АПРИЛчета засмени хапват всякакви пюрета и плющят ушета! - Тема 4

• 32 569
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ти Ваня и аз го видях това, ама не намерих в продуктите буканчетата и затова не съм звъняла там. Намерих чисто нови с капачки по 45 ст./бр. Магазина е някъде в Красна поляна, но ми казаха ,че могат да ми ги докарат и в къщи.

# 61
  • sofia
ама не намерих в продуктите буканчетата и затова не съм звъняла там.

Има в продуктите и бурканчета за детски храни - 190 гр. Друг е въпроса дали продават на дребно, не ми се вярва Thinking

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 20:21 от мирта

# 62
  • España (Плевен)
Момичета следобед ходих да взема едно чисто месно пюре, за да направя за малката утре. Тъй като от вас научих, че има такъв вид пюре и реших и аз да опитам. Взех на Плазмон пилешко месце. Женицата от магазина ми показа, че има доста видове месо, но най ми направи впечатление конското. Тя каза, че доста се купувало, било полезно и вкусно.    Peace

# 63
Месото на Плазмон има сол. Днес върнах 2 бурканчета, защото не бях видяла. Взех на Сънвал.

# 64
Здравейте мамчета!
Тази вечер си поиграх с колажи за да ви покажа малко снимки.
Ето  три порастнали априлчета от последната ни мини среща.Имахме една мома за цвете.А тук са двама юнака.

Вече е твърде късно за да чете някой този пост,затова ви пожелавам хубав ден!  bouquet

P.S.В нашата кухня искат 30 бурканчета и 60 капачки.Защото бурканчета се чупят а капачките раждясват.Има магазин на Вардар,много близо до нас,мисля,че за него казвате на Красна поляна,за капачки съм сигурна че има,за бурканчета трябва да питам,почнах да купувам буркани на Малечко и ще съберем дотогава 30.

# 65
Вани, Ани, благодаря за включването. Знам, че тук при нас не могат да правят "шменти капели", защото всеки носи отговорност за нещо, но ви попитах, защото не бях попадала на пюрета с подобни съставки. Ето го и следващият ми проблем. Не попадам на пюрета, или поне не на еднокомпонентни ooooh!
Но това е защото тук има 4-ри вида захранващи пюрета : морков, сладък картоф, грах, тиква. Следващите зеленчуци, които даже не мога да ви ги изброя са смесени с месо, или с паста, или със супа или с някаква друга странна добавка.
Кажете ми моля, в БГ какви еднокомпонентни пюрета има, защото на мен май ще ми се наложи да си правя пюретата сама  #Crazy newsm78
На този етап съм захранила (силно казано захранила, защото пробва няколко лъжички в 2 дни и после му смених със следващият зеленчук) бейби Киън със сладък картоф, тиква, грах и тиква (на нито едно не е фен). И трябва да вкарам и други зеленчуци, преди да мога да дам от тези смесените.
Направо ми събрах аочите канадците.
Само 4-ри органични пюрета на Хайнц. *аси #Cussing out
Майка ми е в Б-я в момента, че трябва да ходи по доктори, а тук няма здравна застраховка и леченията са в хиляди долари #2gunfire . Та ще е странно да я накарам да ми носи пюрета от Б-я.

# 66
Тути Фрути в БГ има еднокомпоненти,но аз много трудно ги намирам,да не кажа никак.Намерих единственно сладка царевица,картоф на Хипп,който е гаден и не взимам от него и морков.Намерих и телешко месо.В магазините около нас зареждат смесени и местни повече.Отскоро сама си правя пюрета.И ние сми с 4 зеленчука въведени и не се притеснявам.Знам,че има ограничение за килограмите,колко ще взема мама?И пак ще свършат.

# 67
Биги, разбрах те! Благодаря ти. Гледам рецепти и ще почвам да си правя и аз сама. Но ето че сега се чудя кои да са следващите зеленчуци, които са подходящи за начинаещо захранване?
Имаш ли предложения?
А за багажа...ами оказа се, че вече и до Европа се лети само с един куфЕр от 23 кг, така че е безобразно малко и няма да я занимавам с пюрета, но каша от гречка ми е обещала Joy

# 68
Еднокомпонентните поне на хип са: картоф, ранни моркови, тиква (био и не), пащърнак.
Зеленчуци, които са подходящи за начало знам, че са: картоф, морков, тиква, тиквичка, зелена чушка, пащърнак, зелен фасул.

