Професионални серии за коса - 24

• 45 272
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Някой ако ходи може ли да ми вземе?  Praynig

# 631
Ами аз друго наистина не съм гледала от Чи, защото много исках кератина и се зарадвах на цената му. Дано и на мен ми подейства добре. Simple Smile Утре свършва, да. В интер експо център е.

# 632
Коприната на Chi струваше 26 лв на Арената за 150 мл. Crazy

Ауу...супер цена!

P.S. Бих пратила веднага пари на някой,ако може да ми вземе. И аз се присъединявам към молбата на  Nadeto

# 633
Коприната на Chi струваше 26 лв на Арената за 150 мл. Crazy
A попринцип колко е?
В рибката е двойно, а при фризьори дори повече.

# 634
  • в 1001-та нощ
Ехаа...върнаха ми отговор 20лв с пощата,защото Спиди не пращат извън Бг  Sad Сега се чудя да взимам ли или да изчакам,ама пък толкова ми се иска да го пробвам,тук днес обикалях и никаква такава протеинова терапия не намерих .
Освен да поизчакам още малко отзиви и ако тотално ме зарибите,направо поръчвам,въпреки че за времето на доставка нищо не ми споменаха  newsm78

a.l.e.n.a пак си затрупана  Crazy не мога да ти пратя лс  Simple Smile

изчистих  Peace мисля, че спокойно можеш да изчакаш  Peace , но както решиш  Peace

# 635

Това е балсам за измиване, внимателно прочети ревюто.   Peace  Не се ползва след, а вместо шампоан. Гъста, кремообразна консистенция, много пухкава и обилна пяна прави.   Heart Eyes
Ако косата ти позволява по-тежко измиващо средство, много ще ти хареса.   Hug

# 636
И аз искам на Чи спрея с кератин и коприна ,някой ако ходи би ли взел и на мен.  Wink Жалко ,че не съм от София...

# 637
В София, но утре приключва.
Kъде е, че не разбрах? (къде в София)  newsm78

# 638
# 639
В София, но утре приключва.
Kъде е, че не разбрах? (къде в София)  newsm78
Интер експо център.

# 640
  • в 1001-та нощ
на мен пък ми стана интересно кой ги продава - имам предвид ЧИ  newsm78

# 641
Юхууу! Аз знаех че ще има Чи на Арената, но нямах идея че цените ще са такива. Утре задължително ще мина да видя дали има останали.  
И с риск накрая да се озова с 100 кератина и още толкова коприни, нека които има желание да ми пише на лични, утре като ходя ще взема и после ще се разберем на лични. Peace

# 642
Здравейте мами!  Чета ви от много време, но доста се пообърках. Бих искала да ви питам какво бихте препоръчали за хидратиране и заздравяване на тънка, леко накъсана и леко суха коса. Имам кичури и може би накъсването е от там. Също така ползвам доста често и преса за изправяне и ако може да ми кажете някой продукт, по възможност да не ми отежнява косъма или да го омазнява. Разглеждах много продукти, но не знам как ще ми повлияят на косата.  newsm78

# 643
на мен пък ми стана интересно кой ги продава - имам предвид ЧИ  newsm78

http://mgshop.bg/

Аз веднъж по случайност ги намерих из Лозенец и си купих лакчета на Орли. Тогава помня, че жената ми похвали Чи, понеже те ги внасяли, но още не се вълнувах и нищо не ми говореше. Днес се сетих, като ги видях там.

# 644
Здравейте мами!  Чета ви от много време, но доста се пообърках. Бих искала да ви питам какво бихте препоръчали за хидратиране и заздравяване на тънка, леко накъсана и леко суха коса. Имам кичури и може би накъсването е от там. Също така ползвам доста често и преса за изправяне и ако може да ми кажете някой продукт, по възможност да не ми отежнява косъма или да го омазнява. Разглеждах много продукти, но не знам как ще ми повлияят на косата.  newsm78

Можеш да започнеш с Еластисайзър преди шампоана.   Peace
Мисля, че серията Интенс Рипер ще ти хареса, ако косъмът ти не е много сух.
След измиване L2 на Лакме, последван от коприната на Чи.   Heart Eyes
От термозащитните продукти - ориентирай се към спрей-грижите, за да не ти се отежни косъма.
 Hug

П.С.  Има проблем с Рибката в момента, затова не съм споделила линкове. Ако при някой друг се отваря, моля, нека да го направи вместо мен.   Hug

Тъкмо излизам от банята, пробвах 2 минутния реконструктор. Косата ми е още мокра, но още под душа усетих колко добре ми е подействал. Усещам косъмът си идеално жилав - без нужда от маска, но добре втвърден.
Превъзходен продукт!   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт