Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 483
  • 636
  •   1
Отговори
# 630
Ааа, не е така. С Дева май по-трудно се живее - "Не влизай с обувки в банята", "Не стискай така пастата за зъби!", "Защо солницата е там и е с мазни пръсти по нея?" Laughing.

# 631
Имах гадже Дева. Нямам оплаквания.  Mr. Green

Колега, бирата е по подразбиране, никак не пречи на бялото и доброто, даже напротив.  Mr. Green

# 632

Morphea средни пръсти са Grinning

Да видим...даваш заявка за непукист. Може в живота да имаш дразнители и непукизма да е стратегията ти за оцеляване.  Wink Имам предвид следното - ако някой заявява, че не му пука, това не е точно така. Обикновено хората на които не им пука наистина, просто не го осъзнават и няма да си го изкарат като основно качество. Дано не съм била прекалено досадна с обясненията си.
Иначе щях да отпраша в еротична посока и да напиша не особено приятни работи. /ако означаваше другото/ Mr. Green

# 633
Ааа, не е така. С Дева май по-трудно се живее - "Не влизай с обувки в банята", "Не стискай така пастата за зъби!", "Защо солницата е там и е с мазни пръсти по нея?" Laughing.

Да де, затова им съчувствам. Но и на вас самите не ви е лесно, подозирам.  Laughing Спирам със зодиакалния спам, простете.

# 634
ИрПуц, не ни е лесно. И на другите не им е лесно с нас.
Но пък Девата е гръбнака. Така я описва Линда Гудман и не мога да не се съглася с нея.

И аз спирам.

# 635
  Нареждам се на опашка за кристалната топка. Или е с номерчета тук?  Rolling Eyes

# 636
  • София
 Аз също се нареждам на опашката, мили дами  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт