БУРГАС .... ех, Бургааас

• 29 708
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
anik79 , звънни на Питагор 056 / 82-03-13  за цените , но освен там може да провериш в ОДК, където също има такава школа / http://www.odk-burgas.com/index.php /... може да питаш и в Частната прогимназия, но мисля че там са от 3ти клас
На теб за какво ти е школата, в смисъл с каква цел? В училището ви няма ли?

п.с. май обърках темата, в която трябваше да отговоря, ама ми се рестартира компа докато пишех и ...

# 91
  • Burgas
Благодаря Ками,сега ще разгледам.
Ми чудя се дали да запиша Моника,обича да решава задачи,иска да ходи по състезания,но малко й куца логиката,то и на тая възраст каква логика,за сега само разглеждам ще видим.

# 92
Ааа щом детето го влече и иска допълнително да се занимава съм твърдо за  Peace но на този етап можеш и без школа - стига да ти се занимава де . Има много хубави сборници за тази възраст с нестандартни задачи, т.е. такива дето са извън уч.материал. Може да купиш тях и да се занимавате през уикенда заедно  Peace
От състезания не я лишавай - пращай я на всичко що се организира сега, а после с времето ще отсявате  Wink
В кое у-ще учи Моника? няма ли там школа или нещо СИП, ЗИП, засилено нещо ...

# 93
  • Burgas
Сборник купихме на Неда Петрова,решаваме.Учи в Славейков в базовото М.Лъкатни,тя в паралелка с ЗИП Математика,тази година уж щяха да имат и СИП математика,но нещо не се получи.
Ако намеря школа която и през лятото ги занимават ще е нй-добре.

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 17:11 от anik79

# 94
  • Бургас
Здравейте има ли някой наблюдения от басейна в хотел Аква, по точно искам да събера мнения за тренировките по плуване. Разбрах че такива се провеждат и искам да запиша 7год. ми син.

# 95
Ани то ако може през  февруари да тръгнете на ясла добре,дано да сте здрави,ами при нас най -рано юни (по вероятно септември) ще тръгне ако го вземат,та освен платена,ами и неплатена ще трябва да взимам,а днес една от счетоводството на фирмата ми заяви че нямала сметка от такива като мен( ходих да си взема бележка за детски) направо ме подлуди.

# 96
  • Burgas
Ми директорката ми обеща,че уж от февруари ще я вземе,че да видим.

# 97
  • Бургас
Ани то ако може през  февруари да тръгнете на ясла добре,дано да сте здрави,ами при нас най -рано юни (по вероятно септември) ще тръгне ако го вземат,та освен платена,ами и неплатена ще трябва да взимам,а днес една от счетоводството на фирмата ми заяви че нямала сметка от такива като мен( ходих да си взема бележка за детски) направо ме подлуди.

Да беше й казала, че и ти нямаш сметка от такива като нея, ама пусто като трябва да се работи, как само се възползват!

# 98
Аз така или иначе ще се разделям с тях след като ми тръгне детето на ясла  и ще търся друга работа и тя е наясно с това даже имаше и изречение ами то в Бургас да не мислиш че ще се намериш работа  newsm78 как реши не знам,само дано не се окаже права.

# 99
Момичета, позволявам си тук да цитирам една информация. Извинявам се предварително, на онези на които ще досадя и ако не е съвсем мястото тук. Някои от вас може вече да са прочели това някъде, но реших и тук да споделя.
Искам да ви информирам, че за пореден път предстои да организираме традиционния Коледен Базар в Бургас. В тази връзка, всеки които иска да ни подкрепи, може да го направи по един или друг начин. Можете да се включите в процеса на самата организация и популяризиране на Базара, като продавач, като творец и предоставите нещата си за благотворителна продажба, и не на последно място ще имаме нужда и от купувачи  Peace

Скъпи приятели На 17 и 18 декември 2011г. в Бургас ще се проведе за пореден път Коледен Благотворителен Базар организиран от Фондация ”Движение на българските майки”. Очакваме МОЛ ПЛАЗА БУРГАС да ни предоставят отново място за базара. На базара ще бъдат представени коледни сувенири и украса, изработени от деца от домовете за деца лишени от родителски грижи, от доброволки от фондацията и от приятели, съпричастни с благотворителната кауза. Средствата от базара ще бъдат използвани за осигуряване на предмети, пособия от първа необходимост за децата от Дом за медико-социални грижи за деца ”Дом майка и дете” – гр. Бургас, Помощно Училище ”Отец Паисий”- гр.Бургас и СУПЗ- с.Бата. И в този ред на мисли се обръщам с молба към всички Вас. Ако имате време и желание, и искате да сте съпричастни на каузата да дадете едно рамо с някое от прекрасните си творения или с посещение на Коледния базар . Уверявам ви че жеста няма да бъде напразен и ще помогнете да се събере по-голяма сума за дечицата. Ще се радвам на Вашето съдействие и подкрепа! Децата разчитат на нас! Благодаря Ви предварително. Мили приятели, искам да се извиня предварително и на тези от вас, които по някакъв начин съм притеснила с това което написах . И още малко информация за фондацията Фондация ”Движение на българските майки” е официално регистрирана организация с нестопанска цел с обществено полезна дейност. Една от основните цели на Фондацията е организиране и провеждане на дарителски акции за финансиране на дейности за закрила на деца в риск и за полагане на специални грижи за деца с физически и умствени увреждания. За сравнително младата си възраст, от основаването си до сега, Движението е организирало много акции /Мартенски, Великденски и Коледни базари, Пролетни благотворителни балове и карнавали/ в градовете София, Пловдив, Пазарджик, Видин, Велико Търново, Русе, Бургас и др. Знаем, че в цяла България има деца, които се нуждаят от подкрепа и имаме желанието и мотивацията да им помогнем, чрез дейността на организацията.

п.с.1. Ето и темата:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=622344.0
Заповядайте

п.с.2. http://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1% … 1%81/170878129721

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 17:10 от Ками*

# 100
Не знам дали е по темата, но в Хеликон видях невероятно красива картина, която е правена /не е рисуване, а друга техника/ от дете с увреждане. Невероятно красива, но е откупена вече. На стълбите между 1 и 2 етаж. Заслужава си да се види.

# 101
Не знам дали е по темата, но в Хеликон видях невероятно красива картина, която е правена /не е рисуване, а друга техника/ от дете с увреждане. Невероятно красива, но е откупена вече. На стълбите между 1 и 2 етаж. Заслужава си да се види.

Да не е на Кристина Дуки?

# 102
А някаква представа да имате кога ще украсяват Бургас?

# 103
  • Burgas
А някаква представа да имате кога ще украсяват Бургас?
Не започват ли с украсите на 1.12?

# 104
Украсата не знам кога ще я започват, но до 6-ти трябва да е готова ...

Я да ви питам за Нова Година чули ли сте за куверти в Бургас? Цени?
Аз съм разбрала само за х-л България, Аква и Океана

Общи условия

Активация на акаунт