Професионални серии за коса - 24

• 45 310
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Арвен Вечерницата, това http://zlatnaribka.com/spa-koprineno-olio-chi-olive-nutrient-sil … -ml-279-2018.html го има в другия онлайн магазин в по-малко количество - 15 и 50мл, за проба като за начало. Ето го: http://beautyshop.bg/productv/4361/chi-koprinen-serum-s-ekstrakt-ot-maslina-.html
А мене ме изкушава и това: http://beautyshop.bg/productv/4364/chi-blyasak-za-kosa-s-eterichni-masla-.html...  Crazy  Crazy Следващата ми поръчка ще е оттам  Crazy, но първо да посвърша малко продукти, че не искам да трупам..
В Бютишоп имат и много масла на CHI : http://beautyshop.bg/manufacturer/86/thalgo.html?page=7

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 10:53 от elhi4ka

# 601
  • в 1001-та нощ
bubanka  newsm78 не съм ползвала този спрей  newsm78

аз бих се спряла на флатлайнър на осис + шварцкопф (има и фиксация) или на спрея на ЧИ (няма фиксация), евент. на биосилк  newsm78

ако се и боядисваш - можеш да ползаш леко и кеатинов спрей - под термозащитния, с разни други екстри, но зависи от бюджета, стилизирането, желанието  Peace

# 602
  • Перник
Момичета,някоя от вас да е поръчвала от ЗР за чужбина?  newsm78

# 603
Момичета,някоя от вас да е поръчвала от ЗР за чужбина?  newsm78
Аз не съм.
По едно време го обмислях но реших, че доставката ще се забави, а и едва ли ще е много евтино.
От рибката поръчвам като се прибера в България, а до тогава поръчвам от местните сайтове или пазарувам директно от Douglas.
При теб няма ли нищо интересно?

# 604
  • Перник
Има стандарните неща-Лореал проф.,керастаз,тиги,редкен и кууууп бразилски ,доста интересни неща,искаше ми се и аз да се нахвърля на протеина  Mr. Green и затова реших от рибката,но вече пети ден чакам отговор от тях колко излиза доставката и за колко време пристига  newsm78
Дано скоро ми отговорят,ако не започвам от тук да взимам,вече пробвах една бразилска маска 10в1,която учудващо ми хареса,мислех ,че ще дойде малко тежка като интенса на Лореал,но напротив-усетих омекотяване,в никакъв случай косата ми не се сплеска и не отне от обема  Peace
Вчера след боята,пробвах пък някаква кератинова ампула,след която усетих леко втвърдяване и като че ли стана по-жилава.
Определено има какво да се пробва тук  Peace

# 605
malvinka88, разказвай тогава!  Flutter Party
Остави я рибката, все един ден ще се прибереш до България и ще си купиш и от нея.
При мен няма нищо интересно....това което се продава тук го има и в България с изключение на ApHogee.
Има и продукти за афроамериканци, но аз не съм много запозната с тях, а и от една година се каня да посетя магазина и все не успявам.  Blush

# 606
Сега бях пак да мириша протеина- ми не ми мирише на лошо.  Rolling Eyes Нито на гнили растения, нито на оцет, нито на развалено. Миризмата изобщо не е дразнеща за моя нос и възприятия ми, а ми мирише на нещо свежо и чисто.  Crazy  Ще си се мажа без проблеми аз.  Mr. Green Twisted Evil

Аз в понеделник ще поръчам реконструктора със зелен чай + балсама без отмиване и за определен период забрявам за каквито и да е поръчки.  Outta Joint Mr. Green

# 607
  • Перник
B & C   Hug обезателно ще разказвам,вече съм набелязала някои неща,ама аз като вляза в магазина,той е един огрооомен и и оттова искам,и от онова,ама и другото не е лошо и става...  Whistling ooooh! Тук също се продават много неща за такъв тип коси,точно си за анголки и мозамбиканки  Crazy,за техните коси и ми прави впечатление ,че почти всеки трети продукт е наблъскан с кератин и всякакви масла  Peace

# 608
Препоръчайте и на мен някоя хубава маска за коса  Peace

Моля, като отправяте такива молби, да пишете какво очаквате като краен резултат.   Peace
За мен, примерно, Олео Релакс е хубава маска, но ако очакванията не съвпаднат, няма да сте доволни.   Peace

Днес ще пробвам реконструктора, мисля да започна с него и постепенно да премина към протеина.
Знам, че обещах отзиви, но да не насилваме нещата.   Wink

# 609

Моля, като отправяте такива молби, да пишете какво очаквате като краен резултат.   Peace
За мен, примерно, Олео Релакс е хубава маска, но ако очакванията не съвпаднат, няма да сте доволни.   Peace

Подкрепям! + Въпроси от сорта на "кажете нещо за еди коя си марка". Едва ли някой ще седне да описва всеки продукт от марката, който е пробвал. Или ще останат въпросите без отговор и ще има сърдити, или ще се даде абсолютно необоснована препоръка, което е безмислено. Колкото повече информация дадете, толкова по-точен ще е отговора.  Peace

# 610

Подкрепям! + Въпроси от сорта на "кажете нещо за еди коя си марка". Едва ли някой ще седне да описва всеки продукт от марката, който е пробвал. Или ще останат въпросите без отговор и ще има сърдити, или ще се даде абсолютно необоснована препоръка, което е безмислено. Колкото повече информация дадете, толкова по-точен ще е отговора.  Peace

Добре ,извинявам се , търся нещо подхранващо & хидратиращо

# 611
  • Има много детски смях.
Я да взема пак да питам тук за Фиберсюитика  Laughing Тези дни бая четох и рових и се обърках още повече, естествено.  Rolling Eyes При положение, че косата ми е в доста добро състояние, задължително ли е да се използва ампулата преди маската, или може и само с маската да мина. Или без ампулата упражнението се обезсмисля в голяма степен?  newsm78

# 612
Я да взема пак да питам тук за Фиберсюитика  Laughing Тези дни бая четох и рових и се обърках още повече, естествено.  Rolling Eyes При положение, че косата ми е в доста добро състояние, задължително ли е да се използва ампулата преди маската, или може и само с маската да мина. Или без ампулата упражнението се обезсмисля в голяма степен?  newsm78
Ако искаш може да си пробваш веднъж с ампула и след това да си прецениш дали да използваш само маската или заедно с ампула,мен лично ми харесва повече с ампулата,но си взех и маската  Peace

# 613
Ампулата е концентрат, тя се явява терапията всъщност, която се допълва от запечатката.

# 614
Ампулата е концентрат, тя се явява терапията всъщност, която се допълва от запечатката.

Да но имаше и маска ако не се лъжа.
Продуктите не бяха ли 3 - ампула, запечатка и маска.
Според мен маската може спокойно да се ползва самостоятелно.

Общи условия

Активация на акаунт