Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 61

• 46 532
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

А тук все едно я пази - като орел зад нея.

Бодигард,като бати Бойко е Wink  Joy

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 15:37 от zlatinag

# 631
Привет и от мен Hug

Heart Eyes

# 632
  • Пловдив
Мерием в опасна близост до Кадир.

# 633
  • София
Детелинке,   

# 634
  • София

...... а дамата в "лила"?...... да не я подценяваме.....

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 14:59 от rivva

# 635
  • София
.....о,о,о Бонбонче, , с много сладко "Фатме" си се издокарала.

# 636

Филма става още по-труден за заснемане , не случайно работиха в събота и вечерта... Веднъж празниците им , втори път масовите сцени са много по-трудни за синхронизиране на толкова хора и заснемане... Определено се стремят наистина да има послание този филм и сценаристи и режисьори не се отказват от идеята и намеренията си...  Peace Досега медиите почти се правеха , че филм с такава проблематика не се снима...Много се надявам това да се промени и нашите сладури да ги видим поканени за интервю...  Peace

# 637
  • Добруджа
Здравейте момичета!  Hug

Фахретин бей и той е плътно зад сина си. Може би наистина ще има развитие в 51 епизод.  newsm78

# 638

Добре заварила,джанъм!Драго ми е да съм сред моите дружки Hug

# 639
  • Пловдив
 Този път по време на процеса, Керим и Фатма няма да са сами, както в 1 сезон. Там само Емре се опита да помогне. Мукадес беше в любовен транс. Сега до тях ще са всички роднини, а най-силната подкрепа - обществото, медиите. Утре вечер наближава...

# 640
И тук се надяваме, нещата да се понаместят....

‎51 .bölüm de güzel şeyler olacak diyor Mechul...Artık iki sevgili onlar Fatmagül&kerim artık eleleler ,elele..Mechul der ki çakma Mechullere bakmayın siz ,ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI'NIN yazdığına bakın, çünkü Mechul ancak buraya tüyo gönderir.(Mechul ün de çakması çıktı haberiniz olsun)..Soie Simple Smile..Kesin tüyolardır bunlar..51.bölümden
 Campanula, скъпа, преведи го, когато можеш.

Меджхул казва, че и в 51 еп. ще се случат хубави неща. Двамата влюбени Ф и К вече ще бъдат ръка за ръка. Погледнете написаното на страницата във ФБ ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI, защото Меджхул всъщност там изпраща подсказки. Това са достоверни подсказки от 51 еп.

Сега остава и аз да ги погледна Simple Smile

Енгин и Берен снимали на брега на Бейлербейи.

Ето едно слухче от Меджхул:
Леман щяла да остане сам самичка в живота - и бащата на Вурал щял да почине.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 15:46 от campanula

# 641
Привет, момичета!

Тъкмо се чудех какво ще закусвам и какво да гледам - Детелинка ни почерпила с бюрек! Благодаря, джанъм, много добре ми върви с бозичката!   bouquet  Hug

Ние хубаво ще си гледаме утрешната серия, ама аз друго се замислих и то е какво ще правим, когато свърши нашият сериал?  newsm78 Аз вече без вас не мога! Вярно, че има време дотогава, ама ми стана мъчно... Sad

# 642
  • Пловдив
Детелинка  Hug  love001 много се радвам,че си добре !!!! Получи ли си снимката  Wink

Щом са ръка за ръка,може би е имало и целувчица преди това,а  newsm78 Оф,гладна кокошка ,просо сънува  ooooh! та и моята същата  Rolling Eyes Ама нали си го знаем- umut hep var  Peace

По отношение на вчерашните ви размисли относно вината на Керим-определено има голяма вина,но мисля,че той си я изкупи.С търпение,обич,подкрепа ! А щом и Фатмагюл успя да преодолее отвращението и омразата си към него,мисля,че заслужват да изживеят една голяма,истинска любов!

Ако не беше онази черна нощ,според мен те нямаха абсолютно никакаъв шанс да са заедно.Живота на Фатмето си беше предначертан,а и тя определено си го искаше .В онзи момент за нея си беше истински блян да бъде с Мустафа ,да се отърве от Муки !Но както се казва -не било писано!

# 643
Да бе ,целувка ! Толкова бързо ? Трябва да минат около 20 тина епизода и тогаз ! Simple Smile))

Малко късно,но да си кажа относно анкетата в началото на темата- ами че нашето момиче осъзна ,че изпитва чуство като обич изобщо чак когато той й зададе за втори път въпроса.Преди това си го имаше него като нещо което й се полага по право./Ами то с този дзвер Мукаддес на главата и да мислиш като света не можеш.../Чак когато разбра,че ще я напусне се запита защо го иска до себе си ! Най-после се сети !

# 644
Кампанулка, аферим къз!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт