Трудно фокусиране на погледа

• 719
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,преди няколко дни забелязах,че когато погледна даден предмет,погледът ми все едно отскача,преди да успея да фокусирам върху него.Все едно предметът се движи,а реално е неподвижен.Това усещане продължи 2 дни,като не се случваше постоянно при гледане към дадена точка,след това всичко се нормализира.Днес отново се получава това трудно фокусиране.В момента имам хрема,вирус най-вероятно,както и системно недоспиване.
Преди 2 месеца минах обстоен преглед при очен лекар и всичко беше наред.Също така нося очила за късогледство,с диоптър -1 на двете очи съм.
Случвало ли се е такова усещане на някой друг,и ако да,установи ли се някаква причина?

# 1
Може да ви е паднало кръвното, кръвната захар... Надали е от очите.

# 2
Здравейте,отново съм аз.Проблемът с трудното фокусиране продължава,даже прогресира.Когато нося диоптричните очила вкъщи постоянно усещам трудно фокусиране,усещане за замайване.Навън нямам проблем и се чувствам добре с тях.Когато сваля очилата,фокусирам добре,макар и да виждам лошо без диоптрите.Възможно ли е това трудно фокусиране да се дължи на промяна в диоптъра,имам час при офталмолог чак за средата на януари.

Общи условия

Активация на акаунт