Професионални серии за коса - 24

• 46 996
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • blizo do moreto
    Не се сушя често и не използвам преса затова засега ще се въздържа от термозащита.

# 571
Някой има ли мнение за тази шампоан и маска за чуплива коса :

# 572
Серията, която показах е много тежка. По-тежка от Олео Релакс е.   Peace   И ако Олео Релакс отнема от обема, представете си какво прави тази серия.  Аз съм с доста обем и нямам нищо против косъма ми да се слегне доволно.   Wink
Балсамът е силно омекотяващ, а след шампоана ръцете са като намазани с масло. Не на всеки ще се хареса това усещане, но аз съм впечатлена от силата му. В описанието е използван изразът "японски сатен" - ами наистина прави косата да изглежда така.   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

От серията от линкът, за която питаш, съм ползвала мостра на шампоана. Чудесен лек, ежедневен измиващ шампоан с приказен аромат. Благодарна съм на Люлякова, която ми изпрати доза за тестване.    bouquet
Мисля, че тя има доста повече впечатления от тази серия.   Hug

Мерси за изчерпателния отговор.  bouquet От написаното разбирам че сигурно ще ми хареса тази серия. Но щом казваш че балсама омекотява силно, не ми се мисли маската как действа. Но едва ли ще стигна чак до там, защото тя е с доста соленичка цена. #Crazy Ще обмисля дали Олео Релакс или този да взема следващия път. Благодаря! Hug

# 573
Да споделя и аз за АpHogee ..... ползвах
Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee
Есенциални масла за коса АpHogee
Спрей за стилизиране и блясък ApHogee
Много съм доволна от крайния резултат....вече втори ден , все едно съм току що излязла от фризьорски салон - блясък; идеално права, тежко падаща коса ; без хвърчащи /стърчащи /  връхчета ; без нужда за приглаждане.
Искам да поясна,че използвах продуктите непосредствено след боядисване на корени.
Първо нанесох реконструктора , стоях 5-10 минути и отмих ..... усетих косата си  , по-скоро по-плътна, по-тежка , но не и пресушена,  прекалено твърда.
Изненадата ми дойде с маслата....след реконструктора нанесох маслата , отново 5-10 минути и отмих само с вода.....нанесох доволно количество , а не усетих никакво омазняване , сякаш маслата бяха попили вътре в косъма , никакво утежняване, омазняване и т.н. както се случва обикновено кагато се прекали с масла .......след отмиването на маслата усещах косата си още по-твърда , с блясък но и подредена , без хвърчащи дължини .....искам да поясна подредена/пригладена/ , но без да се отнема от обема. 
След това напръсках със спрея на влажна коса , изсуших с четка и сешоар .... получи се лесно и бързо , идеално оформяне ....  не утежнява , не слепва косата.
 Напръсках от спрея на един кичур и на суха коса преди пресата ..... на суха коса се усеща фиксиращия ефект , но пък ако след напръскването ,кичура се разреши с гребен преди да се използва пресата , няма никакво слепване ..... а резултата е идеално права коса.

За миризмата реконструктора ми мирише на кокос , както Анч беше писала.....маслата почти нямат мириз...а спрея мирише на спирт/алкохол/.

Ако трябва да сравнявам реконструктора на Чи и този , този е по-силен .... в смисъл с реконструктора на Чи бих описала косата си по-жилава , по-еластична , а с АpHogee по-твърда , по-силна .....а маслата ми приличат по действие върху косъма на коприната на Чи , но като консистенция коприната е по-гъста.

Остра , по-особена миризма усетих когато суших със сешоара .... мисълта ми е дали тази миризма /за която говорите / не е от кератина newsm78.....имам един термопротектор Кератин - има идентичен мирис.         

# 574
Момичета,аз имам едно въпросче. Blush Мислите ли,че този серум на Керастаз,може да замести коприната? Rolling Eyes Или тя си има съвсем различно действие? newsm78

Коприната е далеч по-лека.   Peace   Флуидът на Керастаз е доста "тежък" и приглаждащ.  
Имам и двата продукта, когато искам по-лек финиш, посягам към коприната. Ако искам отнемане на обема и приглаждане на разпилените кичури, избирам флуида.   Peace    Hug

Хм, не съм ползвала този флуид на Керастаз, но като чета как коприната е по-лека се сещам: аз отдавна вече я ползвам, редувайки с кристали на Лакме. Вчера дали прекалих с количеството или едва сега забелязвам колко действително е орехавяла косата ми. Нямах ама пък никакъв обем.  Shocked Косата ми беше все едно "облизана от крава", слепнала по главата, но не омазнена. Сложих 2-3 "изцеждания", май като се замисля преди слагах 1-2, но и друг път съм слагала по 2-3 и не помня чак пък такъв слепнал ефект.  Rolling Eyes Вие по колко слагате????

А, и също: ако не искам да приглаждам кичури, а само стърчащи косми, какво бихте препоръчали?  newsm78

Иначе само Сладурка ми отговори за продукта за обем. Не мога да повярвам, че друг не се включи, всички ли сте с огромни, прекрасни коси?  Grinning Все пак поръчах спрея за на ФК. Да видим каква разбота ще свърши.  Peace

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 16:54 от ♥МамаНаПанда♥

# 575
Реконструкторът на Афоджи съз зелен чай и кератин има ли терапевтиче ефект също? MissNellie?  Rolling Eyes

О,да, определено. Особено ако косата се суши със сушоар след това.

dachita, двукомпонентния протеин мирише  силно и неприятно, на нещо като гнили растения. Всичко останало от линията си мирише нормално на козметика, на някой ще им хареса, на някой няма.

