БУРГАС .... ех, Бургааас

• 29 845
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
 2-ри нали в четвъртък се пада? Там съм, Инканто е 6  Peace

# 676
  • Бургас
Момичета,относно срещата ще следя датата и мястото и ако мога ще дойда  Peace
И не,че е от кой знае от какво значение,но някой може ли да ми каже защо броя на публикациите ми стои винаги на 0  newsm78

# 677
. защо броя на публикациите ми стои винаги на 0  newsm78

Защото не казваш нищо съществено.  Mr. Green

Шегувам се... Wink
Виж тук за  БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!

# 678
Късно се, информирах вече.

# 679
  • Бургас
Мерси за линка.
А за написаното по-горе е вярно,но почти(да не кажа изобщо) не ви познавам и засега нямаме общи теми.Където съм имала мнение по въпроса съм писала.Да се надяваме,че ще успея да дойда на срещата,че да се опознаем.Пък и гледам да не пиша много,че въртя,суча се до теми свързани с детето опирам  Laughing

# 680
...................
Добре, Инканто -1,2,3,4 ?
Чакам ,Аля, шушона, Ивето, Камито  Rolling Eyes ако пропускам някого, извинете, погледнете ми лентичката.

Аз, Аля и сигурно ти сме гласували обаче само ???? другите се колебаят нещо още ... има опция да си редактирате гласовете, ей  Naughty

вчера пак ни разбиха вратата и ми обраха мазата, колелета, гуми туй онуй ...нямам сили вече да се ядосвам, дори ... да ходя ли в полицията се чудя

В късния следобед, ще метна едно питие да почерпя  Mr. Green само изчакайте напъните и да родя  Mr. Green

# 681
  • Бургас
Ооооо Ками, честит рожден ден на порастналия младеж. Да расте още, да е здрав и да стане знатен левент.  Hug  bouquet

# 682
  • Бургас
В късния следобед, ще метна едно питие да почерпя  Mr. Green само изчакайте напъните и да родя  Mr. Green

Ками,да ти е жив и здрав рожденника!
П.С.А да попитам,че ми е любопитно.На благотворителния пазар за Коледа си купих една камбанка за елха(скромно,но от сърце) от една червенокоса,къдрава дама-Ками,това ти ли си или ...?

# 683
...

Аз, Аля и сигурно ти сме гласували обаче само ???? ...

Аз като гласувах беше единствен гласът ми  bowuu

Жив и здрав да е рожденика ти, Ками! Успех и щастие му желая  Grinning

# 684
  • Бургас
... от една червенокоса,къдрава дама-Ками,това ти ли си или ...?
Не съм Ками, ама тя сега изживява напъните, обаче не, не е тя.  Mr. Green Ками е безсрамно слаба  Joy

Ками, ти след изпита ли отиде да родиш?  Thinking

# 685
  • Бургас
И аз не съм била. Crossing Arms
Честит рожденик на Ками! Да й носи само радост и майчина гордост!

# 686
Честит рожденик и от мен, Ками. Да ти е много щастлив и здрав.
Персонално на теб пожелавам по-малко кражби Simple Smile И ако е толкова интересна мазата ти, 'що не ми дадеш на мен да вляза (легално) да си набера от нея каквото ми хареса? Това ще си е вид благотворителност и няма да е в графа "кражба". (Обръщам го на майтап, но мога да си представя колко е неприятно).
Момичета, има всичко на всичко 3 положителни гласа и единият е мой. Много станаха кандидатите за другите два. Хм.  Crossing Arms

# 687
  • Бургас
Аз съм отбелязала "все още не знам",като засега съм с намерения да дойда,но с тази епидемия знам ли до 2-ри какво ще ни завари?

# 688

Хайде, може по един бейлис вече, става и за бременни  Wink
Мерси много за пожеланията!

шушоната , той изпита по Информатика до обяд се проточи. Добре, че бях много гладна и си тръгнах веднага, че ако бях слязла в кафето на разбор - там щях да родя  Wink както нямах никакви признаци и не бях никак подготвена, че имаше много време до март... изведнъж се обади и за 20мин всичко приключи ... и тъй минаха 3 петилетки ... лелееее колко съм порастнала  Mr. Green

mis_val, гледай по-оптимистично - ще те подмине таз година  Peace
пък на базара, не съм била аз. Но ако кажеш в кой ден и приблизителен час, мога да се опитам да отгатна коя е била дамата ... не че всички ги познавам, ама 90% и по метода на изключването ще я разберем

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 15:17 от Ками*

# 689
Ками* , честит рожденник  ! Да бъде много здрав ! И по-малко неприятни изненади да ти поднася  Wink
/сещам се колко часа стояхте навън,а той заспал с музиката/

Аз сега ще се обадя в ОББ София да се оплача и да питам къде да подам жалба. Днес гледам един курс в сайта им, друг в банката на касата, като видяха разликата - не можели да актуализират. Ааама ха !  Crossing Arms Да не съм отишла да купувам валута от някой крайпътно бюро.

Общи условия

Активация на акаунт