Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 61

• 46 557
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро Hug
Много се радвам да ви чета Peace

Човешко е да се греши, божествено е да се прощава!

Не помня кой гост при Опра беше казал, че да простиш, означава не да забравиш какво са ти сторили или да оневиниш виновните, а да приемеш за себе си факта, че миналото не е можело да бъде различно.

Затова, Кампанулка, няма защо да се срамуваме, че се надяваме на любовта между Керим и Фатмагюл да се осъществи. Точно обратното! Нима тя не заслужава да бъде щастлива? В това е и смисъла - въпреки злото, въпреки вредата, да намериш сили да продължиш напред и да се бориш за живота, който заслужаваш, защото не жертвата трябва да се чувства виновна.
Лесно е да се каже, ужасно трудно, почти невъзможно да се изпълни, но точно затова развитието във Фатмагюл толкова ни вълнува и ни просълзява всички. След като съпреживявахме с нея всяка болка, всяко предателство и ние като Керим не можехме да си представим как ще успее да се върне към нормален живот това момиче, как ще обикне отново... И точно тази невероятна любов ни кара да плачем, да тръпнем, да не спим от вълнение и най-вероятно дава надежда на много наранени хора, че живот има и след това, че не бива да се предават, че няма нищо невъзможно!

kurkuma, много ми хареса постта ти  bouquet

Хубав ден на всички

# 616
Добро утро,момичета!Пожелавам ви ведро настроение въпреки студеното време!

Хайде на всички по едно кафе Hug А и един бюрек от кухнята на Фатма Laughing

# 617
# 618
ох беееее, бюрек, както казват комшиите  Hug

# 619
добро утро и от мен с нещо здравословно за свеж ден

# 620
  • Пловдив
Добро утро и от мен  HugМомичета,страхотни постове и инфо давате ,чак ми е неудобно  Embarassed Тази сутрин попаднах на нещо,не знам доколко е важно,ама все пак и аз да дам някакъв принос към темата  Blush

HERKES FATMAGÜL’ÜN YANINDA
HERKES FATMAGÜL’ÜN YANINDA

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’nin yarın akşam yayınlanacak bölümünde, farklı bir konsept izleyeceğiz. Basın ve televizyon dünyasının ünlüleri, tecavüz davasında Fatmagül’ün yanında saf tutacak

* Yeni bölümde, televizyon dünyasından Fatmagül’e büyük destek geliyor. Dizide, Fatmagül’ün tecavüz davası basına yansıyor.
* Mehmet Ali Birand, ana haber bülteninde davayı ve ona verilen desteği işliyor.
* Okan Bayülgen, Gülben Ergen, Saba Tümer, Petek Dinçöz ve Cüneyt Özdemir de, kendi programlarında Fatmagül’ü konu ediyor.
* Dizide ünlüler sırayla ekrana gelerek, kısa sürelerle    yer alacak.
* Tecavüz davasının  çekimlerinde de, çeşitli kadın örgütlerinin  temsilcileri bizzat rol almıştı.
SERCAN KISMET/ÖZEL HABER

# 621
zlatinag, това е много важно съобщение   bouquet

вече медиите застават зад тях и тук се опасявам, че ще има автореклама на предавания и водещи на канал Д, но все пак ... както всички знаем, когато един процес стане обществен и хората, заемат твърда позиция, развръзката е ясна.

---------------
иска ми се да вярвам, че покрай авторекламата, ще се случат много добри неща. Да се променят обществени нагласи!
Явно за този проблем в Турция не се говори, жената си е виновна, като се е изложила на опасност, просто трябва да си седи в къщи... друга култура и разбирания.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 09:27 от Daliabg

# 622
От посочените личности от сложеното в поста на zlatinag на мен ми е известен този:

Mehmet Ali Birand

Той е продуцент на новините на Kanal D и най-известния водещ на централните им новини.

# 623
  • Пловдив
Този момент ще е много интересен. Как Ердоан ще бъде хванат, ще бъде ли хванат.....

# 624
  • Пловдив
Двамата един до друг. Керим дали ще е на подсъдимото място? Или така ще свърши серията?

# 625
  • Пловдив
И тук се надяваме, нещата да се понаместят....

‎51 .bölüm de güzel şeyler olacak diyor Mechul...Artık iki sevgili onlar Fatmagül&kerim artık eleleler ,elele..Mechul der ki çakma Mechullere bakmayın siz ,ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI'NIN yazdığına bakın, çünkü Mechul ancak buraya tüyo gönderir.(Mechul ün de çakması çıktı haberiniz olsun)..Soie Simple Smile..Kesin tüyolardır bunlar..51.bölümden

Гугъл казва, че в 51 серия, ще вървят ръка за ръка - боже, развълнувах се. Разбира се, непотвърдено още. Campanula, скъпа, преведи го, когато можеш.

# 626
  • Пловдив

neredesin - къде сте, момичета?

# 627
На мен много ми хареса тази:

# 628

Добър ден на всички момичета - едно цветно сърце с много любов за вас !
много ми харесаха последните разсъждения, които сте споделили - най- вече на kurkuma подкрепям твоите виждания, че всеки има право на надежда, на обич, на щастие. Ще добавя още и това - много ме радва факта, че двамата са заедно на терапия.

# 629
  • Пловдив
Колко е висок.

А тук все едно я пази - като орел зад нея.

Общи условия

Активация на акаунт