Професионални серии за коса - 24

• 46 996
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
мерси за инфото  Hug  Peace  bouquet

....

sladurka до известна степен. СПоред мен поне за сушоар на не висока степен е ок, за преса или изпичане яко със сушоара трябва още нещо.

+1  Peace

макар, че в концепцията за серията - следва да се ползват - шампоан, маска, кератинов спрей и коприна и да се запечата с преса, т.е. не включват и друг термозащитен спрей  newsm78  а всички без керат. спрей имат ТЗ функция, но дали защитата се натрупва от комплекса продукти - не мога да кажа, ако е така - едно е да ползваш цялата серия, друго е само коприна  newsm78 и само тя да не е достатъчна за по-хард нагряване  newsm78

# 526
MissNellie благодаря ти за отговора Hug Аз имам едно последно(засега Mr. Green) питане този спрей с кератин на Чи има ли терапевтичен ефект или само козметичен,т.е. от измиване до измиване? Хвърлила съм им око на доста продукти на Чи и съзнателно от месец насам бавя поръчка,защото искам да съм сигурна в това,което ми трябва. не ми се трупат излишни продукти.
Само аз ли не щА Афоджий Mr. Green струва ми се прекалено силна терапия.
Алена концентрата+бустера няма ли да ти дадат един и същ ефект,т.е. само запълване и пресушаване? Не трябва ли едното в случая да е подхранващо,примерно олео релакс или нещо подобно?

# 527
 Hug

Алена, Ами те по принцип си я рекламират коприната като ок за термозащита сама по себе си, дори без серията. Доверих им се и я ползвах така известно време, като се има предвид че слагам доста щедро. Дава някаква защита, но не колкото термоспрей. На сух, тънък косъм всяка промяна в структурата се усеща доста бързо.

sladurka определено има терапевтичен ефект.

# 528
Момичета, кажете моля ви за обем за много фина коса.  Praynig Никой не се включва, пък.  Cry Пък искам да правя пръчка.  Party

Днес във ФЮ има -10% на козметиката - само за 24ч.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 16:59 от ♥МамаНаПанда♥

# 529
Момичета, кажете моля ви за обем за много фина коса.  Praynig Никой не се включва, пък.  Cry Пък искам да правя пръчка.  Party

Днес във ФЮ има -10% на козметиката - само за 24ч.  Heart Eyes
Чувала съм добри отзиви за Волюм Експанд-а на Лореал,но не съм го ползвала. Алена препоръчва лилавата топка на Тиджи. Пробвай,.
Къде го видя това 10%оф? newsm78

# 530
  • в 1001-та нощ
MissNellie явно е до коса  newsm78 защото аз преса не ползвам, но дифузер - да и то през ден и когато съм само на коприна - не съм имала увреждане  newsm78

трябва да отбележа и че не изпичам косатам дори остава леко влажна, не мокра, но напоена  newsm78

sladurka зависи от състоянието на косата  Peace - аз тествах в сайта и ми показа витацимент с този бустер (разбира се - бях крайна  Mr. Green Wink, но аз от недоглеждане съм взема ейдж ричардж ...карай - така било писано

мисля да ползвам концентрата с бустера, да мина с термичния активатор, после цимент и пак да мина  Mr. Green

# 531
  • Има много детски смях.
Аз малко да "разбия" протеиновата вълна  Laughing Отзиви за Fiberceutic? Впечатления и коментари?

# 532
Аз малко да "разбия" протеиновата вълна  Laughing Отзиви за Fiberceutic? Впечатления и коментари?
Отзиви по-назад колкото щеш,всички са доволни. Ще ми се и аз най-накрая да го пробвам,ама искам след боядисване. А боя нямам, Чакам да ми доставят Twisted Evil
Аз пък вместо да си вземам протеинов р-р ще заложа на кератиновия спрей на Чи в такъв случай.искам нещо,което да става бързо и веднага. Ама и косъма ми (вече) не е толкова тънък де.
Писах пак в темата за размяна.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 18:18 от sladurka

# 533
Аз малко да "разбия" протеиновата вълна  Laughing Отзиви за Fiberceutic? Впечатления и коментари?
Аз в началото на другия месец пак ще си правя,нямам търпение  Peace Hug

# 534
  • Има много детски смях.
По- назад, по- назад, колко да връщам  Laughing Последните страници лайт мотивът е друг.  Peace
Супер е, казвате. Добре, благодаря!  Hug

# 535

Ползвам млечната маска и много ми харесва. Хидратира и отпуска косъма ми, но не е тежка. Косата стои "лигава" след нея и се хлъзга в ръцете.   Heart Eyes
Не е удачно да се ползва след силен протеин обаче, защото тя също съдържа протеини(млечни) и омекотяване няма.   Peace

Hug

# 536
По- назад, по- назад, колко да връщам  Laughing Последните страници лайт мотивът е друг.  Peace
Супер е, казвате. Добре, благодаря!  Hug
Чукни например последните публикации на малката лисичка,тя е върл фен. Отделно Feeling и Алена редовно препоръчват фиберсютик-а за възстановяване на косата.

# 537
  • Има много детски смях.
Благодаря!!!

# 538

Feeling Кажи ми нещо повече за тази серия на Shu Uemura? Омекотява ли косата? Чудя се евентуално какъв много силно омекотяващ и хидратиращ шампоан да си взема. newsm78 Олео Релакс дали върши тази дейност?   bouquet

А от това имаш ли впечатления? http://www.feelunique.com/brands/shu-uemura/moisture-velvet

Серията, която показах е много тежка. По-тежка от Олео Релакс е.   Peace   И ако Олео Релакс отнема от обема, представете си какво прави тази серия.  Аз съм с доста обем и нямам нищо против косъма ми да се слегне доволно.   Wink
Балсамът е силно омекотяващ, а след шампоана ръцете са като намазани с масло. Не на всеки ще се хареса това усещане, но аз съм впечатлена от силата му. В описанието е използван изразът "японски сатен" - ами наистина прави косата да изглежда така.   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

От серията от линкът, за която питаш, съм ползвала мостра на шампоана. Чудесен лек, ежедневен измиващ шампоан с приказен аромат. Благодарна съм на Люлякова, която ми изпрати доза за тестване.    bouquet
Мисля, че тя има доста повече впечатления от тази серия.   Hug

Анч, утре ще тествам, днес няма да имам тази възможност, но обезателно ще споделя.   Hug

# 539
Благодаря, Feeling! Може би ще пробвам тази с йогурт. Какво ви е мнението за JOICO?

Общи условия

Активация на акаунт