Новите ни козметични похождения 20

• 54 499
  • 724
  •   2
Отговори
# 45
  • София
А от какъв магазин купувате кремът Yoghurt of Bulgaria? (Aз съм от Варна)  bouquet

От магазин на фирмата Biofresh,във Варна съм виждала такъв на тази улицата, която започва от хотел Черно море и Макдоналдс (ако  не се лъжа Княз Борис се казваше),а магазина се пада от ляво,след като си подминал църквата св.Николай,малко след нея вляво.Дано обясних разбираемо  Embarassed

# 46
# 47
Благодаря , Ви Сладурани!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 48

Какво е това, дай малко инфо   bouquet

# 49
  • София
*Л-и-я* не е лошо, като за всеки ден и когато нямаш много време. Добре се разнася, има хубав аромат, попива бързо. Цвета е Медиум и се слива с кожата ми. Купих го въпреки, че съм малко скепничка към прекалено рекламираните продукти  Peace

# 50
Aз днес пробвах тестер от крема на Гарние, много приятен ми се стори, придава съвсем лек свеж цвят на кожата, а попива като крем...Предполагам на същия принцип е и онова 2 в 1 на Максфактор.

Благодаря за отзивите за Йогурта, аз съм с мазна кожа в Т-зоната, тъй че едва ли ще се чувствам добре от него. До сега ползвах такъв :
Ползвам го от около половин година, но свършва и сега се чудя какво да си взема. Нещо в среден ценови клас, за смесена кожа на 24години Wink Някакви предложения?   newsm78

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 09:51 от Анонимен

# 51
# 52
Момичета, извинявам се за спама, но тази тема ми се стори най- подходяща да попитам  Peace Искам да си закупя новите сенки на Шанел, които са в бурканче, цвета, който търся е 83, но обиколих цяла Варна и навсякъде са се свършили. Ако ви попадне този цвят, моля ви пишете  Peace

# 53
Те и в София вече свършиха, а са лимитки и повече няма да се предлагат. Купувай друг цвят, ако не намериш желания Chanel Illusoire докато не са свършили всичките.

# 54
# 55
Прясна поръчка, само да дочакам продуктите:   Crazy

- голяма опаковка на половин цена.   Crazy
  -  Essie - Case Study

# 56
Те и в София вече свършиха, а са лимитки и повече няма да се предлагат. Купувай друг цвят, ако не намериш желания Chanel Illusoire докато не са свършили всичките.
Има ли някой от Търново или Плевен, зная, че в Моловете предлагат Шанел, този 83 номер направо ме плени. Тук намерих Epatant и телесния нюанс, също и червеникавия, но като цяло се бях насочила за 83- лилавеещият  Cry Момичето в Прити шопа ми записа телефонния номер и каза, че би трябвало да ги получат, но дали и кога не знае...

# 57
# 58
  • Бургас

каял от Орифлейм Simple SmileМного готин цвят.

# 59
Последната ми придобивка е това

Общи условия

Активация на акаунт