Климс, Андрей, ако не излизаме навън, спи и той по толкова сумарно за деня. В резултат на това е най - киселия киселец на света, затова няма студ, няма дъжд - излизаме по разходки. Честно казано, повече се притеснявам за своето здраве, не за неговото. Той е добре облечен и на завет в количката.
Васиту, аз ползвам сушилня от няколко години. На простора суша дрехи само лятно време, когато изсъхват за един час, иначе само в сушилнята.
Сегашната ми е на АЕГ, клас Б. Сега вече има и клас А на няколко марки с доста занижен разход на енергия. Дори съм си харесала вече една на Бош, но сегашната си работи идеално и няма на кого да я дам, за да си освободя място за новата
Един съвет от мен - ако имате възможност, вземете само сушилня, не от тези, които са комбинирани с пералня. Разните цифрови дисплейчета и ужасното много програми не са кой знае какви екстри - от опит го казвам. Сегашната е с дисплей по настояване на мъжа ми и при пускане на програмата показва някакво време, което стандартно е заложено от производителя за пране с определени килограми и степен на влажност, но в 99 % от случаите времето е или по - малко, или повече. Реално също така се ползват максимум две или три програми за сушене - за памук и за синтетика. Моята има за сушене на коприна, вълна и още куп други тъкани, но аз не ги ползвам след като ми смали една скъпа кашмирена жилетка.
Предишната ми сушилня беше от зората на сушилните в БГ и имаше пет програми на кръст, от които ползвах основно две. Сега имам 18 и пак ползвам две или три.
Също така, от опит - с колкото повече обороти е центрифугата на пералнята, толкова по - бързо се суши прането. Сегашната ми пералня е с 1600 оборота, което съкращава с близо половин час циклите на сушене, което пък пести електроенергия и парички.
За мен лично, сушилнята и съдомиялната са изключително полезни домакински електроуреди, които спестяват много време и нерви

!След вчерашното неспане днес сме кротки и спахме навън като буби
, явно си наваксва детето.Аз редовно излизам с количката но, тя не винаги спи по много, но днес ме изненада приятно, обаче забелязвам че при нас няма установен навик на заспиване, един ден я нося на ръце и заспива така ,друг ден на леглото,на третия на люлката
и т.н и честно казано още не мога да и хвана цаката за заспиване -много упорито хлапе си имам
Вики има конюктивит на едното оченце. От вчера сутринта и е по-зачервено и събира жълтичък секрет. Звънях на докторката, която каза да промивам през час с лайка и после да капя кърма и така 2-3 дни и ако няма ефект тогава да я водя да я види и да изписва капки. Аз промивам. Вчера цял ден, днес също....но честно казано ефект не виждам
Иначе не си търка очето, просто и е зачервено....и то като кръвоизлив все едно....
Отделно капя и на сина ми в очите кърма, защото най-вероятно той го е донесъл, но пък на него му няма нищо
. А от всичко на света ми е най-досадно да простирам и после да събирам прането и да разпределям по шкафове
. Нямам къде да сложа сушилня, но пък сериозно ще се поинтересувам за комбинираните с пералня.
Обяснявам аз, че плаче вечер, опитва се да лапне всичко, а като й чеша венеца, й е хубаво, тя ми вика "Абе не е от зъбите, почнали са й коликите, давай Еспумизан." Абе с две думи: пълна драма. Мъжът ми искаше да я питаме за белега от БЦЖ, че нямаме такъв, ама според мен няма смисъл. За какво само да се ядосвам с нейните бисери. Като я взех накрая в мен, че ревеше истерично, шушка млъкна и почна само да хлипа, а тя "Оле много лошо, ти си я научила на ръце, ще си береш сега гайлето." Въобще всяка консултация ми се превръща в изпитание на нервите. Ама както и да е.
и толкова по-страшни са пораженията.
За ток: хаби си, но не е чак толкова много, колкото очаквах. Иначе и на мен ми смали и обезформи една жилетка и също нямам вяра на готовите програми за сушене, камо ли в пълния им цикъл. Но като цяло съм доволна и според мен си е необходимост.
Добре си хапвате
Прекрасното ми момче се казва Мартин и се роди на 18 септември.