Новите ни козметични похождения 20

• 54 653
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
За мен съботата се оказа денят на Guerlain Blush

Това червило е истинско бижу!   Heart Eyes

Може ли номера?   (и цената)

# 241
Тази зима мисля да ползвам ето това.. Съвсем случайно ми попадна, преди месец и мисля да се заредя с него за зимния сезон..

Някой друг ден ще показвам козметичните си похождения, че не съм се разписвала от доста време и май ще ми е необходима цяла тема само за мен  Joy

# 242
  • Somewhere far away
Това балсам за устни ли е ?

# 243
Да, Ейвън го пуснаха преди 2-3 кампании.

# 244
  • София
Аз рядко се разписвам тук, обикновенно когато се  Animal Pig -ня.

И така за по малко от 24 часа се запасих със следните продукти:

354 d.s. 487 pearl 439 d.s.495 pearl 421

# 245
  • София/Бургас

На каква цена е какво е мнението ти за него ?

# 246
  • Canada
За мен съботата се оказа денят на Guerlain Blush

Това червило е истинско бижу!   Heart Eyes

Може ли номера?   (и цената)

Разбира се Hug, номерът е 661 Natural Shine. На устните не е толкова тъмно, има хубав, не натрапчив цвят и блясък. Цената не мисля, че е реалната, защото пазарувах от разпродажба на марката и там струваше 10$ Crazy

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 23:38 от Foncé

# 247
Разбира се Hug, номерът е 661 Natural Shine. На устните не е толкова тъмно, има хубав, ненатрапчив цвят и блясък. Цената не мисля, че е реалната, защото пазарувах от разпродажба на марката и там струваше 10$ Crazy

Ееее, не! Не мога да повярвам! Какви са тези подаръци за "бедните" канадци!?!  Crazy

# 248
  • Canada
Разбира се Hug, номерът е 661 Natural Shine. На устните не е толкова тъмно, има хубав, ненатрапчив цвят и блясък. Цената не мисля, че е реалната, защото пазарувах от разпродажба на марката и там струваше 10$ Crazy

Ееее, не! Не мога да повярвам! Какви са тези подаръци за "бедните" канадци!?!  Crazy

4 бяха 30$ Mr. Green Но аз понеже от години ползвам само глосове реших, че ще са ми прекалено много. Това е политика на големите брандове тук... от месец тече голяма разпродажба на Лореал. За съжаление разпродажбата на Guerlain беше един, единствен ден и по правило се чака адски много докато влезеш. Но цените определено си струват #Crazy
И за да не е спам: O.P.I.

# 249
Foncй, би ли ме подсетила кой беше коректорът за очи, който си беше купила и беше останала доволна? 

# 250
  • Canada
Foncй, би ли ме подсетила кой беше коректорът за очи, който си беше купила и беше останала доволна? 

B & C, заповядай: http://www.lookfantastic.com/elizabeth-arden-ceramide-skin-smoot … e-1/10547902.html. Ако имаш възможност - първо го тествай. На мен определено ми харесва повече от МАК, върху база и нанесен с потупване се държи добре. След известно време време фините линии се очертават, но поне не са грозно подчертани Peace

# 251
# 252
Здравейте момичета, незнам дали въпросът ми е за тук, но просто не можах да намеря по подходящо място където да попитам ..., ако има по подходящо място моля да ме насочите..
Та бременна съм в 8-ми месец с близнаци, от вчера ми се са образували стрии по коремчето, много се разстроих и тръгнах да търся вариант за мазане, като през цялата бременност съм измазала препарат,който едва намирам и никак не е евтин, но явно при мен не действа особено, аз ползвам Simulcium на Dermagor. Вчера поразпитах тук там порових се и разбрах ,че най-добрият вариант е този крем StriVectin - HC на Кlein Becker....Някой ползвал ли го е от вас, доволни ли сте? Намерих от къде да го поръчам, но има няколко варианта за стрии та се чудех и кой от тях ще бъде най-удачният за мен..? Благодаря ви предварително за отговорите, аз ще продължавам да се ровя и депресирам  Embarassed, приемам и всякакви съвети отностно оттървията от тази напаст...
Лек ден ви желая!   bouquet

# 253
От стриите почти няма отърване  Rolling Eyes И всичко си е до кожа. Независимо с какво се мажеш и колко струва то, ако кожата ти не е еластична, нищо няма да помогне срещу стриите. За току-що образувани стрии съм чела, че помага Контратубекс - крем за белези. Но аз лично не съм го ползвала. И аз се нацепих в долната част на корема две седмици преди да родя и умрях от яд  Tired Но това е положението.

# 254
Моята кожа е еластична принципно, но коремът ми е огромен просто едва се движа, все пак нося две деца, като се замисля ,каква фантазьорка съм била ,че може да се размина със стриите... Confused

Общи условия

Активация на акаунт