# 576
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте,

Бустера и концентрата се използват след измита с шампоан коса, подсушена...
Но кога точно се слага балсам и маска... преди или след терапията? И вие по колко време стоите.. пише около 5 минути... ????
Извинявам се, ако вече сте обяснявали това...

# 577
О,да, определено. Особено ако косата се суши със сушоар след това.
Hug Суша се, да.

♥МамаНаПанда♥, аз съм с тънка коса, без особен обем, но продукти за обем не харесвам.  Naughty Косата ми се пресушава сякаш от тях, имам чувството, че ми "изсмукват" всичко от косъма. Отдавна прекратих употребата на такива продукти, заради това не съм се и включила.

p4eli87, би трябвало маска/ балсам да се ползват след терапията. Аз след концентрати не слагам маска/ балсам, защото след терапията нямам нужда.  Rolling Eyes Може да прецениш според косата си. Дано някой друг се включи по темата.  Peace

# 578
Иначе само Сладурка ми отговори за продукта за обем. Не мога да повярвам, че друг не се включи, всички ли сте с огромни, прекрасни коси?  Grinning Все пак поръчах спрея за на ФК. Да видим каква разбота ще свърши.  Peace

Здравей, мислех и аз да ти отоговоря ама съм се отплеснала и тотално изключих. ooooh! Не знам какъв обем искаш, но на мен алена ми беше препоръчала лилавата топка на Тиги и останах много доволна.  Но тя по-скоро придва плътност и мъничко обем (точно каквото ми трябва) а не някакъв страшен обем все едно е топирана косата.  Peace

# 579
двукомпонентния протеин мирише  силно и неприятно, на нещо като гнили растения.
Joy
Анч, това вярно ли е?  Laughing
Ще взема и аз да си го купя. Знам че няма да ми се отрази добре, но тази миризма мира не ми дава. Трябва да го помириша.  Mr. Green

# 580
Вчера, когато получих кашончето, го отворих, хвърлих поглед, но така и не помирисах нищо. Чак ме загложди любопитството и мен. Отивам да се мъча да нюхам   Crazy   макар, че пак ме е погнала хрема.   ooooh!

Здравейте,

Бустера и концентрата се използват след измита с шампоан коса, подсушена...
Но кога точно се слага балсам и маска... преди или след терапията? И вие по колко време стоите.. пише около 5 минути... ????
Извинявам се, ако вече сте обяснявали това...

Защо всички искат да слагат балсам или маска след терапия?    newsm78
Аз маска слагам само след силен протеин.   Peace
Няма защо да се слага маска след концентрат + бустер, реконструктор, файбърсютик,...   Peace
Относно стоенето, аз бих стояла повече време. Бих, загрявала, бих ползвала с ултрасоник,... общо взето, максимално усвояване на съдържанието да има.    Hug 

# 581
  • в 1001-та нощ
Feeling  Hug Sassie   bouquet благодаря, Дами, за сега не се налага - с Nadeto ще направим един бартер  Blush

dachita  Peace есенциалните масла - са всъщност киселини  Peace затова са лъснали косъма и няма мазно  Peace

Благодаря, че сподели -   bouquet ако е удобно - сподели какъв е съставът  Heart Eyes и аз ще го взема вероятно  Peace

такъв ефект трябва да даде бустера с омегите на ампула витацимент  Peace

ще прочета пак поста  Peace

# 582
  • в 1001-та нощ
двукомпонентния протеин мирише  силно и неприятно, на нещо като гнили растения.
Joy
Анч, това вярно ли е?  Laughing
Ще взема и аз да си го купя. Знам че няма да ми се отрази добре, но тази миризма мира не ми дава. Трябва да го помириша.  Mr. Green

Joy hahaha бурни ръколпляскания - разсмя ме с глас  Blush Heart Eyes

# 583
Бутнах си носа в шишенцата.   Crazy

Реконструктора, ясно е вече, мирише на кокос.   Simple Smile

С протеина обаче ситуацията е малко по-различна.  
От известно време съм с нисък праг на гадене и от миризната направо   Sick
Мирише ми на развалено, кисело,... с примеси на мъжки парфюм...    newsm78
Не приемайте мнението ми за аромати буквално, защото по принцип нямам добро обоняние.   Peace
Или ще се мъча да си втълпя, че не мирише лошо, или няма да дишам много-много, докато го ползвам.   Laughing

# 584
  • в 1001-та нощ
Вчера, когато получих кашончето, го отворих, хвърлих поглед, но така и не помирисах нищо. Чак ме загложди любопитството и мен. Отивам да се мъча да нюхам   Crazy   макар, че пак ме е погнала хрема.   ooooh!

аз взех и от малките дозички - в пакетчета - може би през тях смрадта е по проникваща навън  Sick към деликатните ни нослета  Blush

Общи условия

Активация на акаунт