Звездни компромати-117

• 60 056
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
  • In The Middle Of Nowhere
Ами това изфабрикувано ли е  Thinking? Според мен тя е напълняла доста в сравнение със снимките от преди години и понеже е ниска и трътлеста й се е лепнало отзад. Може и наивно да звучи, но не невъзможно, има жени с нейната структура.

# 91
  • Tам през Атлантическия океан
Ами това изфабрикувано ли е  Thinking.
Според мен не  Rolling Eyes

а сн. които показаха на Ким са стари т.е. преди години тогава е била момиче , по-слаба нормално е да няма и  тази трътка  Wink Сега е по-налята с женствени форми и голямо дУпи  Laughing явно там е качила  Wink

Едни качват на дирник , други на корем паласки , бедра  Laughing  ....ех цицииииии  

angeles Grinning писали сме заедно

# 92
  • София

Относно Ким Кардашан, писах го в една друга тема, за американците нейното дупе е красиво, за тях това е идеалът за красота, голям, щръкнал задник.....имам приятелка, която живее в Америка, тя ми го обясни. Дженифър Лопес, Ким, са техният идеал за красота.

Тази твоя приятелка излиза ли понякога от латино/черните квартали?

Моята приятелка, е с доста висок стандарт, работи в CNN Mr. Green.Това с черните квартали как го измисли, много филми гледате, ей ooooh! Защо, ако това не им е идеал за крастота, Ким К. ще си слага тези буци, на стройното си по нашите стандарти тяло? Мислете, малко, преди да се изказвате неподготвени Crossing Arms

Ами защото е проста и адски вулгарна и меркантилна Кимката, затова е сложила тези буци. Не знам колко мозък трябва да имаш не само да се загрозиш така / а тя и без това не е голяма хубавица/, но и да рискуваш здравето си.
Това същото може да се каже и за притежателките на силиконови гърди, каква е разликата?

Не съм казала, че има разлика. Всъщност съм за силиконов бюст при здравословен или тежък естетически проблем. Слагането на силикон за рекорд /и такива ги има/, за да се снимаш по списанията или да се продадеш на някой чичак е отвратително. Но силикон в задника да си сложиш...това не е ли най-големият мускул в тялото, голям здравословен автогол, а това, което символизира е  Sick.

# 93
# 94
# 95
Много е секси тази Селена!  Heart Eyes

# 96
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Портман след раждането някак си повехна, жалко Embarassed.

# 97
Гледате ли Мис Свят?
Нашата Ваня разбира се не е сред финалистките, но вчера е спечелила онлайн гласуването с разбиваща преднина.

# 98

Модата с единия разкопчан ботуш.  Mr. Green

# 99
  • София
Гледате ли Мис Свят?
Нашата Ваня разбира се не е сред финалистките, но вчера е спечелила онлайн гласуването с разбиваща преднина.
След като всички гласувахме по 20 пъти ( вкл.и аз Flutter).  ConfusedНо след като такива са правилата....

# 100
  • bad@ss
Къде гледате "Мис Свят"?

# 101
  • София

По ТВ7.  Simple Smile

# 102
  • bad@ss
Намерих го.
Ако не се бях зачела в инфото, щях да го объркам с турски сериал.

# 103
Нито една от финалистките не ме грабна. За разлика от миналата година, когато точно моята фаворитка стана Мис Свят.

Едит: Мис Венецуела все пак беше най-добрия възможен избор от 6-те, напомня ми на една по-висока Ева Лонгория.

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 20:56 от Клото

# 104
  • София
Избраха вече Мис Свят- Венецуела. Не е лоша, не ми беше фаворитка от самото начало, но сега на фона на останалите финалистки си е много добре.

Общи условия

Активация на акаунт