Поредицата "Великите кораби" искам да предупредя!

• 12 096
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
Ужас...
И аз съм на на 4-ти брой още....И класьора взехме де....
Ей сега му обяснявам, разубеждавам...но не! Разплака се Sad

# 16
  • София
Ми, що не питате гугъла? Има сайтове, в които хората с интерес към този вид моделиране от тази и подобни поредици си обсъждат, на сайта на фирмата пише колко броя са и др. Какво разчитате на вестникарката да ви каже или да си замълчи! Формално никой никого не е подвел.

# 17
  • София
Ужас...
И аз съм на на 4-ти брой още....И класьора взехме де....
Ей сега му обяснявам, разубеждавам...но не! Разплака се Sad

По-добре му купи един кораб с всички части, в замяна
на този, който ще го чакате 2 години, докато го сглобите.

# 18
  • София
дори няма да дочакат двете години, защото ще им свърши търпението. Сигурно поредицата ще бъде спряна след половин година, защото няма да има достатъчно клиенти. По нашенско пазарът е малък.

# 19
дори няма да дочакат двете години, защото ще им свърши търпението. Сигурно поредицата ще бъде спряна след половин година, защото няма да има достатъчно клиенти. По нашенско пазарът е малък.
а, сакън, че и ние го събираме и мойто 40 и кусур годишно момче ще бъде много нещастно, ако му секне корабчето. но, пък още отначалото знаех, че са сто броя, не съм ровила по сайта, така че явно са го казали някъде.

# 20
Аз също го купувам списанието за голямото ми детенце  Mr. Green (съпруга ми) и аз още от самото начало знам, че са 800лв, но той си заяви, че го иска и сега го дебна всеки вторник. Малко налудничаво ми се струва- може по повече части да слагат в едно списание и по- бързо да приключи, но... маркетинг.
Цената не коментирам, всеки си преценява.
Аз им бях много обидена на ДеАгостини задето спряха енциклопедията на Дисни- Открий света с веселие и радост и от време на време ги тормозя кога ще я подновят  Crazy. Опасявам се че може да стане така и с кораба, да дадем сумати и пари и да измислят нещо и да го спрат по средата- писах им и ми отговориха, че поредицата била предварително осигурена и нямало такава опасност. Да видим... След 2г ще пиша пак  Laughing

# 21
И моят мъж в отбора на лудите Laughing с тези кораби.
Ние калкулация не сме правили. Но тъй като излизането на първия брой съвпадна с нанасянето ни в новото ни жилище, той отдели специално място за тези кораби. После остана разочарован, че на седмица по лъжичка, ще събира частите. И че всъщност, вместо колекция от кораби, ще има само един Laughing
Негова си работа, да си ги купува, ако иска.
Сега и с някакви самолети се занимавах да купувам.
Първият май беше по 3 лева.
Снощи отивам да му взема вторият, май се оказа или 6 или 8 лева.
Качеството въобще не оправдава цената, която им е сложена.

# 22
Ако вземем за пример досегашните списание,наистина се спира по средата-в повечето случай.

# 23
Тъпичко, но сме си шарани - често налапваме въдицата, особено ако се играе върху тънката струна на душата "да направя най-доброто за детето/съпруга".

# 24
Преди няколко години събирах за баткото "Дребосъчета" - но то все пак дава информация за различните страни в света на достъпен език, имаше много стикери и игри в него. Крайната калкулация бе за 52 броя -събирани две години 150-160 лв.
Като започна да излиза "Човешкото тяло" - големият ми син пак ме заврънка, казах аааааааааа не. Баба му се върза, сглобиха го и сега даже не знам къде е захвърлено.
За камъните  - някои от тях изобщо не ми приличат на минерали, но всеки си решава.

# 25
А колко струва един подобен макет на кораб?

Замислих се и аз преди няколко дена, гледайки рекламата.

Човешкото тяло го събрахме едвам едвам и то допоръчвахме после, ама камъните и буболечките ги вземахме избирателно.

Най-вероятно в другите държави са го пускали наведнъж--енциклопедия,заедно с всичките части/камъни/нам си кво....ама тук нали цените са пазарно адаптирани.

# 26
Когато за пръв път гледах рекламата, се зарадвах на оригиналната идея да си имаш и сглобиш корабче.
Докато не видях цената и частите, които получаваш с едно списание.
След проста сметка, изводът е, че не си заслужава.

# 27
Виждала съм преди подобни кораби в един сайт и излизаха около 300 - 350лв. Незнам, обаче колко е голям този, за който говорите. На моя приятел му взех един макет на немски кораб с 4 платна/не знам как се казваха/, дълъг е около метър.  Има хоби магазини, където продават и самолети и кораби и излизат 2-3 пъти по-евтино. Аз го взех от Гърция и излезе 260лв.

Вижте тук http://www.hobby.store.bg/, в store.bg също има различни модели. Но ако си ги поръчате от чужбина ще ви излезнат по-евтино

# 28

Вижте тук http://www.hobby.store.bg/, в store.bg също има различни модели. Но ако си ги поръчате от чужбина ще ви излезнат по-евтино

Глюпости по-евтино. Аз няма да казвам колко пари оставих за макет на кораб. И моето голямо дете си мечтаеше как ще  си го сглобява, ама още стои в кутията и не е поглеждан.

Хей на цени:

https://www.google.com/#hl=en&cp=23&gs_id=44&xhr=t&a … =1280&bih=838

# 29
А колко струва един подобен макет на кораб?

От тази фирма - много.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт