Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 502
  • 636
  •   1
Отговори
# 600
Другарко Пуц, мога ли и аз да се наредя?  Flutter

# 601
  • София
Айде и аз в тази весела тема.  Grinning
Анализирайте ме, по ник.  Grinning

# 602
М-м-м-оже ли и мен?   Flutter
(Втори опит)  Crazy

# 603
Хм, Winter Kat не можах да я анализирам, понеже се чудя онова допълнение към ника като цици ли да го схващам или като средни пръсти?   Whistling
За Бяла птица моята асоциация е, че е самокритичен човек. И това е втория ник, който възприемам като самоироничен. Другият беше на Мръндарина. Така на преден план ми изниква не емоционалност, а по-скоро интелигентност - просто не всяка жена би си сложила патица за аватар./и аз съм била с подобен, ама с една друга домашна птица/  Mr. Green

# 604
Сега съм в промоционален режим, след Нова година цените скачат.  Mr. Green

Да видим. Бяла птица. Хммм... Емоционална личност, склонна към импулсивност, щедра към заобикалящия я свят, т.е. склонна да вижда първо доброто в него, а не лошото, което понякога е кофти, но като цяло е здравословно. Неприкрита и пряма.

bowuu Сега остава и зодията ми да познаеш и направо #Crazy

# 605

За Бяла птица моята асоциация е, че е самокритичен човек. И това е втория ник, който възприемам като самоироничен. Другият беше на Мръндарина. Така на преден план ми изниква не емоционалност, а по-скоро интелигентност - просто не всяка жена би си сложила патица за аватар./и аз съм била с подобен, ама с една друга домашна птица/  Mr. Green
[/quote]

Кратко,точно и право в целта smile3501
Благодаря!

# 606
Ейй много сте добри!
Я пробвайте с мен Grinning Моляяя.....

# 607
Пуц, не скромней, вижда се, че и ти си оттам, ами да възложим на юрист да ни оформи дружествения договор, да наемем счетоводител, да направим общо събрание и да мислим по маркетинг и прайсинг  hahaha (подарък за темата за новите думи)Mr. Green

Предлагам до НГ поне обаче да работим pro bono, понеже моята душа още се гърчи в тръпки при мисълта за комерсиализация на предприятието. До НГ, мисля, все ще успея да я усмиря.  Mr. Green

Давам път на Dreaming, че тя от неделя още е подала заявка.

Сладка, романтична, уравновесена, индивидуалист - мечтател. Много интелигентна и много по-често положително настроена, отколкото сама си дава сметка. Привлича с излъчване от 10км и има страхотно чувство за хумор.

# 608
Пуц, не скромней, вижда се, че и ти си оттам, ами да възложим на юрист да ни оформи дружествения договор, да наемем счетоводител, да направим общо събрание и да мислим по маркетинг и прайсинг  hahaha (подарък за темата за новите думи)Mr. Green

Предлагам до НГ поне обаче да работим pro bono, понеже моята душа още се гърчи в тръпки при мисълта за комерсиализация на предприятието. До НГ, мисля, все ще успея да я усмиря.  Mr. Green

Давам път на Dreaming, че тя от неделя още е подала заявка.

Сладка, романтична, уравновесена, индивидуалист - мечтател. Много интелигентна и много по-често положително настроена, отколкото сама си дава сметка. Привлича с излъчване от 10км и има страхотно чувство за хумор.

Nickkie,първо благодаря ти,че справедливо ме отрази,че търпеливо изчаках реда си ! И се зае да ми направиш анализ  Hug
Доста вярно ! Почти на 100%,като изключим ,,уравновесена,, .... всичко друго е в 10-тката   bouquet Благодаря ти още веднъж !

# 609
Уелкъм, уелкъм  Hug Аз пък да благодаря за търпението ти, Dreaming. Grinning. Да си призная, "уравновесена" го нямаше в оригиналния анализ, добавих го в последната секунда.  Laughing Ето, на, комерсиализацията изкомпрометира дедукцията.  Mr. Green

# 610
Уелкъм, уелкъм  Hug Аз пък да благодаря за търпението ти, Dreaming. Grinning. Да си призная, "уравновесена" го нямаше в оригиналния анализ, добавих го в последната секунда.  Laughing Ето, на, комерсиализацията изкомпрометира дедукцията.  Mr. Green

Ето затова никога не обичам да редактирам това,което пиша  Wink
И все пак 98% си право в десятката,така,че това си е сериозен процент  Thinking Hug
На мен твоят ник ми говори само за ПОБЕДА,много ПОБЕДИ,вечни ПОБЕДИ, няма вариант да не си победител Simple Smile

# 611
  • София
...
Идеше ми да помоля този някой да си смени ника, но нали се сещате, че няма как да стане. Laughing
...

Има начин. Лично аз няколко пъти съм си го сменяла. За разнообразие.

# 612
  • където ми харесва
Аз като чуя Бяла птица и ми изниква само лудост в главата Crazy

И каво сега ,за мен само ....луда.... Crossing Arms
Айде още малко деееееее Blush
Хахахах, не Laughing Лудостта е състояние на духа при теб. Не си затворена в себе си, гледаща през стъкло останалия свят, а точно обратното. Обичаш да се веселиш, но не по стандартния начин. Откриваш интересните страни на живота през призмата на собствения си мироглед и не се влияеш от чуждото мнение по дадени въпроси. Не се замисляш да "изсъскаш", когато смяташ, че си права и браниш своето по всеки възможен начин. Поне аз така ги виждам нещата Wink

Morphea средни пръсти са Grinning

# 613
Аз като чуя Бяла птица и ми изниква само лудост в главата Crazy

И каво сега ,за мен само ....луда.... Crossing Arms
Айде още малко деееееее Blush
Хахахах, не Laughing Лудостта е състояние на духа при теб. Не си затворена в себе си, гледаща през стъкло останалия свят, а точно обратното. Обичаш да се веселиш, но не по стандартния начин. Откриваш интересните страни на живота през призмата на собствения си мироглед и не се влияеш от чуждото мнение по дадени въпроси. Не се замисляш да "изсъскаш", когато смяташ, че си права и браниш своето по всеки възможен начин. Поне аз така ги виждам нещата Wink

ooooh! отдъхнах си,добре че е луда душевност щото ако беше душевна лудост не е на  Winkдобре

# 614
  • където ми харесва
А зодията ти да не е Овен? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт