(Успях)и(Не успях да забременея) при д-р Баев

• 4 281
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте!
На мен тепърва ми предстои да посетя лекаря във вторник.
Искам да разбера как върви успеваемостта при него.

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 12:48 от smyrfhe

# 1
Нищо няма да се получи от тази анкета, защото е все едно да се сравняват ябълки и круши. Не е все едно дали си на 25 и правиш ин витро или на 40. Дали имаш един куп съпътстващи проблеми или един, който се разрешава по някакъв начин и се прави процедурата след това.

# 2
  • Варна
Има много фактори и не може просто ей така да се каже. Wink Както е казала Tanya111,зависи от годините ти и от това какъв е проблема! Hug

# 3
Знам че при всеки е различно ,но все пак за мен е важна анкетата.

# 4
Кой е доктор Баев?

# 5
# 6
Това не е ли същият доктор, при който една жена почина след пункция?

# 7
  • София
същия е.
ама и при други лекари се е случвало, за съжаление.

# 8

Същият  Cry Аз, бях негова пациентка и веднага след този случай, се преместих в друга клиника. Още от първият опит забременях и вече се радвам на 2 годишен малчуган. За статистиката:  при д- р Баев имам два неуспешни опита. Виж само в темичката им, как се сипят суперлативи.. Вили и Лили яко се са активизирали и пишат,  като пациентки,  даже забременяват повторно. Който желае, може да ми пише на лични , да го запозная детайлно с моя случай,  да не развалям темичката на момичето.

# 9

Същият  Cry Аз, бях негова пациентка и веднага след този случай, се преместих в друга клиника. Още от първият опит забременях и вече се радвам на 2 годишен малчуган. За статистиката:  при д- р Баев имам два неуспешни опита. Виж само в темичката им, как се сипят суперлативи.. Вили и Лили яко се са активизирали и пишат,  като пациентки,  даже забременяват повторно. Който желае, може да ми пише на лични , да го запозная детайлно с моя случай,  да не развалям темичката на момичето.
Ако може сподели при кого,къде си успяла?
И коя е темичката не я намирам?

# 10
Да споделя следното,понеже вчера бях на преглед АГ.Оказа се че матката ми е уголемена имам възпаление итн,предписаха ми антибиотик.Надявам се след тях да съм добре здравословно за следващото ин витро.При трансфера не знам как но след него 3 дена имах кафяво зацапване не беше малко доре бях се притеснила и звънях на Баев,но той ме успокои че било нормално.Обяснението му беше че каналчето ми е тясно итн.Но това ми беше четвърти трансфер,първи и последен път при него.Предните 3 пъти не съм имала никакво кафяво зацапване.Според мен вината е при док за всичко това.От тогава все имам коремни болки и болезнен МЦ.Сега се сетих да споделя моите впечатления.

# 11
Да споделя следното,понеже вчера бях на преглед АГ.Оказа се че матката ми е уголемена имам възпаление итн,предписаха ми антибиотик.Надявам се след тях да съм добре здравословно за следващото ин витро.При трансфера не знам как но след него 3 дена имах кафяво зацапване не беше малко доре бях се притеснила и звънях на Баев,но той ме успокои че било нормално.Обяснението му беше че каналчето ми е тясно итн.Но това ми беше четвърти трансфер,първи и последен път при него.Предните 3 пъти не съм имала никакво кафяво зацапване.Според мен вината е при док за всичко това.От тогава все имам коремни болки и болезнен МЦ.Сега се сетих да споделя моите впечатления.
Много неприятно  Confused
Досега съм имала 2 трансфера, не при въпросния Доктор, след това зацапване не е имало. Имаше зацапване след пункция и за 2 дни мина.

# 12
Много неприятно  Confused
Досега съм имала 2 трансфера, не при въпросния Доктор, след това зацапване не е имало. Имаше зацапване след пункция и за 2 дни мина.
Колко жени съм питала никой не имал зацапване след трансфер

# 13
Не съм имала зацапване нито след пункция, нито след трансфер - имам 3 пункции при моя док и 1 трансфер засега. На последната пункция бях с едно момиче, което идваше от много известна клиника. Събужда се и ми вика: "Ама защо не ме боли нищо?" Аз й викам: "Че какво да те боли? То след пункция все едно нищо не ми е правено." А тя: "Боже, какво са ми правили тия в .... Там след пункция имах болки." Та явно си зависи от ръката на доктора.
smyrfhe, ти избра ли си доктор, при когото да продължиш? Засичах те и в темата, където аз се подвизавам. Желая ти да направиш най-правилния избор.

# 14
Не съм имала зацапване нито след пункция, нито след трансфер - имам 3 пункции при моя док и 1 трансфер засега. На последната пункция бях с едно момиче, което идваше от много известна клиника. Събужда се и ми вика: "Ама защо не ме боли нищо?" Аз й викам: "Че какво да те боли? То след пункция все едно нищо не ми е правено." А тя: "Боже, какво са ми правили тия в .... Там след пункция имах болки." Та явно си зависи от ръката на доктора.
smyrfhe, ти избра ли си доктор, при когото да продължиш? Засичах те и в темата, където аз се подвизавам. Желая ти да направиш най-правилния избор.

Всеки път когато се насоча към някой,нещо става и започвам да се колебая.Моя мъж реши уж тоя път да е във Вита аз по принцип съм за матурация.Мислила съм за Малинов,Калчев,Владимиров,Еврев, но все още не знам окончателно не е взето решение.Нали има отворени врати при Еврев обмислям да отида там след като приключа с антибиотика.

Общи условия

Активация на акаунт