КИВИ + КОМ = КИС - 17

• 33 630
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
 При нас във Варна пък няма сняг,само вятър.
Момичета,отдавна мина 11 ч.,пък ...
Юле ,

# 661
Давам го всичкия сняг
Дъжда не ви го искам

# 662
  • Бургас
Аз до сега скитах по слънцето. Слънце, ама магарешко- хапе,та срам няма. Надниквам при вас и май ще опна петалки, че днес последен отпускарски ден. Утре пак на бачкане.

# 663
Добра ви вечер. Ето ме и мен.
За много години, дами. Да ви затрупат здраве, любов, късмет, пари и всякакъв вид благини.
Много време ме отнЕмА – знам, виновна съм, ама не намирам емотикона, дето си посипва главата с пепел……

По празниците си бяхме в къщи целия зверилник, плюс няколко външни "придобивки", демек гости, самопоканени…. Нейсе, и това мина.  Mr. Green
От няколко дни сме си самички вече, ама нали децата бяха във ваканция, а пък аз отпочнах годината с работа (пу-пу, дано е все така) и нямах време да се почеша, дето се вика.
Днес е първия учебен ден за тази година, та след като разпратих зверовете по предназначение, успях да си посвърша нещо из къщи, че беше малък ад. Обаче пак дойде голяма поръчка и сигурно ще зачезна за известно време.
То се получи малко като лисицата – "дойдох да се обадя", ама вие си ме разбирате….
Не успях да прочета назад, само забелязах ново попълнение.
Нинче, добре дошла. Тук е много приятно. Приемат по всяко време и не пишат отсъствия.  Twisted Evil
Много целувки на всички.
И докукане – пардон! – дописане.

Heart Eyes

# 664
Ку-кууууу...кО прайТЕ БРЯ?

Викам да вЪ нагледам.....

Аз сЪ прибрах и отивам да взема един душ(да си го нося с менИ).....малко да ми измие напрежението и се трупясвам...ей тъй.........

....Или еЙ тъй.....

# 665
  • Пловдив
ТЕДИ, зет ми беше в отпуск по празниците.Работи във Франция вече 6та година за това казвам че си отите Hug
МОНИ,ще ти кажа аз на тебе едно не писане Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
НИНЧЕ, КАКВО ГОТВИ ДНЕС МИЛА Hug
ФЕЙЧЕ ,почини си вече от навлеци мила  Hug Hug
МАСТЕРОНКИ, ЯКО СИ СЕ ТРУПЯСАЛА БРЕЕЕ ooooh!
Аз до сега гледах последните серии на Листопад и ревах като магарица  Cry Cry
Може да е турски но толкова дълбоко ми бръкна в душата  чеее Cry :cry:b]

# 666
  • Бургас
Ей, Зиче, какво готвене, женице. Тоя Листопад ме разби. Много тежък край, а как ме е яд на "Шефа", че баш накрая умря. Очаквах да се събере цялото семейство, барабар с новите внуци. Но уви. Трябвало тръпка да турят.
 Та за готвенето- луд умора няма, както казва една роднина за мен. Почвам една спаначена баница, да има да бъркам в торбичката на работа Simple Smile Обявиха ме за луда, че съм правела палачинки на децата в 22 ч, а друга вечер ме нападна една неканена гостенка, та спасих положението с баница. Та пак бях луда, хи-хи-хи. Взе да ми харесва и свикнах да готвя по късни доби.

# 667
  • Пловдив
НИНЧЕ,аз го знаех края на филма ама пак  ми беше гадно ,че не дочака сина си ...
тАКА МЕ ТРОГВАТ ТАКИВА СЪВСЕМ ЧОВЕШКИ НЕЩА ,ЧЕ ЩЕ ГО МИСЛЯ ЦЯЛА СЕДМИЦА ТОВА ПУУУУ БАБЕШКА МУ РАБОТА ooooh!
А ти се сопри малко с това готвене по нощите  Mr. Green
Хайде лика ви нощ ...с една снимка от моето село страхотнааа  Hug

# 668
Я и аз да се обадя,че кой знае пак кога.
Започнах училище днес.И времето пак взе да не ми достига.Ма взимам една лъжица от на Анкасчето лекарството и си свиркам  Whistling

Оправих къщата освен това, изпрах три перални и сега 4-та пускам да се пере нощес и даже си лакирах ноктите  Flutter Ама пералнята нещо започва да се прецаква  Thinking и ще видим къде ще му излезе края.Чакам сега хазяите да ни оправят закачалката и май ще ги посрещна с новина за развалена пералня  Embarassed

