. Да сте все така готини, обичани и усмихнати! Много щастие ви желая момичета
! Много ме е яд баш скорпионките да пропусна, заради латино сериала в който от години са се вкарали свекитата и който с голямо НЕудоволствие се налага да следим
. Марте дано и с Криско всичко е наред
. Чакам да споделиш като ги заведеш на гастроентеролог (уф ужасна дума, винаги много внимавам като я пиша, а да я изговоря не мога
. На 10ти сме на консултация и смятам пак да го коментираме въпроса.
! Огромно благодарности, че в напрегнатото ти ежедневие намираш време за нас. И дано с Еленка всичко е наред и притесненията ти се окажат напразни 
! Да растат здрави и усмихнати за радост на майките си!
, благодаря ви за стиснатите палчета и добрите пожелания 

, но за сега са само планове, дай Боже, всичко да си дойде на мястото 

Толкова сте пораснали, че едвам ви познах!Честито ви захранване! 

След всяка нощ...изгрява слънце накрая!
Много съм щастлива, че ми се оправя детенцето! 
) В теб ми е надеждата от нашата тема за ново бебче!
за темата!А и анкетата е много интересна и дава повод за доста размисли..Стискам палци да няма нещо сериозно и другия път резултатите от изследването на Елена да са идеални!
) В теб ми е надеждата от нашата тема за ново бебче! 
, какво да му чакам, тъкмо детето ще е почти на 2 години като се роди другото

)

Аз се подготвям да пека блатовете тези дни, че украсата ще ми отнеме повече време...замислям един крем подобен на тирамису...с повечко маскарпоне и захар, че нашия тати е пристрастен...да видим ще стане ли за показване. 
. Да са ми живи и здрави, много помагат. И най-важното е, че не се натрапват. Когато имам нужда от някаква помощ са винаги насреща, през другото време си гледат рахатлъка. Нали са си вече младоженци
. Казват който си има деца да си ги гледа. А и много слушат. Майка ми ме кара да и пиша бележки за всичко, кога да яде, какво да облече, кога да се смени памперса, кога трябва да спи (друг е въпроса дали ще спи
) и каквото и е заръчано това прави. Казва всичко ще изпълнявам само да не си наоколо, че от теб се притеснявам как ще се справя. А и баща ми много и помага. Той го храни и приспива. А с Дани като цяло сам човек трудно се оправя. За сега само аз се справям
. Не че другите баба и дядо са лоши, ама уж все са наблизо, а когато ти трябват ги няма. А и не си говорят твърде, а малчо все още не може да им предава какво е казал другия. Свеки е детска учителка. Тя ако не може да гледа деца кой? Справя се чудесно. Проблема е, че иска да помага когато на нея и е удобно, а мен това не винаги ме устройва, а и изобщо не слуша какво и говоря. И понеже все пак тя е специалиста, няма как аз да знам по-добре от нея. Да ама както Хоуп беше казала "не е случила на снаха" 
и си издухвах косата (за съжаление сама). Използвах хубавото време и желанието на баба и дядо да заведат малчо на разходка и се развихрих. Остана малко време и да опъна изтормозените крачета. Мъжо ходи да работи и събота и неделя, та няма кой да ми помогне. Обещал е със спечелените парички да си купим матрак и най-после да сглоби и новото легло, че стария не става за него. И на двама ни кръстчетата и гръбчетата имат спешна нужда от нов матрак. То и от масажчета, ама това скоро няма да ме огрее. Та сега сме в голямо търсене. Всъщност знаем какво искаме, друг е въпроса докъде ще стигнат средствата.
Като ви чета комплиментите и едно хубавичко ми става....

Но ще го събудя
че след 2 дни заминава пак командировка, този път за половин месец 
, излизания вечер
......а на зима, ще го мислим
Да видим кога и как ще стане, ..........а трето, ще го плануваме когато поотраснат
(И не знам защо, мисля че и второто ще е момче, и накрая ще имам една дъщеря.........и аз като Мартето, нали вече доста общи неща имаме)