Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за термо маската на SNI?
Как мога да смеся спрея Lakme L2 и кристали/коприна?
Какви са отзивите за термозащитния крем OSiS+ Softn' Straight на Schwarzkopf?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за термо маската на SNI?
-
Как мога да смеся спрея Lakme L2 и кристали/коприна?
-
Какви са отзивите за термозащитния крем OSiS+ Softn' Straight на Schwarzkopf?
-
Какво представлява серията Lisps Ultimate и може ли да реши проблема с непокорните косми?
-
Как мога да избера подходяща маска за коса, която да използвам заедно с маската на Chi Infra?
И ако Олео Релакс отнема от обема, представете си какво прави тази серия. Аз съм с доста обем и нямам нищо против косъма ми да се слегне доволно. 

Ще обмисля дали Олео Релакс или този да взема следващия път. Благодаря!
.....имам един термопротектор Кератин - има идентичен мирис.
Мислите ли,че този
Все пак поръчах спрея за на ФК. Да видим каква разбота ще свърши.
Косата ми се пресушава сякаш от тях, имам чувството, че ми "изсмукват" всичко от косъма. Отдавна прекратих употребата на такива продукти, заради това не съм се и включила.
Не знам какъв обем искаш, но на мен алена ми беше препоръчала лилавата топка на Тиги и останах много доволна. Но тя по-скоро придва плътност и мъничко обем (точно каквото ми трябва) а не някакъв страшен обем все едно е топирана косата. 
макар, че пак ме е погнала хрема.
бурни ръколпляскания - разсмя ме с глас