На доки не и вярвам достатъчно и за двамата- Криско се бил притеснил от раждането на Маги и поради промяна на вниманието от него към нея развил този ''нервен стомах''
Предписа ни само капки за повръщане, но според мен трябва да взима и нещо за регулиране на чревната флуора ако е това.....А Магдалена продължава да си повръща зловещо, но сега е весела и спокойна!

Аз също мисля,че е добре да посетиш гастро и за двамата,най-малкото за твое успокоение 
Пускайте пак и дано всичко е наред
Бърз анализ : скоро ще има много записани в разни други отчетни (гледайки начина им за предпазване)
и второ - ще умра от любопитство кой друг е отговорил като мен

/!
. Ама ние толкова рядко правим секс напоследък /или ММ е уморен, или аз, или пък ме е ядосал нещо/, че вероятността за бременност е съвсем слаба, да не кажа никаква /предвид, че още и цикъл нямам/.
. 
Да видим дали и как ще се справя, че фондан не ми се бърка...ще е с някакъв крем, или сметана...
Ще видим.

Явно е лошо положението в тази държава! Аз, ако не се бях развела щях сигурно да имам породени деца! 

Ами аз ще се опитам да направя нещо, но не са много възможностите- сега не мога да премахна бебето ( основния дразнител), но мога да се старая повече в обръщането на внимание!
Има време все ще прояде - никое дете не остава незахранено.
Кое по-рано, кое по-късно. Има кърмачета, които до годинка и няколко месеца предпочитат предимно да сучат и нямат заместено изцяло хранене, други пък сами заместват хранене по-рано, около и преди годинка. Може би е уместно да се водиш по желанията на Валентин - той би ти показал най-добре - може би още му е рано. 
Препоръчани теми