Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 635
  • 636
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Е, Хексе ама ти си професионал  Wink
цялостно гледана правиш значИ  Laughing по аватар, ник, подпис , титла, призвание  ......

bouquet
Хаха пълна програма. Каквото ми е пред очите , това ми е в клавиатурата.

Да се запиша, че ми стана забавно. В статията някои от анализите направо са си диагнози Whistling.

Моят ник освен, че е  хранително- умалителен, издава и афинитет към латино- сериалите.

Изобщо не си сухарка, въпреки ника. Напротив, това че предлагаш опция с чесън, подсказва че рядко ти пука какво ще си помислят за теб.

# 181
Или обратното - самоиронията понякога прикрива именно комплексите...

# 182
Хексе, впечатлена съм Grinning Айде и на мен,с риск да стана нахална вече.. Whistling

# 183
Поли ви се усмихва Simple Smile

Не знам друго, но твоя ник винаги ме усмихва  Hug

Колко хубаво, значи аз ти се усмихвам, а ти ми отговаряш със същото  Grinning Hug

# 184

Възможно е.

Хексе, ще се пробваш ли и при мен?

# 185
  • София
Поли ви се усмихва Simple Smile,  мен също ме караш да се усмихвам  Simple Smile

# 186
  • Варна
Хексе, впечатлена съм Grinning Айде и на мен,с риск да стана нахална вече.. Whistling

И ти ли си родена в неделя?  Laughing Фразата в подписа ти ми беше любима като дете, защото съм родена в неделя, само дето забравих от коя приказка беше. Blush

Арадия, сигурно близки и познати те смятат за много отвеяна. Цениш хубавата книга и изкуството, но усещам и някаква тъга.

# 187
Поли ви се усмихва Simple Smile,  мен също ме караш да се усмихвам  Simple Smile

Колкото повече, толкова по-хубаво! Много обичам да ми отговарят на усмивката с усмивка   bouquet

Хексе, мисля че след тази тема ще трябва да си отвориш нова - онлайн бюро за анализи и съвети как да изглеждаме по-добре във форумното общество  Grinning

# 188
Моля, не мога да се въздържа да си изпрося и аз анализ. Simple Smile

Дамите някак пропуснаха този пост. Макар че си харесвана и четена.

Моят анализ за теб - дама. Много всеодайна към децата си, изтънчена, умна, знаеща, можеща.
Много ти щрака мозъчето, Каси.
И нещо друго, което забелязвам - обичаш промените. Не на всяка цена, но грандиозната смяна на обстоятелства и случки е добре дошла за теб.
Много държиш на приятелите си и трудно допускаш нови хора около себе си. Някак си нащрек, на моменти мнителна. Поради тази причина изглеждаш хладна за тези, които не те познават.

# 189
  • София
 И аз със сигурност ще се запиша в това онлайн бюро на Xексе и със сигурност ще бъдем много  Mr. Green

# 190
  • София
Я, илати да ви черпъ по инъ парцускъ..... newsm53
Размислили се тука.... Crossing Arms

# 191
  • София
Към Red  Wink

Винаги като видя ника и аватара ти,
си припомням момент от най-ранното ми детство ...
- Юле, какъв подарък искаш да ти донесе Дядо Мраз ?
- Голям !
- Добре, голям, но какъв ?
- Червен ! Hug
Лесна съм била - важното е, да е червен  Mr. Green
Значи на прав път съм ... детското в теб е още живо  Hug

# 192
  • София

И ти ли си родена в неделя?  Laughing Фразата в подписа ти ми беше любима като дете, защото съм родена в неделя, само дето забравих от коя приказка беше. Blush

Арадия, сигурно близки и познати те смятат за много отвеяна. Цениш хубавата книга и изкуството, но усещам и някаква тъга.

Ма как от коя:

Съкровищнико в елховия лес,
От векове живееш и до днес
Богат си във леса си безпределен
И щедър към родените в неделя.

Вилхелм Хауф, Студеното сърце.

Де факто последния ред въглищарят Петер Мунк трябваше да си го съчини, и т.н. - да не преразказвам.

# 193
  • Варна

Възможно е.

Хексе, ще се пробваш ли и при мен?

Понеже ти отговориха почти както и аз щях да отговоря, затова те пропуснах.
Привлича те неизвестното.Търсиш красотата, любовта, приятелството, но откриеш ли ги, предпочиташ по-малко да даваш и повече да приемаш.

# 194
И не си от София, нали?

Избягвам да давам подвеждаща информация.

...
Изобщо не си сухарка, въпреки ника. Напротив, това че предлагаш опция с чесън, подсказва че рядко ти пука какво ще си помислят за теб.

Благодаря, поласкана съм от вниманието  bouquet. Получих своите 15 минути слава. Това с чесъна наистина цели да убеди аудиторията, че съм над суетата.

"Аз докато се наведа и охлюва се шмугна в храстите." Докато сътворя поста, той загуби давност, хем си знам, че не съм за бързо-оборотни теми..

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 15:44 от Сухариня

Общи условия

Активация на акаунт