Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 239
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте.
Ние цял ден сме на вън. Деня ми пак замина на кино.

Чин, честита годишнина. Да сте много години заедно и щастливи. Честито и за изпита. За качването на Нико не се притеснявай. Вече е нормално и по 200гр да качват.   bouquet

Ани, браво на брат ти, че всичко е минало успешно.

Бразилка, аз пера на 40 градуса. Нашите обороти са към 900 някъде, което за детските дрехи ми е идеално. До сега не съм скапвала нищо. Пера ги на една програма, която е около 40 мин с 2-3 центрофуги.

# 556
Бразилка, аз пера бебешките дрехи, чаршафи и играчки на 40 градуса, и центрофуга 1400 оборота.Пускам допълнително изплакване.От пералнята ги мятам право в сушилнята.Нямам повредени дрешки до сега.Повечето са направени да издържат 40 градуса.И честита ти нова придобивка.
Къдрокоске, благодаря за съвета.Не знаех, че може да ползвам вазелин и за бебешората.Голям образ тоз твоя гинеколог.За аборт те гласи човека, без да пита. Mr. GreenМисля, че като е минала година от секциото, няма проблем.Абе кораво племе сме ние жените. Hug
Чин, честит ви празник.Винаги да се обичате както в началото.Браво и за взетия изпит. Hug
Накри, още от родилния дом я слагах да спи отгоре ми по цяла нощ.И тя си спеше.Само се пробуждаше да яде.После до към 20-ия и ден все така се гушкахме по нощите.След това като я преместих в кошарката, се будеше само да яде, и то в просъница.Скоро се отказа и от нощното хранене, но за да не ми намалее кърмата, преди да си легна към 11.30-12 часа и бутам цицата.Не знам дали защото е кротко бебе, или защото почувства някаква сигурност от началото, но реши да е благосклонна към нас и си направи режим сам-сама.
Ани, браво на братчето.Дано да е все здрав от тук нататък.
Съншайн, ще прояде тя, ама аз зор ще видя. ooooh!Хубаво, че нищо ти няма.Аз си взех час за гинеколог, че постоянно с това безразборно кървене се изнервих.

Излизаме и ние всеки ден за по час.Студено е, но слънчево все още.Нахлузвам космонавта, и я мятам в кенгуруто, че в количката сякаш тръни има.Тежичко ми е вече, и гърба ме боли, ама...Мама ми прати космодиск, още не съм го ползвала, ама ще взема да го пробвам, че не се трае.
 Чудя се, като падне големия сняг тука, как ще излизаме с Даниела.Ми тя полудява като е в количката.Едно мъркане, един рев, ужас, мале мила. ooooh! ooooh!В кенгуруто не става, че е лют студ зимата.
П.П.-Накри, това първото ми се вижда читаво, ама за какво ти е?Предполагам и пасатор имаш вече, и уред за варене на пара. newsm78

# 557
Здравейте Simple Smile

Чин, познах обаче, че ще имаш 5  Wink. Радвам се, че Нико е по-добре Simple SmileЧестита ви годишнина със Слав - все така да сте щастливи Simple Smile
Бразилка, и аз пера на 40 градуса, 800 оборота, досега нищо не се е прецакало  Peace
Ани, радвам се, че брат ти е добре  Hug
Накри, това първото и на мен много ми хареса - идеята е добра, дано има интересни рецепти в книжката, за да го ползваш рационално Simple Smile
Къдрокоске, никакви аборти  Naughty  Hug. Такива хубави деца раждаш, грехота е  Mr. Green

Аууу, ставам, че реве  Crazy

# 558
  • София
Чин-че браво за изпита Hug
Кадрокоске, странен лекар Hug
Бразилка, аз пера на 30 или 40 градуса и на 800 или 1000 оборота, ок са си дрехите Hug
Крис-чо запозна да се обръща, не знам дали това се опитва да направи, ама се обръща от гръб по корем, а като е гол успява и да се обърне от корем по гръб, ама иначе не Mr. Green
Ние днес пак направихме един преход в Борисовата, ама от горе зад хотел Москва, чак до долу до Ариана и обратно, много приятно Mr. Green Сложиш другия кош (летния ) на Крис и той толкова се кефи, че се смее и не иска да спи, а само седи и разглежда без грам да протестира Mr. Green много е смешен, защото не ме вижда и от време на време поглежда нагоре за да ме види къде съм, особено ако му говоря нещо. И не знам дали си въобразявам, обаче като му кажа 2-3 пъти Крис и се обръща към мен, сякаш си знае името Mr. Green
Отивам да ям нещо, после пак ще пиша

# 559
  • София
Бразилка, изпра ли? Mr. Green
Аз пера на 40 градуса и на 1000 оборота. Ползвах 1600, ама ми се разбиха лагерите преди време и техника каза да не ползвам повече от 1000. Много съм недоволна. В моята пералня на 1000 и на 1600 нищо им няма на дрехите Wink

Пеперудке, Ралка яде круша и ябълка. Днес купих био моркови и био спанак замразен на дози. 5 лв беше килото спанак Rolling Eyes, морковите около 2,90 Twisted Evil Сега.. морковите искам да съхраня. Мога ли на пюре и замразени?След като кърма се замразява не би трябвало да е проблем, нали?

Чинче, честита годишнина!!!!! Hug Hug

# 560
Чин, честита годишнина Simple Smile да сте много щастливи и да се радвате на прекрасното слънчице и на още няколко даже Wink Simple Smile)) Браво и за изпита! Като ви чета момичета взех и аз да се замислям да поуча нещо... имам една незавършена магистратура и все си мисля, че главата ми вече е бяло поле ама... знам ли Simple Smile

Къдрокоске, аз умирам от страх да не забременея и да "се наложи" аборт. Нали казват, че толквоа скоро след секцио просто не можеш да износиш бебчо Sad Не знам, и аз нямам цикъл и все посягам към тест в аптеката и се отказвам. Уж се пазим, но... Търсих из форумите случаи на забременяване до 5тия месец след секцио и нищо не намерих. Някой чувал ли е за такъв случай и как процедират лекарите? Аз бих си го задържала, но не знам възможно ли е.

Бразилка, повечето дрешки са ок за 40 градуса, но все пак като за първи път може да ги пуснеш на 30. И аз скоро 2 пъти сменях пералнята и тествах внимателно, че то унищожих ли една бебешка пералня половината му гардероб е заминал.  ooooh! За центрофугата досега ги пусках на 600-800, но след като последния път от 1000 излязоха почти сухи и нищо има нямаше, си позволявам и толкова. Само ако има по-фини и плетени може да е по-ниска или да ги вадиш ако пускаш сушилня после. Повечето не се деформират уж, но... винаги може да се случи.

Днес моето момче много жално плаче след ваксините, направо ми къса сърцето, изкарахме 2 часа на ръце, че сме и самички... Стискайте палци да спи вечерта. Иначе е кротичък и усмихнат и по принцип се буди само за хапване. Но освен с хранене, просто не умея да го приспивам по друг начин и ми е много притеснено за тази вечер  baby_neutral

Зверче, браво на Крис Simple Smile мен днес ме инструктираха да почвам да му помагам да се обръща, защото още не може. Ваче , много приятелки замразяват домашни пюрета на дози, знам че няма проблем. аз дори мисля да ползвам чашките от кърмата, ако дотогава са празни   chef

# 561
Пеперудке, Ралка яде круша и ябълка. Днес купих био моркови и био спанак замразен на дози. 5 лв беше килото спанак Rolling Eyes, морковите около 2,90 Twisted Evil Сега.. морковите искам да съхраня. Мога ли на пюре и замразени?След като кърма се замразява не би трябвало да е проблем, нали?

Не ще малката хитруша ябълка и круша, че малко киселеят. Mr. GreenДадох и днес ябълка с банан, ушите и плющяха. Twisted EvilГледах етикета, пише 76 процента ябълка, 13 процента бананово пюре.
Морковите смело прави на пюре и замразявай.Чудесно се запазва.Мисля и аз така да направя, че с тези готови пюрета, яко се изпразва джоба.Спанак също става.Чудя се за броколито, ама що пък да не може да се замрази и то? newsm78

Рексдалия, април месец имахме едни клиенти, жената беше бременна, с термин като моя.Бяха с много малко момченце.От дума на дума, разбрах, че е забременяла когато момченцето е било на около 6 месеца.Спряла да кърми и не дочакала първия цикъл.След секцио.И те по метода Паи сеееееее. LaughingДокторята и дали зелена светлина.
Но сериозно по въпроса, не си играйте с това.Няма УЖ се пазим...Или се пазите както трябва или поемате рисковете.Казвам го с най-добри чувства. PeaceДано бебо се успокои и спинка тази вечер.

# 562
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте!
Не може да си представите колко ме трогнахте със съветите ви и с това,че ни мислите!
Ани,Бразилка,Къдрокоска,Хеберлеа и всички  Hug Hug Hug
За съжаление от посолството не могат да ми помогнат  Sad Все още чакам разговор с адвокат и ще мисля...понеже скоро си бяхме в България,сега и да лъжа и да мажа-явно че няма да стане нищо...
Иначе няма вероятност да ми проследи кореспонденцията,защото нищо не разбира,не може да чете и говори български.Сигурно разбирате по поста ми каква каша е в главата ми  Rolling Eyes
Честити 5-и месечинки на Пао и Хелен да си ви живи и здрави Марти и Алекс,много да ви радват и слушкат  Hug
Чин,още ,много ,много години по 3  Simple Smile Да се обичате и да сте щастливи   bouquet

# 563
Набързичко...
 Чин, честита годишнина!!! Още много по толкова годинки заедно да сте!!! Честит взет изпит!!!

Дарка, има ли вариант да кажеш, че ти трябва нов преглед /гинекологичен/  newsm78 и искаш да го направиш в Бг?

# 564
  • София
Ваче някъде бях чела,че пасираните зеленчуци може да се сложат във формички за лед и после като замръзнат се преместват в пликчета и се използва според нужното количество след това, за картофа специално пишеше,че трябва след като се размрази - да се стопли хубаво след това-почти до кипване за да не стане глетав.

Чин честита годишнина!

Дарка там където си няма ли организация,която да се грижи за жени под домашно насилие?

Къдоркоске и аз пера на 40 градуса ама на колко оборота идея нямам.Всичко слагам на толкова и проблеми не сме имали,изпират се чудесно.

И не на последно място-да са живи и здрави хлапетата родени днес  bouquet

# 565
  • Cyprus, Пловдив
Динора,нищо не ми идва на акъла,като причина да си дойдем в Бг  Sad
Магнет,точно това се опитвам да разбера,надявам се да има  Praynig

# 566
Kъдрокоса,аз знам,че трябва да има 2 години м/у едното и другото секцио.Да не би затова? newsm78
Чин,много много да се обичате дълги години.Да има хармония между вас и само поводи за щастие  bouquet Хареса ли си фанелката? Убедена съм де... то с тая муцунка на нея. Laughing
Пак си говорите за сън. Confused Вече се натъжавам на тая тема.Имам нужда да се възстановя от тъпата болест,а без сън става много бавно.Първите дни,когато бях с високата Т през нощта  малчо хич не ме пощади,беше кошмар.Даже ако се буди само да яде 10мин и да си заспива пак бива,ама често предстои приспиване,понякога и по час... уж заспива и след 5мин мрън мрън.
Бразилка,сигурно вече си пуснала 100 перални,ама и аз да си кажа - памук на 40гр,800 оборота,час и малко ми е програмата (любимата : ))) )
Дарка?Тук ли си?
Чин и аз мисля,че е ок 200грама.Според мен Мартин ще е качил толкова този месец,а става дума за 5ти.Нико за 6ти месец-200гр си е супер.

Няма време за повече,Мартин не иска да спи.От 3ч не е спал и положението е зле. Confused
П.П. пиша поста от 100 часа и то си личи.

# 567
Прочетох!  Crazy

Дарка  Hug Направо останах като тресната!  #Crazy Дано всичко се нареди!  Praynig

Чин честита годишнина! Пък за изпита никой не се е съмнявал в теб!  Hug

Аз пък бебешкото пера на 60 градуса, ама ако някой ме пита защо, отговор нямам. То с какво да се оцапат бебешките дрехи  Thinking Иначе нашите на 40 и 800 оборота. И в двата случая повреди няма.

Честити месечинки на Алекс и Марти! Hug

Ние пък днес излязохме. Така ми беше зажадняла душата за разходка... Надявам се и утре да става за излизане.  Rolling Eyes Иначе и моето дете си спи като порче.  Heart Eyes

Няма УЖ се пазим...Или се пазите както трябва или поемате рисковете.Казвам го с най-добри чувства. Peace

newsm10

Оф отивам че ще има баня

# 568
Здравейте!
Честити месечинки на Алекс и Марти.
За забременяване след секцио, абе добре е да си мине поне година преди нова бременност, за да намалее опасността от руптура на матката - иначе и за по-малки паузи знам, но си е висок рискът. Та е хубаво да си се пазим. Цикълът е нормално да го няма или да е нередовен при кърмещите - с Румен придобих цикъл 9 месеца след раждането, но тогава минах на 3-4 кърмения от 7-8. Сега още нямам.
Дарка,  Hug Според мен е важно засега да обмислиш добре нещата и да се пазиш от нова бременност, защото тогава вече ще е много трудно. Когато имаш яснота, действай  Hug
Пао,  Hug
Купих днес пащърнак от едно биомагазинче, чудя се сега дали пък с него да не захраня  Mr. Green
Рексдалия, цункай малкото човече  Hug Ние с Марси излизаме всеки ден и днес ходихме в кафе-сладкарничката на хотел "Ален мак" и после обикаляхме из центъра. Дано се засечем някой ден.
Чин, браво за изпита! И честита годишнина   bouquet
Явор тази вечер беше по-поносим на вечеря - сложихме го в столчето за хранене до нас - че иначе все ни беше из скутовете и вчера моята вечеря биде обърната собственоръчно от него...така де, като не ми дава майка ми да ям от нея, и тя няма да яде... Mr. Green
Хубава вечер  Hug

# 569
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте,момичета Party

Честити месечинки на Марти и Алекс  Heart Eyes

Чин,честита годишнина.Пожелавам ви много щастие и любов.Радвам се,че Нико е по-добре.Браво за изпитите  bouquet

Дарка  Hug

Ани,радвам се че майка ти и брат ти са добре Hug

Ние днес излизахме за малко на слънчице.Не мога да се оплача ,малчо спи вечер от 23часа,сутрин до 8ч,после от 11 до 12ч,и след това от 14 до 16,а понякога има и една дрямка от 20 до 21 часа.Абеее поспаланче си ми е детето.Днес хапна половин бурканче тиква+тиквички и после 80 мл АМ.Дано все така сладко да си хапва пюренца.Днес следобяд го водих  на хирург и с едни щипки му отлепиха бубката.Така ,че вече е забелен.Казаха ми да го мажа вечер с риванол и лидокайн .
ОБАЧЕ да не направите ,като мен,Доктора,каза че може още тази вечер да го измия и намажа с мазилата,но да действам бързо и да върна бързо кожичката обратно.....Еми да ,ама тя бубката от процедурата още е била малко подута и аз като забелих и промих(понеже е за първи път и не го направих много бързо)иииии не можах да върна бубката обратно и остана така ooooh!Щях да умра.Лекаря бързо дойде у дома и го оправи за секунда...Ама да знаете,ако правят отлепяне на бубката на детето,то изчакайте поне един ден да спадне хубаво главичката и тогава почвайте по смело.
Сега доктора ми каза ,че в продължение на месец сутрин и вечер трябва да забелвам,за да не се слепи бубката пак и след месец на контролен преглед.ОФФФФФ тази бубка ми е най-големия страх ooooh!
Ами дадох на малчо сега малко Панадол,заради болката и той заспа.Дано не го боли много.

Ами ...хубава вечер на всички мами и бебчета

Общи условия

Активация на акаунт