Nescafe, Erria дайте име за ФБ и ще ви добавим.

# 69
Биги, разбрах те! Благодаря ти. Гледам рецепти и ще почвам да си правя и аз сама. Но ето че сега се чудя кои да са следващите зеленчуци, които са подходящи за начинаещо захранване?
Имаш ли предложения?
А за багажа...ами оказа се, че вече и до Европа се лети само с един куфЕр от 23 кг, така че е безобразно малко и няма да я занимавам с пюрета, но каша от гречка ми е обещала Joy
Нека ти донесе и каша глутенова еднокомпонентна,че и с това видях зор да намеря,незнам как е при вас.
А за зеленчуците подходящи още зелена чушка,но няма такива пюрета а чушки от магазина не искам да взимам,значи ще караме за сега без.Броколи,можеш да включиш,сладка царевица,сладък картоф,спанак.Това е за което се сещам в момента.

# 70
  • София
Привет, този магазин на Вардар от коя страна е? В посока към вагон-ресторанта ли или от страната на Св.Троица? Как да го позная? Благодаря ви, при нас записват на 10 м. чак, но те ей сега ще минат още три...

Днес нашият младеж се изправи сам в леглото, ние свалихме нивата и на кошарата за игра и на другото легло, защото за няколко дни започна да се хваща сам горе с две ръце, да се изправя на колене и днес вече окончателно. Много се вълнувахме и двамата с баща му, стояхме и го гледахме от 1/2 метър.
Освен това днес му купихме от Джъмбо украса и налепихме леглото и стената му, май ние повече й се радвахме отколкото той самия, но нищо... Утре сме на РД в детски клуб, за пръв път ще ни е и дано му хареса.
Иначе с яденето сме все така, три-четири лъжички пюре или каша и си иска кърма за дохранване. Съчетано с понижен интерес към храненето като цяло, едва ли ще качим много килограми този месец...  Hug Hug Hug на всички мами и бебчета!!!

# 71
Иначе с яденето сме все така, три-четири лъжички пюре или каша и си иска кърма за дохранване. Съчетано с понижен интерес към храненето като цяло, едва ли ще качим много килограми този месец... 
Ох, и ние сме така...побърквам се. Нищо не харесва и като види лъжицата се разплаква...С баткото въобще нямах проблем с храненето...

Педи обяви една микро-пъпчица за белег... няма да се прави Манту!

# 72
  • София
Биги, Но ето че сега се чудя кои да са следващите зеленчуци, които са подходящи за начинаещо захранване?
Имаш ли предложения?
Joy

tutti frutti  , освен зеленчуците които са ти изброили момичетата ,аз захраних малката и с авокадо и алабаш. Но авокадото и пащърнака са й любими. Слагам по една лъжичка авокадо към почти всички пюрета , много е полезно.

# 73
  • София
Иначе с яденето сме все така, три-четири лъжички пюре или каша и си иска кърма за дохранване. Съчетано с понижен интерес към храненето като цяло, едва ли ще качим много килограми този месец... 
Ох, и ние сме така...побърквам се. Нищо не харесва и като види лъжицата се разплаква...С баткото въобще нямах проблем с храненето...

Педи обяви една микро-пъпчица за белег... няма да се прави Манту!

Аз захраних малко преди да навърши пет месеца и в началото докато давах еднокомпонентни пюрета и моята  сладурка не искаше да яде повече от няколко лъжички. Но сега й давам микс от няколко зеленчука и месо, а също подправям с копър и магданоз , а от 3 дни добавям към зеленчуковото пюре и масло и сирене. Става много вкусно и се утрепва да яде.

# 74
  • София
Момичета следобед ходих да взема едно чисто месно пюре, за да направя за малката утре. Тъй като от вас научих, че има такъв вид пюре и реших и аз да опитам. Взех на Плазмон пилешко месце. Женицата от магазина ми показа, че има доста видове месо, но най ми направи впечатление конското. Тя каза, че доста се купувало, било полезно и вкусно.    Peace

КАТИ и аз тази седмица взех пилешко месо на Плазмон и ми се видя много солено. Но използвах само една лъжица и като добавих и зеленчуците стана много хубаво. На бейбилов има Био телешко без сол и на Сънвал Биопуешко без сол. На ХИП месните също са със сол, но от тях не съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт