, който трайно ароматизира наоколо Laughing - в стаята, в която стоях с нея двайсетина минути, после часове миришеше на нея - на "марината", дафинов лист, подправки Mr. Green Laughing)

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 20:17 от elhi4ka

# 474
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a  bouquet А би ли ми препоръчала продукт за дълбоко хидратиране? Извинявам се,за многото въпроси Peace

еластисайзер, срията инфра на ЧИ  Peace

# 475
 Привет от Канада!

Има ли вече по- обстойни наблюдения на коса, третирана с Афоджи? Знаете ли какво ми прави впечатление? В youtube всички клипове са на афроамериканки. Аз си поръчах от Щатите този продукт, тъй като тук в Торонто не го намерих дори и в най- големия магазин за професионални придукти ( такова нещо не бях виждала. Огромен! Всички фризьори зареждат от него)
Имам опит единствено с CAT Extreme Protein treatment на Redken и мога да кажа, че имаше ефект. Косата ми стана по- плътна. По принцип е доста тънка и боядисвана.

Споделете впечатления от Афоджи, моля Ви!

# 476
Никой не отговори - май никой не е пробвал тази маска на  Lush newsm78.. тогава с еластисайзер пробвали ли сте.. то също се използва преди миене - след миене на косата пробвали ли сте и после само изплакване с вода?!
Аз не съм пробвала, но ще ми е интересно ако някой пробва и сподели  Mr. Green
Не разбира какво толкова те притеснява и не ти харесва при ползването на продукта преди шампиона. Намокри си косата хубаво и тогава се намажи.......всички така правят.

# 477
chukun4e  писах, че въпреки че не се рекламират, са насочени Афоджи към афро-ам. и затова са толкова силни. Могат и успешно да се ползват от европеидни коси, но с уговорката че са силни и трябва да се внимава.  Не случайно имат и продукт специално за релаксвана коса, което само те го правят. Продава се само в Салли'с бюти съпплай в Щатите. Не знам дали си наясно какви марки зареждат там, но хем се брендират като бюти съпплай насочен към салоните и съответно със специализирания асортимент като за салони, но пък няма нужда от лиценз за пазаруване. Афоджии се нареждат като нисък /заради цената/ клас про продукт като цена и асортимент, въпреки че официално не знам точно как се водят и не съм срещала салони, които работят с тях, но продуктите им са много тясно специализирани и терапевтични, което за мен ги поставя в тази категория.
Какви по-точно впечатления те интересуват? Конкретен продукт?

nisa ами хубави са нещата на Пюролъджи, чак много висок клас не знам какво е, общо взето са в класа на повечето обсъждани тук и цените са си нормални, но хубавото им е, че правят малки размерчета, които винаги могат да се намерят в ибей и без да инвестираш много, може да ги пробваш да видиш дали ти допадат.

Анч  Joy  Уж знам колко индивидуални  възприятията за миризма  могат да бъдат, но това не очаквах. Късметлийка. За сушенето - засичала съм по 30 мин само да суша, и съм правила без засичане, докато изсъхне косата, което при мен е по-дълго, във втория случай ефекта е бил по-силен.

Есенциалните масла
могат да се слагат в корените на теория, ако не дойдат прекалено тежки за косата на практика .

Дачита, баси как си ми почернила колко съм неграмотна  Crazy Mr. Green Наистина е много добро масло, жалко че е толкова не популярно, а и с разни негативни конотации.

snegi43 всяка маска, определяна тук като маслена, ще ти свърши работа, но остави за 30 мин и със шапка за баня нагрявай по някакъв начин, с топла кърпа, сушоар, под топлата вода. Това може да го пробваш и с каквито маски имаш под ръка. С чисти масла преди измиване също ще е подобен ефекта.  Като се омекоти добре, ако решиш все пак да пробваш протеин, не се хвърляй на този, който коментираме като протеина на Афоджи, много е силен и просто не мисля, че имаш нужда от него при така описаната коса. Може да пробваш 2 минутния примерно.

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 20:48 от MissNellie

# 478
B & C, ще пробвам да знаеш Laughing Mr. Green, ще пиша после! По-лесно се разпределя продукт на мокра коса! Винаги си слагам маска под душа - хем бързо, хем лесно, докато се изкъпя и минали 10-ина минути с маската.. Peace

# 479
B & C, ще пробвам да знаеш Laughing Mr. Green, ще пиша после! По-лесно се разпределя продукт на мокра коса! Винаги си слагам маска под душа - хем бързо, хем лесно, докато се изкъпя и минали 10-ина минути с маската.. Peace
Косата си я мокря все едно ще си я мия с шампоан и тогава мажа Elasticizer Extreme. Не мисля, че ще изразходвам по-голямо количество от маската или че се нанася по-трудно само защото не съм си измила косата с шампоан. Косата аз си я мокря над ваната с подвижния душ, но ако нямате вана и подвижен душ, можете да си я намокрите над мивката. Мокря косата, мажа, слагам шапка и не стоя в банята, а се разхождам из цялото жилище и дори понякога се показвам на прозореца  Laughing Съседката отсреща по същия начин  Mr. Green След като съм поседяла с Elasticizer, мия косата с шампоан и слагам някакъв балсам за 1 минута и готово.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт