Професионални серии за коса - 24

• 45 320
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
....Мирише ми на развалено, кисело,... с примеси на мъжки парфюм...    newsm78 ...

Shocked Shocked Shocked трябва да вклюат и противогаз в комплекта  Joy hahaha може и малък, дамски, розов  Mr. Green

# 586
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

Бустера и концентрата се използват след измита с шампоан коса, подсушена...
Но кога точно се слага балсам и маска... преди или след терапията? И вие по колко време стоите.. пише около 5 минути... ????
Извинявам се, ако вече сте обяснявали това...

балсам и маска - обикновено не се препоръчват, като задъжителни, но аз ги ползвам за скалпа, повечето купени хубави маски, имат кондициониращи агенти и за ph-то и за хидратиране и т.н., та ...... все предпочитам да сложа нещо и след това и обикновено е върху концентрата, т.е ползвам последната грижа с отмиване, без да съм изплакнала концентрата  Peace

сега например, като ползвам ампулата ейдж ричардж с бустер омеги - ще ги сложа, ще мина с активатора и мислех да сложа цимент, без да изплаквам вече сложените ампула и бустер, после пак с активатора и тогава изплакване

само, че цимента вече го обещах и ще сложа нещо друго  Mr. Green

# 587
....Мирише ми на развалено, кисело,... с примеси на мъжки парфюм...    newsm78 ...

Shocked Shocked Shocked трябва да вклюат и противогаз в комплекта  Joy hahaha може и малък, дамски, розов  Mr. Green

Blush

Наистина на това ми мирише. Ама носът ми определено не е в ред. Спряхме да си вярваме от момента, в които щях да се задуша в дим, а него никакъв го няма. Добре, че на очите ми им залютя.   Whistling

# 588

Shocked Shocked Shocked трябва да вклюат и противогаз в комплекта  Joy hahaha може и малък, дамски, розов  Mr. Green
Докарайте го в парфюмната тема ще му разкостим миризмата и ще стане хит бързо, гарантирам ви. Mr. Green

# 589
....Мирише ми на развалено, кисело,... с примеси на мъжки парфюм...    newsm78 ...

Докарайте го в парфюмната тема ще му разкостим миризмата и ще стане хит бързо, гарантирам ви. Mr. Green

hahaha     bouquet

# 590
  • в 1001-та нощ
♥МамаНаПанда♥   Peace - вземи си small talk на тиги за финиш и остави коприната за малко

ще бъдеш доста изнендана  Peace и уплътняе косъма, но равномерно; и има термозащита; и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ориентирай се към продукти, които надграждат косъма - улътняват го

серията за обем на лакме също е хубава  Peace - примерно шампоана, маската + еластична пяна, но зависи от стиизирането  Hug

# 591
  • Варна
И аз днес правих двете стъпки на Афоджи.На мен ми миришеше на оцет и мърша.Иначе от резултата съм доволна.Много! Peace

# 592
Здравейте, момичета! След толкова четене вече се обърках съвсем Laughing Косата ми е гъста, с дебел косъм, и доста суха. Спрях се на тези продукти, но моля да ми кажете в какъв ред се използват, как и през колко време Mr. Green
шампоан и балсам - за тях ми е ясно Laughing
реконструктор
еластисайзър
протеин
есенциални масла
спрей за стилизиране и блясък
и копринено олио
Много ще съм ви благодарна за обясненията  bouquet

# 593
За комплекта към протеина  Mr. Green

Арвен Вечерницата, реконструктора и протеина ги прибери в шкафа засега. ЕЛастисайзъра слагай на всяко миене или през миене докато усетиш косата мека и хидратирана. Тогава разреди на 1 на една - две седмици или при нужда. Навляжняваш косата 1/2-1 час преди измиване, нанасяш щедро, слагаш шапка за баня и или покриваш с кърпя, или поодухваш малко със сушоара да се загрее. От есенциалните масла направо може да си цръкваш по малко във шепичка и да ги смесваш със балсама, иначе ще ти е слаб така или иначе и няма много да го усетиш. На всяко измиване това. Накрая, на подсушена с кърпа, но влажна коса разртиваш между пръстите няколко капки от коприненото олио и разпределяш по дължините, без да прекаляваш.  Спрея го пръсваш преди изсушаване или преса. Правиш всичко това докато косата стане мекичка. Тогава вече може да пробваш протеините. Съветвам те да почнеш със реконструктора, за да видиш как ще реагира косата. Ако няма видимо пресушаване, след 1-2 седмици може да пробваш двукомпонентния, и оттам да си настроиш колко често ще ти понасят протеини.

# 594
MissNellie, благодаря ти за подробния отговор Hug

# 595
....Мирише ми на развалено, кисело,... с примеси на мъжки парфюм...    newsm78 ...

hahaha       bouquet

Joy Joy Joy

Ох,момичета,искренно се смях докато ви четох.  Hug Голяма забава пада с този протеин. Laughing
От любопиство към мириса,май и аз ще взема да го поръчам.   Peace

# 596
момичета, кои бяха българските сайтове за поръчка на проф. продукти?
рибата, бютишоп и поне още един ми се струва, че съм мяркала в темата
можете ли да ми препоръчате термозащитен спрей от някой от тези сайтове? не ползвам преса, само сешоар от време на време, косата ми е тънка, боядисвана и склонна към падане

# 597
Препоръчайте и на мен някоя хубава маска за коса  Peace

# 598
bubanka,погледни и hair2007.bg  Peace

# 599
Саси, благодаря!   bouquet

този спрей дали е подходящ за мен?
http://get.bg/product_info.php?cPath=3_1391_676&products_id=39689

Общи условия

Активация на акаунт