Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 507
  • 636
  •   1
Отговори
# 585
ляляля Simple Smile анализирайте ме

# 586

Парис Хилтън за аватар, Едуард Кълън в подписа, страдам от срив в анализаторската система.  Crazy  Mr. Green

Ще заложа на романтична, нежна и уязвима душа, която обаче може и да бъде сурова, ако я предизвикат.  Simple Smile

Колега, казвам ти, почвай да таксуваш.  hahaha

# 587
Да се наредя и аз за анализ  Mr. Green

# 588

Парис Хилтън за аватар, Едуард Кълън в подписа, страдам от срив в анализаторската система.  Crazy  Mr. Green

Ще заложа на романтична, нежна и уязвима душа, която обаче може и да бъде сурова, ако я предизвикат.  Simple Smile

Колега, казвам ти, почвай да таксуваш.  hahaha

Колега, сериозно се замислям, щото излезе, че със 100% от анализираните се познаваме, без да се знаем.  Mr. Green
Добре дошла в редиците на -аторите. Предусещам, че ще бъдеш с тежка такса.

# 589
Ами, ами, това горното беше просто плод на логически процеси. Виж, Мръндарина казах, че я познах, което ме респектира от мен си.  hahaha

# 590
  • където ми харесва
Ма хайде, дайте анализ и на мен, щото моите два от два съвпаднаха Laughing Ма никой не казва за моя ник Wink Twisted Evil

# 591
Независима личност, която като чуе "Ама какво ще кажат хората?", стреля на месо или иначе казано никак не плащаш данък обществено мнение. Зад привидно коравата, евентуално високомерна маска, се крие топла и нежна душа, но до нея могат да достигнат само избрани хора. Обичаш топлината и уюта на дома си, но не чак дотолкова, че да отказваш качествени групови забавления. За финал ще се протегна надалечко и ще предположа, че си сладокусница.  Mr. Green

# 592
  • където ми харесва
Независима личност, която като чуе "Ама какво ще кажат хората?", стреля на месо или иначе казано никак не плащаш данък обществено мнение. Зад привидно коравата, евентуално високомерна маска, се крие топла и нежна душа, но до нея могат да достигнат само избрани хора. Обичаш топлината и уюта на дома си, но не чак дотолкова, че да отказваш качествени групови забавления. За финал ще се протегна надалечко и ще предположа, че си сладокусница.  Mr. Green
Направо ме отстреля Simple Smile Добра си Wink Hug

# 593
Някой ще се престраши ли да ме пробва  Laughing

# 594
 Sunglasses Много съм дедуктивна.  hahaha

Angarta, ще се пробвам, ама да си почина малко.  Laughing

# 595
Аз като чуя Бяла птица и ми изниква само лудост в главата Crazy

И каво сега ,за мен само ....луда.... Crossing Arms
Айде още малко деееееее Blush

# 596
яйй тен поинтс дюд ахахах ама вярно трябва да почнете това с таксите!  Mr. Green

# 597
Дай 5 лева и две бири.  Mr. Green После ще сформираме ООД и таксите ще се покачат.  hahaha

# 598
  • Варна
Пуцо, тъкмо щях да ти предложа да взимаш на ръка, но виждам, че и сама добре се справяш Simple Smile Умно момиче.

# 599
Сега съм в промоционален режим, след Нова година цените скачат.  Mr. Green

Да видим. Бяла птица. Хммм... Емоционална личност, склонна към импулсивност, щедра към заобикалящия я свят, т.е. склонна да вижда първо доброто в него, а не лошото, което понякога е кофти, но като цяло е здравословно. Неприкрита и пряма.

Общи условия

Активация на акаунт