Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за термо маската на SNI?
Как мога да смеся спрея Lakme L2 и кристали/коприна?
Какви са отзивите за термозащитния крем OSiS+ Softn' Straight на Schwarzkopf?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за термо маската на SNI?
-
Как мога да смеся спрея Lakme L2 и кристали/коприна?
-
Какви са отзивите за термозащитния крем OSiS+ Softn' Straight на Schwarzkopf?
-
Какво представлява серията Lisps Ultimate и може ли да реши проблема с непокорните косми?
-
Как мога да избера подходяща маска за коса, която да използвам заедно с маската на Chi Infra?

Ще дам отзиви, като пристигне.

Наистина смятам да не прекалявам. Другата седмица ще пробвам и реконструктора, защото ми е любопитно какво действие има. Никога не съм ползвала такъв тип продукти. Благодаря, че спомена, че и той е силен продукт. Не знаех.
Около7-10 мин сигурно се нагрявах, за по- сигурно. Аз като почнах да се суша се сетих, че не попитах колко време да нагрявам, ама вече се бях намазала. Може и малко да е, идея нямам.

толкова писане, дано някой не е заспал докато ме чете и ме посъветва. доста сте вещи тук
Косата ми е много гъста,малко суха в момента,третирана в близкото минало и много се чудя на протеинът на Афоджи
Има ли смисъл според вас да го поръчвам при тези условия?
Уж знам колко индивидуални възприятията за миризма могат да бъдат, но това не очаквах. Късметлийка. За сушенето - засичала съм по 30 мин само да суша, и съм правила без засичане, докато изсъхне косата, което при мен е по-дълго, във втория случай ефекта е бил по-силен.