Замайване като пияна

• 2 797
  • 34
  •   1
Отговори
Здравейте хора. От понеделник следобед започнах да имам замайване по 24 часа. Не ми се местят предметите пред очите, а се чувствам като пияна. Добре ми е само като легна и като заспя. Личната ми пусна кръвна картина, там излезе само нисък PDW (почти в градицата), но каза че ми няма нищо и да почивам. Някой имал ли е подобно нещо? Взела съм си болнични 10 дни, но ако не ми мине до тези 10 дни не знам...

# 1
Невролог.

# 2
Кръвното как ти е?

# 3
Приемаше ли някакви лекарства преди да започне замайването?

# 4
Вертижен синдром. Имала съм, мина ми, не помня лечението какво беше.

# 5
Приемаше ли някакви лекарства преди да започне замайването?

Приемам постоянно Еутирокс за щитовдината. Приемам и магнезий от 1 месец, защото имах елстрасистоли, които ми преминаха.

# 6
Вероятно е вестибуларен апарат, скоро имах криза ЛЛ ми изписа  Бетасерк.
Но може да е ниско кръвно, някоя анемия - желязото е хубаво да се види как е, може да е някакъв проблем с кр.захар тип хипогликемия. Оправяш ли се поне за малко т.е. да забелязваш да ти е по-добре от храна, напитки или само като си легнала?!

# 7
Вероятно е вестибуларен апарат, скоро имах криза ЛЛ ми изписа  Бетасерк.
Но може да е ниско кръвно, някоя анемия - желязото е хубаво да се види как е, може да е някакъв проблем с кр.захар тип хипогликемия. Оправяш ли се поне за малко т.е. да забелязваш да ти е по-добре от храна, напитки или само като си легнала?!

Онзи ден изпих един голям айрян и от него ми стана добре за няколко часа. Иначе по принцип мойто кръвно от както се помня е 90 на 60 и не ми е било зле от това. Сега пак е толкова. При какъв доктор трябва да отида, за да разбера дали имам проблем с вестибуларния апарат?

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 13:27 от cvetiborovanska

# 8
Вероятно е вестибуларен апарат, скоро имах криза ЛЛ ми изписа  Бетасерк.

Онзи ден изпих един голям айрян и от него ми стана добре за няколко часа. Иначе по принцип мойто кръвно от както се помня е 90 на 60 и не ми е било зле от това. Сега пак е толкова. При какъв доктор трябва да отида, за да разбера дали имам проблем с вестибуларния апарат?
Отидете при невролог.

# 9
Преди мен са отговорили - невролог.

# 10
  • SF
Имала съм такова усещане, след като пътувах с кораб. Продължи с месеци, а лекарите твърдяха, че всичко ми е наред.

# 11
Аз не можех да стана, т.е. можех, но залитах на една страна.

# 12
Някаква диета напоследък?

# 13
Здравейте хора. От понеделник следобед започнах да имам замайване по 24 часа. Не ми се местят предметите пред очите, а се чувствам като пияна. Добре ми е само като легна и като заспя. Личната ми пусна кръвна картина, там излезе само нисък PDW (почти в градицата), но каза че ми няма нищо и да почивам. Някой имал ли е подобно нещо? Взела съм си болнични 10 дни, но ако не ми мине до тези 10 дни не знам...
Отиди да ти проверят вестибуларния апарат.
Прилича на лека криза на вестибулара. Но може да е всичко.

# 14
Невролог и отоневролог.

Общи условия

Активация на акаунт