Професионални серии за коса - 24

• 46 996
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
chocolate_cake , препоръчвам ти серията Макадамия, страхотна е Heart EyesШампоана е хидратиращ, маската маслена, омекотява и хидратира.Те ми съживиха изгорялата коса от три поредни изрусявания.

# 511
elinor1985, Анч, много благодаря за бързия отговор!   bouquet Ще разгледам още малко събота и неделя /че сега съм на работа и да не прекалявам/ и ще споделя какво съм харесала за мнения! Хубав ден от мен!  newsm51

# 512
Анч правилно си спомняш, но тогава бях сложила през седмица 2 ампули цимент. Иначе да усетих протеина и имаше пресушаване, но мисля че с концентратите е нормално. В момента съм се концентрирала на тях,  защото на най-горния пласт от косата имам накъсване. Няма да прекалявам , мисля да го ползвам след боя и най-много още един път в месеца.

# 513
Този протеин е най- силен от всичко протеиново.  Peace  Rolling Eyes Имай го предвид.

# 514
Ще внимавам много, но при мен положението такова , че съм зорлем руса ( както се казва). Косата ми е много, много тъмно кафяво и няма никакъв вариант освен блондора. Искам да е във възможно най-доброто състояние, защото не искам да се разделям със сегашния си цвят, а ако състоянието се влоши няма да имам друг избор освен да я потъмня. Общо взето това е моята драма Simple Smile
Откакто ползвам цимента състоянието се подобри значително, накъсването намаля и вече се вижда как нъсаното израства и скоро ще се отреже.

# 515
а мацка ти в салон ли си правиш процедурите или ?
Не, вкъщи си ги правя сама  Peace

wackamotto, според мен е добра тази маска за след протеин.
Благодаря, ще я пробвам, като дойде протеина  Heart Eyes

# 516
# 517
  • в 1001-та нощ
хайде стига с това ставо във всяко мнение, светът се движи от стремежа за красота и хармония, мъжете тичат след хубавото и се плодим, а жените имаме нужда се усещаме хубави, така светим, сияем - децата ни ни се радват, мъжете също

аз не виждам нищо лошо в това да се опитват нови продукти, няма как да се ползат едни и същи - косата взема каквото може и все има нужда от нещо ново, дори само за настроение  Hug

на мен ми харесва хораат около мен да са с приповдогнат дух - по-добре, от колкото смазани, отчаяни и с проблеми  Hug
така, че нека златната рибка сбъдва наши желания - нали взички са доволни Wink, не знам дали само четат или пишат и като някой от нас, както и да е - добре да се ориентирали  Hug

много сухите коси, ако са третирани - също имат нужда от протеин, но първо трябва да бъдат дълбоко хидратирани  Peace

а добре хидратираните, може да не усетят силен фект отпърво ползване

интересно ми е какъв е шампоанът в серията - как подготвя косата, дали е маслен ... като в терапията на милк шейк  newsm78

във всички случаи - ще е хубаво преди това да се ползва по-тежък шампоан

и аз получих пратката, но не съм я отваряла; не зная кога ще имам време да ползвам Афоджий, но след това също ще споделя  Hug

ако резултатът е много силен - ще посегна към по-тежък финиш  Peace

# 518
Какво си взе ти от серията на Афоджи, a.l.e.n.a?

# 519
  • в 1001-та нощ
Протеин в две стъпки за силно изтощена коса ApHogee 118 мл.
Шампоан за изтощена коса ApHogee 473 мл.
Протеинова терапия Комплект от 2 стъпки Протеин 29 мл. + хидратиращ балсам 22 мл.
Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee 237 мл.
Ампула за уплътняване на косата Kerastase Age Recharge 12 мл.
Бустер Омега запълване с материя Kerastase 0.4 мл.

# 520
a.l.e.n.a, и на мен ми е интересно какъв е този шампоан  Simple Smile Ще чакам с нетърпение да споделиш  Mr. Green   и нали си знаеш...всичко, като се почне от миризмата и се стигне до крайния ефект  Praynig   Grinning

# 521
Някой ползвал ли е този продукт на ФК за обем? http://www.feelunique.com/p/Philip-Kingsley-Maximiser-250ml или на Джойко http://www.feelunique.com/p/Joico-Body-Luxe-Thickening-Elixir-for-Styling-200ml Отзиви? Препоръчайте, плийс продукт за обем за доста фина коса.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 16:12 от ♥МамаНаПанда♥

# 522
  • в 1001-та нощ
B & C оооо, обещавам  Hug уикендът ще сме извън София, СПА и т.н.и  едва ли ще е най-подходящо да правя терапията

но  Mr. Green като отворих кашона - ме лъхна такава миризма, че шях да припадна и веднага го запечатах  Mr. Green

довечера - ще отворя шампоана - поне за миризма, че е запечатан с  тиксо - да не се разлее нещо в колата

той е доста, като количество - 473 мл - някой, ако има желание - мога да продам/разменя количество  Peace

# 523
Момичета имам питане-коприната на Чи може ли да замести (временно) топлинен протектор? Мога ли да считам,че предпазвам косата си от топлината като я ползвам?

# 524
chocolate_cake , препоръчвам ти серията Макадамия, страхотна е Heart EyesШампоана е хидратиращ, маската маслена, омекотява и хидратира.Те ми съживиха изгорялата коса от три поредни изрусявания.

+1, дет се вика  Grinning.

Шампоана на Афоджи за увредена коса съдържа протеини и не бих го комбинирала със силния им протеин, освен ако не нападам късаща се вече коса. Като цяло е ок шампоан, има разни масълца за да не е прекалено пресушаващ и като самостоятелен протеинов продукт е ок, но надграден над нещо друго пресушава сериозно. На мен лично косата ми остава на заплетена топка след него.
Овлажняващия шампоан няма протеин, но има масълцата, това е основната разлика. Не е лош, не е супер хидратиращ, но и не оставя косата пресушена, нито сплескана, това при моята доста суха такава.

sladurka до известна степен. СПоред мен поне за сушоар на не висока степен е ок, за преса или изпичане яко със сушоара трябва още нещо.

Всички, които смятат да пробват нещо по-протеиново - първо косата хубаво хидратирана на макс. Ако има дори минимална сухота по най-най-връхчета, отложете с 1-2 седмици протеина, направете няколко маски със затопляне и тогава. Ще си улесните живота  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт