Ще гледам да дойда, не знам дали ще е точно 25-ти, но ще дойда да ви видя с Дара:) Бюти и тя ще дойде, къде ще ходи Като стана дума за плач, Крис тая вечер уж заспа и след малко като ревна, чак стана на петна червен целия...оставих го да пореве 2-3 мин, ама не издържах и го гушнах, при което той започна да маха с ръчички, да се смее и да ме целува (залепва уста по бузите ми
), е как да го остави човек, той просто иска да се гушне
Добре де, аз и преди ви питах, ама тези които кърмите, как наистина се приспиват бебоците. В смисъл Ваче, Бюти пишете, че ги оставяте сами, ама те не заспиват ли докато сучат
Крис го къпем в 9 някъде, докато минат процедурите по мазане и т.н. и то става време да яде, съответно докато яде заспива и това е, така се приспиваме вечер откакто се е родил....не знам след време това ще мога ли да го променя, какво ще правя.. 
А за утре, 12:30 на последния етаж при яденето ще сме, който иска да се присъедини

Хайде лека от мен:hug:
На 2-3 месеца - да.. ама на 5,6 вече са си готови. Да, думата манипулирам е грозна и може би не е точна, но децата на около 6 м. ясно съзнават силата на детските сълзи. То това е инстинктивно, детето знае, че като заплаче мама гушка. Е, да обаче мама не винаги е в състояние да гушка и ако в началото е ентусиаст по въпроса после ще й стане доста по-трудно. А като се сдобие с още 1-2-3 дечица ще стане съвсем трудно
Отиде в своята стая на около 3 г. На година и 3 месеца тръгна на ясла.. Леле.. какви неща чух тогава от околните
Та давам да яде, независимо къде сме като етап с лягането. Понякога издържа да се храни след баня, понякога не. Обаче като цяло тя никога не заспива на цицата, освен нощем като я взема при мен. Нахранвам я, слагам я в леглото, слагам бибата и тя се кротва. Понякога след време почва да плаче, друг път се хили и си играе докато заспи. Понякога заспива веднага.
Тия дни излизахме само, колкото да вземем ученичката и се прибирахме.
Многооо е паянтаво, малко и супер неудобно. Има и омекотители, продавани настрана, които са...
Нищо общо с бебешко столче няма, поне на мен хич ми не допадна. 
Засега само веднъж, след като се събуди нощем, успя да заспи сам отново - аз въобще не помръднах. В другите случаи и съседите разбират, че има бебе, ако се помайвам
Все имах някаква надежда, че има вариант. Аз уж гледам все в обикновени дрешки да я обличам, ама вече имаме толкова лекета, че се сващам за главата.