Професионални серии за коса - 24

• 45 286
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Аз помня, че маската се ползва като поддържаща след ампулата и запечатката.  Rolling Eyes

Толкова много информация има, че човек запомня различни неща.  Crazy

# 616
  • в 1001-та нощ
серумът фиберсютик се ползва със запечатката - така процесът е завършен, а след това има друга маска за поддръжка, след като е ползвана терапията

ако серумът е достатъчен да се ползва без запечатка, но нея нямашеда я има Peace

много концентрати се ползват без запечатки, защото така са предвидени, но предполагам фирмите търсят как да разчупят статуквото, за да правят някой продукт с иновативна идея/визия ....  Peace

# 617
  • в 1001-та нощ
malvinka88 - най-добре им звънни по телефона или виж цените на Спиди за доставка от Бг до Португалия  Peace - има калулатор на сайта  Peace

също, ако е драма и аз мога да ти прастя количества от моите, ако те устройва, а наскоро за доставка до САЩ по пощата платих десетина лева  newsm78

П.П по цени на Спиди - над 50 лв  Mr. Green освен да ги навиваш за поща и да се разберете за плащането

# 618
  • София
Момичета,някой ходил ли е на изложението?Чудя се дали да не се разходя  newsm78

# 619
И аз да дам отзиви за протеина на Афоджи (двустъпковия)  Mr. Green
Вчера го правих - първо, за миризмата - явно и аз съм извратена, но ми харесва. Силна е, но на мен лично ми е приятна, наистина е смесица между нещо билково и мъжки парфюм, но определено ми харесва.

Аз процедирах така (поправете ме, ако съм направила нещо грешно)
   -измих добре с Clean Start на CHI
   -подсуших колкото да не капе вода от косата
   -разделих косата на 2 пласта, намазах добре с протеина дължините (около 3-4 пръста под корена) и после пуснах косата
   -издухах със сешоар и после изчаках 10-ина минути да съм сигурна, че е засъхнал добре
   -изплакнах обилно, подсуших, нанесох Абсолют Рипеър, загрях за 20 минутки и изплакнах

Като резултат - ами, няма разлика  Mr. Green Поне аз не усещам  newsm78 Преди да сложа маската косата наистина беше суха и някак по-твърда, плътна, но след маската си е мека, абе общо взето същата, като преди. Или няма смисъл да се ползва за не толкова третирана коса, или трябва да изчакам следващо миене, като се отмие абсолют рипеър-а, да се види положението  newsm78
П.П. Абсолют рипеър е най-маслената и тежка маска, която съм ползвала досега  ooooh! Идеална е за след протеин, също става и за крем за ръце  hahaha защото след като се намазах и си изплакнах ръцете, кожата ми беше една такава мекичка, хубава  Mr. Green А да не говорим, че като я плакнах в банята така се плъзгаха плочките, че щях да се пребия  Joy

# 620
wackamotto you made my day дет се вика Joy Joy Joy Joy

Аз не го щА Афоджийто,поне не този етап. Ще го заменя с кератинов спрей(надявам се да мога да го пробвам,ама мисля,че ще ми хареса)+реконструктор-а на Чи Deep Brillance. И корпината ,да не забравяме,в която съм влюбена Heart Eyes Само се чудя още на този скалп моя какво да му взема,сърби ме и това е Tired

# 621
  • Перник
Ехаа...върнаха ми отговор 20лв с пощата,защото Спиди не пращат извън Бг  Sad Сега се чудя да взимам ли или да изчакам,ама пък толкова ми се иска да го пробвам,тук днес обикалях и никаква такава протеинова терапия не намерих .
Освен да поизчакам още малко отзиви и ако тотално ме зарибите,направо поръчвам,въпреки че за времето на доставка нищо не ми споменаха  newsm78

a.l.e.n.a пак си затрупана  Crazy не мога да ти пратя лс  Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 21:22 от malvinka88

# 622
Здравейте!
вмъквам се за съвет  Blush не разбирам много от професионалните продукти а златнарибкаимат доста марки и за това реших да попитам тук  Flutter
косата ми е изтощена и суха
може ли да ми предложите някаква маска след шампоана  newsm78 чудя се и за балсам без изплакване,  Thinking
набелязала съм тези маски:
http://zlatnaribka.com/maska-za-silno-iztoshtena-kosa-absolut-re … -ml-355-2861.html или http://zlatnaribka.com/samozatoplqshta-se-maska-za-suha-i-iztosh … 150-355-2978.html или http://zlatnaribka.com/balsam-za-izmivane-za-silno-iztoshtena-ko … -ml-355-3051.html

и тези след баня:
http://zlatnaribka.com/koprinen-vyzstanovqvasht-kompleks-chi-sil … -ml-224-2087.html
http://zlatnaribka.com/dvufazen-balsam-bez-izplakvane-lakme-l2-1 … -ml-382-2832.html
http://zlatnaribka.com/spreji-za-super-obem-loreal-volium-ekspan … -ml-243-1502.html

# 623
sladurka  Mr. Green
Zilla, абсолют рипеър маската е доста тежка и маслена, ако не ти е суха косата ще я утежни, но за суха коса мисля, че ще е супер. Другите маски не съм пробвала и нямам мнение. За след баня - коприната на Чи е може би най-добрия избор според мен, също и двуфазния не е лош, разплита косата, помага за разресване и мирише хубаво, но определено коприната е мноого добра, ако трябва да избираш - вземи нея. Иначе може да вземеш и двете и да редуваш   bouquet

# 624
Аз бях на изложението днес. Купих си някои неща, доволна съм. За коса конкретно - нямаше богат избор, но имаше щанд на ЕМ ДЖИ и кератин мист на Чи беше 16 лв.  Joy Много доволна цена, взех си два, защото излизат буквално на цената на един на редовна. За другите продукти не питах, защото сега имам шампоани, но навярно и при тях е същата ситуация. Даже Кератин Мист още в 11,30 ч. беше свършил и чакаха нова партида.

# 625
Аз бях на изложението днес. Купих си някои неща, доволна съм. За коса конкретно - нямаше богат избор, но имаше щанд на ЕМ ДЖИ и кератин мист на Чи беше 16 лв.  Joy Много доволна цена, взех си два, защото излизат буквално на цената на един на редовна. За другите продукти не питах, защото сега имам шампоани, но навярно и при тях е същата ситуация. Даже Кератин Мист още в 11,30 ч. беше свършил и чакаха нова партида.
Кое изложение?

# 626
Коприната на Chi струваше 26 лв на Арената за 150 мл. Crazy

# 627
Къде е това изложение?В кой град?

# 628
В София, но утре приключва.

# 629
  • София
Коприната на Chi струваше 26 лв на Арената за 150 мл. Crazy
A попринцип колко е?

Общи условия