Ин витро Плевен - 5

• 76 892
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Зравейте, момичета при вас имало ли е проблем след инжекциите с декапептил.
При мен се появява тежест в корема и дискомфорт.

Аня   Hug и при мен беше така, както и едни вълни горещи ooooh! и разни др състояния на тревожност, които са нетипични за мен иначе ... Кой ден ти е от стимулацията, ако имаш вкл вече и пурегон възможно е и от яйчицата да е този дискомфорт Peace Позвъни на док най-добре, трябва да  е информиран как се чувстваш за да може да реагира навреме при необходимост! Успех! Praynig

# 646
  • pleven
Все още съм само на декапептил от 17.03 включван  и другите инжекции
Вчера бях на посещение при док. и той ми изписа едни хапчета от който се чувствам доста по добре.
Но явно този дискомфорт не се проявява при всеки, на какво ли се дължи и какво ли означава?  newsm78

# 647
  • София
аниа и от декапептила и после от стимулацията има такива симптоми- при мен бяха силно гадене, едва удържах да не повръщам, тежест и подутост и раздразнителност. За гаденето ми изписана квамател и с него спасявах положението.

# 648
Все още съм само на декапептил от 17.03 включван  и другите инжекции
Вчера бях на посещение при док. и той ми изписа едни хапчета от който се чувствам доста по добре.
Но явно този дискомфорт не се проявява при всеки, на какво ли се дължи и какво ли означава?  newsm78

Какви хапченца Аня 12 и за какво, ако може сподели с нас? И аз от тоя декапептил имма чувството че влизам в критическата Sick като ме почнат едни вълни ту топли, ту-студени едни изпотявания нощем ужасна работа  #Cussing out Joy

# 649
  • София
ми, Дорче, то си е като влизането в критическата...нали ти стопират твойте хормони....

# 650
ми, Дорче, то си е като влизането в критическата...нали ти стопират твойте хормони....

Mr. Green Хм, ми не бях се замисляла досега по този въпрос ... само дето  newsm78 не помня кой ден от инжекциите ми идваше и МЦ нещо, което не  е характерно за критическата по принцип  Thinking

# 651
  • pleven
Доктор Стефанов ми изписа естрофен, това което четох на листовката за него е че е подходящо за хора в менопауза.  Joy
От него се чувствам наистина добре, няма го чувството на дискомфорт и усещането, че ще гръмна  #2gunfire
Пия го по 3 пъти на ден, вчера забавих малко приема и веднага започнах да усещам тежест и болки в стомаха

# 652
  • София
естрофена е естрадиол....
ми то душко при мене дойде подобие на цикъл, щото преди това бях на противозачатъчни....та то не се води баш цикъл май.....
Иначе целта на блокажа-декапептила е да спрат действието на твоите хормони, за да могат да държат нещата под контрол- така ми обясни док...

# 653
Ехоооо има ли някой  Blush Аз на 27 имам час за д-р Стефанов, да видим какво следва после  Mr. Green

# 654
Ха и аз имам за нея седмица ама към края и  Mr. Green жалко, че не можем да се комбинираме Blush

# 655
  • София
Здравейте и извинявайте, че така нахълтвам в темата ви. Трябва ми прегнил без значение от колко мг. , моля кажете ми има ли откъде от Плевен да  си го закупя? Благодаря.
Цветенце,моя приятелка продава Прегнил 5 000.Тя забременя спонтанно и не ги ползваха.Ако не си намерила още пиши ми на лични Hug

# 656
Благодаря  Hug, намерих засега, дано не ми трябва повече   bouquet

# 657
  • Плевен
Момичета, аз продължавам да ви следя тайно и да стискам палци. Който идва в Плевен да се обажда да се виждаме на по кафе.
Аз ще имам много време за срещи, защото на 21.03 ще си приберем нашето дете. Осиновихме моченце на 1 год. Мартин. Повечето нвреме ще съм в градската градина, а тя е по път за КИРМ, така че звънкайте! Пращам телефона на лични!

П.П. Аз с това трябваше да започна, но все пак да дам надежда - вчера едно от момичетата, което прави опит при Бързашки е с резултат на ЧХГ 1000!
Хайде подобен резултат и на вас!

Дорчето, май те засякох и в една друга тема, която нещо заприлича на престрелки от упор  Grinning Ще се радвам да се видим когато имаш път към Плевен, дано ти поне си разбрала правилно думите ми!

# 658
Ех, че хубави новини Снежинка Simple Smile) Хайде на теб честито мамче  bouquet  Hug и на другото майче също Wink Пожелавам си Praynig Praynig Praynig да имам нейният късмет Peace! Хайде, този път дано Praynig Praynig Praynig Praynig!!! Peace

# 659
Здравейте дами!Досега не съм писала а само следях какво пишете но приближи и моят ред и затова реших да пиша.Аз съм още в началото чакам другата седмица 3 тия ден от мц за да отида да си направя изследванияти ще видим какво ще каже д-р Стефанов как ще продължаваме.Идано тази година всички ние се радваме на положителни тестчета.

Общи условия

Активация на акаунт