Юле ужас  ShockedТова е най-гадното.И аз съм го яла такъв, само дето сняг нямаше, ама и тока липсваше.И Анита беше бебе.И в 11 вечерта събрах багажа и тръгваме за Добрич.И като се качихме в колата-акумулатора заминал  ooooh! Та ей такъв ми е на мен късмета.Не знам дали помните ама ви разправях, че и тук си го докарахме.Седяхме два дни без ток и хвърлихме цял фризер храна(а нямахме пукнат лев тогава).Отплеснах се  Embarassed

На всички много целувкиииии и до скоро  Hug

# 669

Пък аз сомнамбулясах нещо...Явно от преумора.....И ся кО да праЯ...отивам малко да почета....То се видя,че няма да се спи тая нощ.....През деня как ще изкарам не знам.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 670
Добро утро момичета, хайде на кафенцетоооо  Simple Smile

и едно специално за Мастеркони, че тя май най-много ще има нужда днес от много кафе  Hug, абе Мастерче кво правиш ти бе що така сомномбулясваш  Laughing Айде пийни си конската доза кафенце и дано изкараш днес, ама довечера да не правиш така еййй  Naughty Heart Eyes Hug

Фейче, лека и спорна работа ти желая, ама ти си оправен човек, така че не се и съмнявам аз, че се се справиш  Peace А за тук хич и не се притеснявай, аз не вярвам да има човек в темичката ни на кого да не липсваш, но не вярвам и да има някой който пък да не те разбира, така че тия приказки за лисици и разни такива, остави ги  Heart Eyes Hug Hug Hug

Зиче, мен пък ме хвана яд на тоя Листопад, аааа, ми не съм съгласна пък  все такива лошотии да се струпват, тия сценаристи много гадни и направиха филма много натоварващ  Mr. Green Между другото прочетох книгата, която няма нищо общо с филма, с изключение на съвсем ню-ню - демек мъничко.

Ели, успеш в даскалото  Hug и по често си вземай от моя цяр, няма страшно да се направи натрупване  Laughing  Heart Eyes Hug

Аз обаче изчезвам, че ме налетяха задачките, ако мога пак ще намина днес  Peace
На всички ви желая хубави емоции през днешния ден   
bouquet Hug Hug

# 671

Добро утро мили дами.
Лек и усмихнат ден.

# 672
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН Hug Heart Eyes

Кафетата са сложени за сомнамбулясали като Мастерче Mr. Green Mr. GreenКо ти става на тебе бреее  ooooh! по моите стъпки ли искаш да вървиш? Sick  Гадно е недейй Naughty Mr. Green На твоята възраст работех гледах сама децата ,че дедко беше в чужбинско и спях по 2-3 часа на денонощие ...Тогава не ми пречеше но сега вече ми излиза през носа...та внимавай взимай мерки  Hug Hug Hug Hug
ЕЛИ, успешно даскалуване и само шестици да носиш в къщи Мартин да се гордее с тебе Wink Heart Eyes
АНКАСЧЕ, и мен ме ядоса филма но и в същото време като гледам какво уважение каква човечност и нсеотдайност между хората има ,чак ми стана тъжно.В днешно време толкова хората в БГ са озверяли ,че това неможе да се случи повече.Едно време имаше такива чуства но сега  на пръсти се броят .
МОНЧЕ, добро да е утрото и на теб Hug
Отивам да дерзая ,че пак куп работи съм си заложила в главата да се правят днес. ooooh! ooooh!

# 673
Добро утро милички
Тенкю за кафето,и аз пийвам вече самичка -изпратих децата да се учат
Мастерче,що така ,бе мило-дано днес изкараш,по-леко,щото няма да е леко без сън
Зиче,как така 2-3 часа сън бе,аз не мога на мен ми трябва много и то последните 1-2 години го забелязох-сигурно ми се изчерпаха силите
Аз изчистих рано-рано и сега сядам да шия гоблен,че малко ми остава да съм в къщи
Лек и спорен ден на всички

# 674
Мерси момичета за кафенцата и подкрепата.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Още съм добре....Не ме е треснала умората.....А моя доФтур ме иска строена в три редици тия дни пред кабинета му,че да ме видел.... Rolling Eyes
мИ шА Одя ...Няма мърдане,че и ПоловинЪт ме натиска да ида.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт