Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 31 540
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
laguna и аз съм така ... направо минавам покрай огледалото със затворени очи, защото се депресирам Sad В четвъртък съм на работа след повече от месец отсъствие и ще има да ме коментират Confused
ама как не ми се прияде нещо полезно и здравословно ... само тестени, сандвичи, спагети, макарони, пържени картофи Embarassed

Брук Дейвис, не се очудвам, че си очарована от Томова, аз ходих при нея и с първата бременност ... страхотен доктор, мисля да заведа Алина с мен на прегледа, досега не е идвала и искам точно при нея да дойде, ако изобщо и показвам бебето в корема, защото знам, че има подход. Браво и за хубавите новини  bouquet

# 286
Лагунаааааааа, и аз така направих с килограмите, в началото по малко, а накрая за една-две седмици - бум Simple Smile
вече съм плюс десет ! Сега съм 54 кг на височина 164 ... остават ми още 4 месеца .. какво ли чудо ще стана?!

# 287
Лагунаааааааа, и аз така направих с килограмите, в началото по малко, а накрая за една-две седмици - бум Simple Smile
вече съм плюс десет ! Сега съм 54 кг на височина 164 ... остават ми още 4 месеца .. какво ли чудо ще стана?!

хич не се притеснявай, ти си клечо Grinning
аз съм вече над тези кг с ръст 156  Animal Pig

# 288
s.kov , Къдричка  направо не мога да си го обесня - аз от 3 месеца съм си все в леглото, не е нещо по различно и хапването си е все същото...да кажеш че е защото бебето расте, расте расте колко да расте - колкото един банан е Laughing
 По същия начин си спомням как с миналата ми бременност в 8мия месец за 2 седмици качих 6кг, от +12 тогава скочих на +18 и ако не се беше родило бебето 3 седмици по-рано кой знае колко щях да стана. Ама хайде тогава ще си кажеш, че бебето става все по тежко, насъбира ти се вода, а сега newsm78  Спомням си на курса ни за бременни жената, която го водеше казваше че е качила само 8кг за 9те месеца и след раждането си е тръгнала само с 2кг повече. Как да не и завидиш?
Отплеснах се аз пак в приказки Blush

# 289
====казваше че е качила само 8кг за 9те месеца и след раждането си е тръгнала само с 2кг повече. Как да не и завидиш?
завиждам и още как .... аз като гледам ще си тръгна пак не с 2 повече, а с 20 ooooh!

# 290
Момичета, аз също качих 8 кила, ама това да ми е пролема... после ще ги свалиме Simple Smile То като лежиш по цял ден, моят спорт е да ходя до тоалетната Simple Smile Чувам за случаи с близки хора, които са качили по 40 кила и после и по-слаби са станали... не, че трябва да качваме 40 кила, но това са дребни неща. Бебовци и ние да сме живи и здрави Hug

# 291
gazolin така ме разсмя с твоето спортуване Laughing

# 292
  • Пловдив
Zraveite! Hug
Sajalyavam za latinicata. I za men e maka Blush
Брук Дейвис, radvam se, za hubavite novini. Bravo na bebka  Hug
iasdre, radvam se. 4e i s vas vs e nared  Hug
irene_kara, 4estito mom4e! Hug
Pak temata za kilogramite. s.kov, izglejdash strahotno, yavno predi si bila prekaleno slaba. Za tazi viso4ina mislya, 4e kg sa ti ok.
Tuk hranata e ujasna, nishto ne mi dopada. Sigurno shte ka4a dosta Sad Moje bi i za tova me nabolyava korema. Momi4eta da si priznaya iskam da si idvam. Shte broya dnite.
Do skoro  Heart Eyes Hug  bouquet

# 293
Здравейте и от мен!
Що за глупости си говорите! Радвайте се на стомахчетата, яжте каквото ви харесва (и да кажа че въобще не е вредно, а даже е добре бременните да хапват всякакви тестени издели).
Аз също 80% от бременноста си дотук прекарах на легло, но не само не качих, ами и смъкнах малко, заради гаденето/повръщането. И все пак очаквам на финала да съм с над 20кг наддала, но като знам предния път колко си се харесвах и с тези 20кг. По-гадното е като родите и като блеснат тия дупета, но сега не го мислете, ами си хапвайте и си гледайте, снимайте чудесните томбачета.  Hug

# 294
За килограмите-аз в началото качих много бързо и сега за три седмици нито едно килце,ох дано спра да качвам толкова скоростно като преди.

s.kov ти си си супер,кога друг път ще се видиш с някое килце,като си такава клечка Hug

*dreamer* и ние искаме да си идваш вече Hug

# 295
момичета вчера  бях на преглед и може да ми сложите розови гащи stork-girl

# 296
suzi_ku честито момиченце,ти си от тези мами,дето ще почувстваш радост и тревога и от син и от дъщеря.
Само пола ли видяхте или ФМ направихте?

# 297
Привет момичета,много хубави новини сте написали.ПОздрави за Jasdre,Брук Дейвис, и на всички минали в4ера прегледи с хубави резултати.Толкова хвалите доцент Томова,че и на мен ми се прииска да ида при нея на преглед.
Аз съм утре на ФМ,само се моля бебето да е ок,да се развива добре,а за пола-каквото сабя покаже,ще видим дали ще се потвърдят розовите бикини. Praynig Praynig Praynig
Хубав и слънчев ден на всички.

# 298
mirenamell, стискаме палци всичко да е наред и да е такова каквото си го поръчала Wink. Добро утро мамчета. Желая на всички много слънчево настроение и лек ден

# 299
Gazolin,s.kov,laguna,, чак се успокоих,като ви прочетох постовете за наддаването - мислих си,че само аз напълнявам. Качила съм 6 - 7кг от началото ,но доки е на мнение,че е нормално,пък и да не е, какво да се направи. Ям си съвсем нормално,както преди, но прочетох в една книга, че от 5-и месец тялото ни има физиологическа причина да се запасява за бебето, като натрупва тлъстинки  Laughing Така,че ще си ставам явно хипопотамче,но пък щастливо!
Желая ви слънце в душите и усмивки в очите! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт