.
. Преди пък за Киндъла от тебе чух, за играчките също ми харесаха идеите ти.
. Но само веднъж каза нещо, което беше в тази връзка, нещо като "аз като бях голяма, живеех в този град и си имах кон", нещо такова, не помня и аз точно. Обаче пък от друга страна, тя има страшна фантазия и после като опитвах да изкопча за "когато е била голяма", всеки път си измисляше нова история и то си я измисляше, защото виждах откъде взима идеята, примерно от някое филмче. Така че не разбрах тогава измисли ли си го това, спомни ли си го, но не можах да я накарам да разкаже повече. А че има фантазия, има. Днес обясняваше на дядо си, че паметта е като бели кърпички - записваш нещо нa тях и после ги слагаш в чекмеджето. После като искаш да си спомниш, ровиш в чекмеджето и я намираш. А понякога търсиш една кърпичка, а намираш друга
.
. Накрая не можах да се запозная с последното бебе, да си признае кой дойде последен
.
.
.
. Когато дойдох никак не ми беше леко, първата година голяма носталгия ме тресеше, липсваха ми много неща, приятели, роднини, да чувам българска реч около мен и все такива хубави работи....Иначе,доволна съм от живота тук, плюсовете са много и нещо много важно за мен, да се чувстваш спокоен и сигурен в държавата в която живееш, определено искам Самуел да расте тук. В България всяко лято се прибираме, май само това дето мина пропуснахме, майка ми и сестра ми живеят тук, но на 1000 км, от нашия град. Определено те ми липсват, че не са близко до мен, каква ирония само, живеем в Испания, а не сме заедно
. За последно да кажа, че сменя държавата начина ми на живот, да науча нов език наистина беше голямо предизвикателство за мен. Научих, много уроци през това време, разбрах някой истини с две думи израснах и намерих себе си. Научих наистина какво е да работиш, да цениш труда на другите. Запознах се с хора от най различни държави от Африка, Азия и Латинска Америка, което много, много ме обогати като човек. И най- важния урок че никога не е късно, да започнеш нещо ново каквото и да било, без да те спира възрастта, тук наистина разбрах, как възрастните се чувстват вечно млади и се впускат в най различни приключения, примери около мен много
, вярвам, че няма нищо случайно....Последното което, четох беше „Децата на новото хилядолетие” На Ян ван Хелсинг. Иначе в по голямата част от книгите пише все същото, че „новите” деца, индигови
За паметта от предишни животи и аз така съм
Не съм скорпион,везна съм,но тези теми много ме вълнуват.Сега от литература за бебета и други грижи нямам време,а много ми липсват книгите.Ако ти успееш да си откраднеш малко време цък и цък Аз ги изчетох с интерес.
Това име въобще не беше в списъка,мъжът ми го избра минути преди Ивана да се роди.Той не присъства на случката с детето,а и аз въобще не му казах.
Страхотно го възпроизвежда , а е само на 3 годинки на записа. 
Много пъти сме си мислили дали не е по-добре да живеем някъде навън, но аз съм много привързана към дома си и към родителите си и за мен би било голям стрес да си сменя адресната регистрация. Но знае ли човек?

Мноооого е добра

Все си мисля - ти досега с този огромен житейски опит, каква ли ще си след 10 години

Все си мисля - ти досега с този огромен житейски опит, каква ли ще си след 10 години 
Хич не ми е смешно даже,искам да не бях живяла на такива обороти,всичко да опитам с 5 години преди необходимото,защото живота почва да се изчерпва и...