"Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?" - 2

• 830 873
  • 11 247
  •   1
Отговори
# 7 035
  • Пловдив
Изток за спалнята и запад за дневната.Общо чиста площ е 70кв.Има голям и широк коридор,та поне щи имам място за гардероб и багажи,че иначе само 1 спалня...

Благодаря ти! Peace

# 7 036
Много ги харесвам тези блокове, но не знаех как са вътре. Peace

# 7 037
  • Пловдив
И аз така... Laughing Глееедах ги още като ги построиха и си мечтаех да живеем там Blush И виж сега как се случват нещата.Дано да имаме късмет и всичко да е Ок! Praynig По принцип си искахме 2 отделни спални,но...все от нещо ще трябва да се лишим.Няма смисъл да си надскачаме възможностите Wink

# 7 038
Браво!
Много се радвам за теб, стискам палци да се уреди сделката! Hug Hug Hug

# 7 039
  • Пловдив
 HugБлагодаря!Ще пиша като имам подробности.

# 7 040
  • в колонките

п.п.
Скрит текст:
Ето такъв е апартамента,който харесахме.На снимките е същият,само дето е отвършен.С една спалня,2 тераси,таванска стая,6 жил. етаж.
http://www.elitecomplex.com/html/?p=gall2

Апартамента е в '' Тракия'', нали ?    Stop

# 7 041
  • Пловдив
Да,защо? Rolling Eyes

# 7 042
  • в колонките

Учудвам се на въпросът ти,  '' Тракия'' не е от добрите дестинации на Пловдив. Краен квартал, отдалечен от града, жилищата с право се продават по-евтини. Някога, ако решите да го продадете  ще имате затруднения,  Peace. Разбира се, че всеки се съобразява с финансовите си възможности, аз лично там ходя само на очен лекар (частен) и то с такси, иначе се обърквам в това село,  Wink

# 7 043
  • Пловдив
Е,айде сега...тук не е София,а и да е не можем все да сме в центъра Laughing И не искам! А на нас пък си ни харесва мнооого квартала Wink И именно заради това,че е широко,просторно и има всичко наблизо,не търсихме  другаде.

# 7 044
  • Пловдив
Има Тракия и Тракия, някъде си насред полето, някъде си в цивилизация.

# 7 045
  • Пловдив
Относно Тракия вече 8 години живея тук, като преди това цял живот в Смирненски - е не бих си я заменила Simple Smile Сега живеем зад Кауфланд и до Триумф еми абсолютно никакви проблеми нито с транспорт, нито с пазаруване. Да не говорим, че сега си купихме жилище отново в Тракия - " Тракия Плаза". Само който не е живял тук, той неможе да оцени удобствата на големите улици, парко местата, магазините ...
mystic woman стискам палци всичко да е наред със сделката, апартамента е страхотен. Ще си ставаме съседи май, то "Тракия Плаза" е на 5 мин от "Елит"  Simple Smile

# 7 046
Аз за местоположението нищо не мога да кажа, защото не познавам Пловдив, но се замислям за друго - вие всъщност ще направите спалнята детска, а вие ще спите в хола? Ако е така, трябва да сте сигурни в размерите, дали ще може да се разгъва дивана, какво обзавеждане да сложите. Мои близки така направиха, че след това трябваше да правят големи еквилибристики с мебелите, да ги поръчват по техни размери... Но, това все пак беше временно решение. Е, временно, временно - 5-6 г. изкараха така.

# 7 047

Учудвам се на въпросът ти,  '' Тракия'' не е от добрите дестинации на Пловдив. Краен квартал, отдалечен от града, жилищата с право се продават по-евтини. Някога, ако решите да го продадете  ще имате затруднения,   Peace. Разбира се, че всеки се съобразява с финансовите си възможности, аз лично там ходя само на очен лекар (частен) и то с такси, иначе се обърквам в това село,  Wink

Глупости! Naughty
Аз пък в центъра не бих отишла никога.

# 7 048
  • Пловдив
Аз за местоположението нищо не мога да кажа, защото не познавам Пловдив, но се замислям за друго - вие всъщност ще направите спалнята детска, а вие ще спите в хола? Ако е така, трябва да сте сигурни в размерите, дали ще може да се разгъва дивана, какво обзавеждане да сложите. Мои близки така направиха, че след това трябваше да правят големи еквилибристики с мебелите, да ги поръчват по техни размери... Но, това все пак беше временно решение. Е, временно, временно - 5-6 г. изкараха така.
Дивана ни е доста голям,като спалня става,но място има.Принципно сме си направили сметката...уж Wink щото мебели и уреди си имаме всички.Само кухнята няма да стане сега,но пък мъжо си ми е дърводелец,прави и това.Така,че проблема е временен и при нас  Laughing

# 7 049
  • Пловдив
mystic, много е хубав! Ай дано да стане и със здраве да си го ползвате!  Hug

Скрит текст:
ПП: разгледах и останалите...защо на някои апартаменти няма цени? а тези в зелено какво им е различното? 

Това е хубавата част на Тракия - близо до всичко. Мястото е супер!
И аз много го харесвам тоя комплекс....Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт